5 načinov za oddaljen dostop do naprav Android

Androidove pripomočke uporablja večina nas vsak dan. Če ste ponosni lastnik naprave v takšnem operacijskem sistemu, boste morda morali v nekaterih primerih oddaljeno dostopati do nje. Na primer, ko je pri delu potrebno opraviti manipulacije z domačo napravo. V tem primeru potrebujete enostaven za upravljanje in zanesljiv način za popoln nadzor nad pripomočkom ali delnim dostopom do določenih funkcij in datotek. V tem članku boste izvedeli več programov, ki vam omogočajo, da na daljavo nadzorujete napravo Android preprosto in brez posebnega znanja. Pogledali bomo nekaj najboljših možnosti za oddaljeni dostop do Androida, ki so danes na voljo povprečnemu uporabniku.


Vsa ta orodja so enostavno združljiva s katero koli trenutno različico Androida, ki deluje na večini pripomočkov. Te aplikacije so primerne za strokovnjake, ki že poznajo oddaljeni dostop, in za navadne uporabnike, ki nimajo veliko izkušenj, ki pogosto potrebujejo oddaljeno povezavo z napravami. Začnimo in poglejmo te uporabne in zmogljive aplikacije za oddaljeni dostop do pametnega telefona Android iz našega računalnika, računalnika Mac ali druge naprave.

Mobilna podpora za TeamViewer

Ta izjemno priljubljena aplikacija se lahko uporablja na računalnikih, v katerih se izvaja katerikoli operacijski sistem za oddaljeni dostop do naprav Android. Je enostaven za namestitev in deluje iz škatle.Na ciljni napravi morate namestiti majhno aplikacijo QuickSupport, ki je potrebna za odpiranje oddaljenega dostopa. Ta program vam omogoča daljinsko upravljanje telefona, kot da je v vaših rokah. Ta aplikacija zagotavlja varen prenos datotek in podporo za klepet za hitro komunikacijo med uporabniki med sejo dostopa. To je potrebno, če se oddaljeni dostop uporablja za zagotavljanje tehnične podpore drugemu uporabniku. Zaslonske posnetke lahko zajemate tudi z oddaljene naprave.


Aplikacija AirDroid

To je še ena zelo iskana rešitev za oddaljeni dostop do telefonov ali tabličnih računalnikov Android. Zagotavlja priročen in preprost vmesnik za upravljanje naprave neposredno z namizja. Poleg uporabe namiznega programa se lahko prijavite tudi v spletno aplikacijo v brskalniku Google Chrome. To bo omogočilo oddaljen dostop prek naprave Android brez uporabe računalnika. Premijska različica vključuje neomejene prenose datotek in celotne mape. Air Droid se lahko uporablja tudi za spremljanje oddaljene lokacije z uporabo spletne kamere. Če želite prenesti zelo velike datoteke iz ene naprave v drugo, je AirDroid vaša izbira, saj podpira tako funkcijo.

ISL Light za Android

Ta zmogljiva aplikacija Android Remote Access vam omogoča popoln nadzor nad napravo, kar je pomembno za odpravljanje težav uporabnikov. Zahvaljujoč tej prilagodljivi uporabi,lahko upravljate katero koli napravo na Androidu in tabličnem računalniku, pametnem telefonu, TV škatli itd. Na voljo je vsem namiznim platformam. Podobno kot drugi podobni programi podpira tudi prenos v živo v živo in klepet za izmenjavo informacij z uporabnikom, ki potrebuje tehnično podporo.
Zasnovan je posebej za telefone Samsung, kar vam omogoča neomejen nadzor nad oddaljeno napravo. Namestitev in odstranitev aplikacij na končni napravi prav tako ne povzroča težav zaradi možnosti popolnega nadzora.

Mobizen

Ta aplikacija je zaradi zelo enostavnega vmesnika zelo priljubljena pri širokem krogu uporabnikov. Odličen je za prenos videa in fotografij, saj podpira preprosto povleci in spusti datoteke med namizjem in telefonom. Če je v računalniku omogočen zaslon na dotik, lahko z istimi dejanji premikate elemente na zrcaljenem zaslonu Android namesto z miško. Prav tako lahko snemate video posnetke in shranite posnetke naprave s pritiskom na ustrezen gumb. Povezavo lahko namestite prek brskalnika ali aplikacije.

LogMeIn Rescue

Strokovna tehnična podpora lahko uporablja to paketno rešitev za oddaljeni dostop in oddaljeno upravljanje naprav Android. Ta program je namenjen naprednejšim uporabnikom in tehnični podpori podjetjem, saj ima bolj prilagodljive nastavitve in številne funkcije, ki v večini primerov niso potrebne. Podpira skoraj vse priljubljene blagovne znamke telefonov Android.vključno z večino neuradnih firmware firmware.

Sorodne publikacije