LikesRock Exchange: pregledi uporabnikov

Obstaja čas, ko denar potrebujejo vsi, in zelo težko jih je zaslužiti. Vendar pa je v zadnjih letih postalo mogoče zaslužiti na socialnih omrežjih. Glavna prednost te vrste je njena razpoložljivost, saj ima skoraj vsaka oseba račun v družabni mreži. No, in še več ni potrebno. In ker je registracija na takem viru brezplačna, potem začetna naložba od vas ne bo potrebna.

Kako se to izvaja?

Lahko dobite denar za enostavno in hitro delo. To je mogoče pripisati: všečnostim in repozicijam novic ali fotografij, naročninam na skupine in strani, njihovih komentarjih in še veliko več, še veliko drugih preprostih dejanj.


Zaradi dejstva, da je ta vrsta dohodka v zadnjem času postala priljubljena zaradi svoje enostavnosti in visoke plače, so izvajalci prisiljeni iskati nove socialne izmenjave. To je posledica dejstva, da je eden ali dva računa v družbi. omrežje ni dovolj za zaslužek s polnim delovnim časom in vsi želijo povečati svoj dohodek.

LikesRock: Recenzije in opis

Večina ljudi, ki bodo prebrali ta članek, razume, o čem se pogovarja in ki že dolgo zaslužijo na ta način. Prav ti ljudje se zanimajo za novo izmenjavo, ki se imenuje LikesRock, katere ocene so zelo dobre. To je povsem nova socialna izmenjava, ki vam, kot vsi ostali, omogoča, da zaslužite. Njegova glavna značilnost je, da lahko delate na njem iz več računov. Njihovo število na tem projektu je skoraj neomejeno.
LikesRock.com je sodoben in kakovosten projekt. Dobili boste priložnost, da zaslužiteoglaševanje, ne da bi vložili peni. No, za tiste, ki želijo oglaševati svoje blago, zberejo milijon naročnikov, zavrtijo njihovo spletno stran ali kanal, LikesRock bo preprosto potreben.


Od tu boste videli, koliko truda in potrpljenja so razvijalci vložili v ta projekt. To boste zagotovo cenili.

LikesRock: kako delati

S tem virom lahko oglašujete na povsem nove načine. Nekdanje stranke se bodo vrnile, nove pa bodo toliko, da boste imeli dovolj časa za razmislek o njih. Lahko naročite vse uporabnike LikesRock-a, da jih vsakič nagradite, naročite ali obiščete določen vir. Isto lahko storite sami. Na enak način boste prejeli nagrado in pridobili koristne stike. S programom LikesRock, katerega pregledi so tako dobri, lahko oglašujete strani in skupine družbenih omrežij, kot so Facebook, Twitter, VK, Instagram, YouTube, Google+, Linkedin in Pinterest. Delo za vse je približno enako, in sicer: roj lajk, repostov in naročnikov (tweets, rewrites). Vse to je mogoče storiti hitro in samo s pomočjo LikesRock. Registracija na projektu poteka v nekaj klikih.

Vaše funkcije na LikesRocku

 • Delo lahko opravite in imate različne naloge, tako da dobite vsako nagrado. Njegova cena je odvisna od kompleksnosti izvedbe in se giblje od $ 0001 do $ 0,5 za navadne uporabnike in 0,1 za VIP.
 • Dodajte URL povezavo na račun za promocijo in dobite nagrado.
 • Vprašajte se in si določite nagradonjihovo izvajanje.
 • Nalogo lahko omejite na svojo nalogo iz dneva v dan in na splošno za ves čas.
 • Imeli boste možnost, da si ogledate izvedbo dela v realnem času.
 • Če vam nekaj ni všeč ali ste se samo premislili, potem lahko kadar koli ustavite ali celo izbrišete nalogo.

 • MoneyRights na LikesRock

  Lahko zaslužite na LikesRock.com preko Bitcoin, PayPal, VISA /MasterCard, Payza, Payeer in Yandex Money. Najnižji in največji znesek za polnjenje je 1.000 USD. Denar lahko dvignete na PayPal in Payeer, vendar le, če znesek na vašem računu presega 10 USD. Provizija znaša 20% zneska, plačilna doba pa 5 dni. Program napotitev - 20% vsakega dopolnjevanja bilance z vašimi napotnicami.

  VIP status in kaj daje?

  To je še ena lepa lastnost LoveRock. Povratne informacije uporabnikov kažejo, da je prejemanje VIP statusa zelo koristno. Če ga kupite, boste prejeli naslednje bonuse:
 • Bonus pri obnavljanju računa znaša + 10% zneska dopolnitve.
 • Nagrada za vaše delo bo od 0001 do 0,1
 • Vaše naloge bodo prve na seznamu z enako ceno.
 • Denar lahko prenašate z računa na drug račun.
 • Oglas boste lahko onemogočili.
 • V primeru kakršne koli napake bodo ponudniki podpornih storitev sploh postali.
 • Plačilo na LikesRock je v ameriških dolarjih, kar je zelo redko, saj je večina takih sredstev že davno vložena v plačilo z rubljem. Delo je veliko, inredno se posodablja.

  Kaj storiti, da bi začeli zaslužiti?

  Najprej je treba opraviti registracijo LikesRock. Začnite takoj po sebi. Na levi strani zaslona boste videli seznam razpoložljivih socialnih dohodkov. omrežij To bo vaš drugi korak. In tretjič, izbrati boste morali socialno mrežo in delo, ki ga boste tam opravljali. Vse, kar ostane, je, da dokončate razpoložljive naloge. Naredite to na naslednji način:
 • Pritisnite gumb LikePage.
 • Pojavi se gumb Potrdi, ga kliknite.
 • Dokončajte nalogo s pritiskom na gumb "Like".
 • Po tem se v zgornjem desnem kotu zaslona pojavi zeleno polje. To je dokaz uspešne naloge. Plačilo za to se bo zgodilo samodejno. Obstaja tudi bot za LikesRock.com, ki je izjemno nezaželen. V bistvu je to goljufija in lahko povzroči določene sankcije od uprave spletnega mesta. Ker je delo na projektu veliko in je preprosto, ni vredno prevzemati tveganja in se postaviti v položaj, da postanete blokirani. Na splošno, to je vse. Delo ne bo zahtevalo posebnega znanja ali spretnosti. Torej, dragi prijatelji, delajte in zaslužite.

  Sorodne publikacije