Predmet igre "Witcher 3" je češnjeva alkoholna pijača

V igri Witcher 3 so češnjevi likerji na alkohol zelo priljubljen predmet, saj je njegova uporaba obvezna. Najdete ga lahko na nekaterih mestih igre ali pa jo poskušate sami ustvariti z ustreznimi veščinami. Recept in prodajne točke bodo navedene v članku.

Uporaba

Povpraševanje po cimetovih likerjih na alkohol ("Wittmak 3") je posledica dejstva, da gre za podlago za ustanovitev Alkhasta. To je posebna rastlina, ki jo Geralt uporablja za obnavljanje zaloge magičnih eliksirjev med meditacijo. To mora biti z vami in po možnosti z rezervo, saj pogosto prehod igre zahteva sodelovanje v kompleksnih bitkah, ki zahtevajo vse dobičke. Uporabljajo tudi napitke kot osnovo za nekatere recepte za bombe in olja. Likerji se lahko uporabljajo tudi za učinek alkoholne zastrupitve. To je potrebno pri izvajanju nekaterih dodatnih nalog.


Kraji za ekstrakcijo

Dejstvo je, da češnjevega alkohola na alkoholu ("Widget 3") ni posebej redek predmet. Skoraj vsak trgovec v taverni ga lahko proda po ugodni ceni. Na primer, med glavno zgodbo bo igralec v "Strehi na razpotju". Lastnik ima več vzorcev tega izdelka. Če ni dovolj, vzemite nekaj minut pred njim - izbor je treba posodobiti. V Novigradu je tudi specializirani trgovec, ki prodaja izključno alkoholne pijače. Samo iz operacije bo moral rešiti njega inizpusti iz kletke Potem lahko kupi češnjeve likerje na alkohol (Witkak 3) po dostopni ceni. Nahaja se v blokih na desni strani mostu St. Gregory. Obiščite ta kraj, saj lahko ta trgovec igralcu redno daje dano pijačo.


Lastno kuhanje

Recept za češnjeve likerje na alkohol ("Witcher 3") je na voljo, potem ko je bil izčrpan do določene stopnje usposabljanja trenerja. Lahko ga kupite tudi pri nekaterih trgovcih. Če obstaja taka potreba, potem vsak kraj ne sme zamuditi gostiln in potujočih trgovcev. Težava je v tem, da namesto Travnika lahko črpate več uporabnih veščin in vedno iščete sestavine za pijačo - to je izguba časa. Zato je najlažji način, da kupite artikel od novigradskega freeloadera. Edina izjema je, da je treba trgovcem pristopiti vsak dan. Sploh ne morejo prodati ničesar ali pa ponoči ne ponujajo celotne palete izdelkov.

Sorodne publikacije