Če ste pozabili geslo «VKontakte», kaj storiti? Načini okrevanja

Socialna mreža «VKontakte» je priljubljena v Rusiji za komunikacijo in izmenjavo fotografij in videov. Ustvarjalci in razvijalci so poskusili. To omrežje stabilno plava, ne da bi dalo nikomur, ne "Facebooku" ali "Instagramu". Vendar pa so uporabniki pogosto pozabljivi. "Kaj storiti, če" VKontakte "pozabil geslo" - je zelo priljubljeno vprašanje med uporabniki. Iz neznanega razloga se domneva, da dekleta pogosto izgubijo tako pomembne parametre. Vendar to ni povsem res. Vsak uporabnik lahko pozabi geslo na spletnem mestu. Vseeno ga lahko obnovite.


Omrežje VKontakte. Nekaj ​​zgodovine

Pavlo Durov velja za ustvarjalca te družbene mreže. Potencialni podjetnik, ki študira na univerzi, je že ustvaril projekte na neprofitni osnovi. To so bili majhni portali, v katerih so študenti lahko komunicirali, delili novice. Kasneje je bila ideja izpopolnjena, viri in uporabniki so lahko delili fotografije in posnetke iz drugih virov. Zdaj je "VKontakte" priljubljen. Oblikovanje in vsebina strani sta se večkrat spremenila. Vendar pa obstaja splošna ideja. To je prostor za tiste, ki želijo komunicirati. Zdaj v tej družbeni mreži obstaja veliko skupin, ki združujejo ljudi z različnimi interesi. Tu se lahko naučite veliko novih stvari o padalstvu in pletenju nogavic in jaknih. Verjetno je veliko uporabnikov privlačnih za veliko število uporabnikovkot tudi veliko število podobno mislečih ljudi.


Je bilo plagiat?

Omeniti je treba, da je bil Pavlo Durova večkrat obtožen, da je prevzel veliko strani "Facebook". Verjetno je resnica tam. Oba vira sta socialna omrežja. Ljudje lahko delijo sporočila, pošiljajo fotografije, gledajo videoposnetke. Vsak uporabnik se lahko pohvali z njegovim fotoalbumom, sliši mnenja drugih, dobi želje in oznake. Vendar pa vmesnik "Facebook" ni vsakdo všeč. Verjetno zato, ker je VKontakte bolj priljubljen. Vendar pa angleško različico uporabljajo tisti, ki komunicirajo z ljudmi zunaj države.

Če ne morete vnesti gesla

Če dekle meni, da je pozabila geslo VKontakte, se morate prepričati, da je res. Pri vnosu gesla lahko uporabnik vidi samo zvezde, tako da ni mogoče takoj ugotoviti, ali obstajajo napake ali ne. Zato obstajajo naslednja priporočila:
 • Ne paničarite. Preden poiščete izhod iz situacije, ko ste pozabili geslo «VKontakte», se morate prepričati, da je gumb »kapsula«, ki je odgovoren za niz velikih črk, onemogočen.
 • Če imate digitalne kombinacije, morate poskrbeti tudi za delovanje ustreznih tipk.
 • Treba je preveriti, ali je jezik zamenjave potreben. Pogosto uporabniki pozabijo spremeniti razporeditev tipkovnice in vnesejo geslo v napačnem jeziku.
 • Praktični svet

  Če ni zagotovila, da je bilo geslo pozabljeno («VKontakte»), mora biti natisnjeno v katerem koli urejevalniku besedila, kot je notepad alistandard "Vardo". Po snemanju lahko kopirate.
  Naslednji korak je vnos tega besedilnega sporočila. Vstaviti ga morate v vrstico »geslo« na glavni strani socialne mreže.

  Obnovitev gesla. Prvi korak

  Če se, kot rezultat, izkaže, da je nemogoče vstopiti v "VKontakte", je geslo pozabljeno, potem pa ga je treba obnoviti. Če želite to narediti je zelo preprosto, so ustvarjalci in razvijalci spletnih strani poskušali čim bolj olajšati ta postopek. Na domači strani, kjer so opisane vse prednosti strani, morate poiskati vrstico za vnos podatkov. Ti vključujejo naslednje grafe:
 • Prijava.
 • Geslo.
 • Ta modra okna je težko zamuditi. Za lažje iskanje pa se spomnite, da se nahajajo v zgornjem levem kotu strani. Neposredno pod njimi je stavek "Ste pozabili geslo?". To je aktivna povezava, ki vas bo pozvala, da se prijavite v VK, če ste pozabili geslo.

  Izbira obnovitve gesla

  Ko sledite zgornji povezavi, bo uporabnik videl dve možnosti. V prvem morate določiti številko mobilnega telefona, ki je priložena strani. V drugem primeru boste morali zapomniti e-poštni naslov. Potrebno je določiti enega ali druge parametre v ustreznem izrazu. Nato kliknite gumb "Naprej". Obstaja verjetnost, da bo uporabnik moral opraviti standardni preskus, ki dokazuje, da ni robot.

  Ponastavitev gesla z SMS

  Če ste izbrali pot za obnovitev geslatelefonsko številko, sledite določenemu vrstnemu redu dejanja. Najprej morate vnesti telefonsko številko. Označen je v polni obliki, torej z vsemi plusi in številkami. Nato vprašajte za priimek uporabnika. To je storjeno za povečanje varnosti. Kaj storiti, pozabil geslo «VKontakte» in ga želite obnoviti preko telefona? Potrdite, da stran, ki jo prikazuje storitev, pripada vam. Kliknite ustrezni gumb za potrditev. Po tem bo telefon prejel SMS sporočilo.
  Hkrati se na strani, v kateri morate vnesti kodo, poslano SMS-u, prikaže okno. Razumeti je treba, da to ni geslo. Neposredno vnesite geslo za prijavo na spletno mesto. Po vnosu kode iz sporočila se prikažeta dva grafa. Prvi predlaga vnos novega gesla. Druga je njegova, ampak spet. Tukaj morate biti previdni. Bodite pozorni na jezik, v katerem je napisano geslo, ali so vključene velike črke. To je bila kratka navodila o tem, kaj storiti, če ste pozabili geslo «VKontakte» in kako ga obnoviti. Omeniti velja, da se bo po ponastavitvi gesla SMS spet vrnil na telefon. Storitev vas bo pozvala, da spremenite geslo, kot tudi opomni uporabniško ime uporabnika.

  Pomanjkanje kode. Nasveti

  Kaj storiti, če koda za preverjanje ne pride? Pravzaprav je to zelo živčen položaj. In tako muči vprašanje, kako se prijaviti v "VKontakte", če ste pozabili geslo, in tukaj tudi pomanjkanje kode. Najprej morate zavrniti paniko. Koda lahko pride čez čas. To lahko traja približno pet minut do ene ure. Toda boljeZnova zaženite telefon, da preprečite prekomerne izdatke za živce. Drugi korak je morda ponovno pošiljanje sporočila. V ta namen pojdite na aktivno povezavo na spletnem mestu. Nahaja se desno pod oknom "Vnos potrditvene kode". Še en logičen korak bo preverjanje pravilnosti telefonske številke. V primeru, da sporočilo ne prispe, boste morali obnovitev uporabiti brez vezave na telefon.

  Če ni telefonske številke

  V zgoraj opisanem primeru ali če je bila telefonska številka, na katero je bil uporabnik povezan, že izgubljena in ni bila uporabljena, še vedno obstaja možnost, da se stran vrne. O uporabnikih, ki skrbijo za razvijalce spletne strani «VKontakte». Ste pozabili uporabniško ime in geslo? Nič slabega! Res je, da bo čas za to še večji. V povprečju se aplikacija pregleda v 24 urah. Morate iti na spletno mesto iz računalnika in izbrati morate zavihek, ki pravi, da do telefona ni dostopa. Zdaj mora uporabnik napisati svojo številko mobilnega telefona, ki ji bo sledila nova prijava, in svojo sliko poslati v ozadju te aplikacije. Prav tako je vredno poslati barvno fotografijo katerega koli dokumenta. Vsi ti podatki bodo pomagali obnoviti stran. Treba je omeniti, da je ta metoda primerna, če stran vsebuje resnične podatke, kot tudi fotografije prisotnega uporabnika. V pripombah k vlogi je smiselno navesti tudi, zakaj ni dostopa do telefona. Če je vse narejeno pravilno, bo telefon prejel SMS-kodo s kodo. Tudi vrednoRedno pregledujte svojo prijavo, saj lahko administracija spletnega mesta zahteva dodatna vprašanja.

  Če ste pozabili prijavo

  Kako obnoviti stran »VKontakte«, če ste pozabili geslo, je že jasno. Kaj pa, če se ne spomnite vaše prijave? Moram se zmešati. Dejstvo je, da je prijava parameter, ki pomaga razumeti, kdo prihaja na stran. Geslo je le način za potrditev osebe. Najpogosteje je prijava številka mobilnega telefona. Tako ga lahko varno vnesete v stolpec »prijava«. V tem primeru se uporabi celotna številka, to je z osmimi ali plus sedmimi. To je treba upoštevati, da se ne bojijo napak pri vstopu. Če se telefon ne prilega, to pomeni, da uporabnik ne uporablja številke in se je ne spomni, lahko uporabite e-pošto. Če je določeno na strani, potem ne bo nobenih težav. Uporabite ga lahko kot prijavo za prijavo. Če je ta metoda pomagala, morate takoj spremeniti telefonsko številko v nastavitvah profila na trenutno. To bo pripomoglo k preprečevanju številnih težav.

  Če ste pozabili uporabniško ime in geslo

  Opisana metoda je primerna, če si uporabnik zapomni svoje geslo. Ampak kako biti, če sem pozabil prijavo in geslo «VKontakte». Kako obnoviti stran? Položaj ni katastrofalen, ampak problematičen. Ne bom mogel obnoviti strani z apnenčastimi podatki, torej s fiktivnim imenom in priimkom. V tem primeru boste morali uporabiti način obnovitve brez telefonske številke. To pomeni, da morate zapustiti prošnjo, ki jo je treba obravnavatistrani za tehnično podporo. Tudi tu je nova telefonska številka, vaši podatki, fotografija v ozadju aplikacije in komentar. Metoda je dolga in zahteva napor. Zato je najbolje, da še vedno poskusite obnoviti staro telefonsko številko. Če je bila sedem kartic izgubljena, se lahko z lastniškimi dokumenti obnovi v katerem koli salonu komunikacije tega operaterja. Staro stran lahko tudi izbrišete. Za to morate vstopiti v korespondenco s tehnično podporo. Če strani ni mogoče obnoviti, se lahko obrnete tudi na podporo za družabno omrežje. Vedno je hiter in sposoben razložiti, kako ravnati. Torej ne panike. V prihodnosti je najbolje, da vedno držite številko na dosegu roke, na katero je vezana stran "VKontakte".

  Sorodne publikacije