Starejši Scrolli V: Skyrim. Neuradne popravke za Legendary Edition in Special Edition.

Skyrim je najnovejši del Ancient Scrolls, ki je zelo priljubljen pri oboževalcih serij iger, kar se kaže v prisotnosti velike igralniške skupnosti po vsem svetu in do sedaj se proizvajajo različne prilagoditve po meri, vključno z "Skyrim" z njihovo pomočjo odpravi veliko napak in pomanjkljivosti, ki jih ne kršijo uradne posodobitve. "Modmukerjeve kreacije so se razvile ob sami igri, izboljšale in izboljšale z izdajo vsake uradne posodobitve in DLC. Dragonborn, Dawnguard in Heartfire so na koncu prejeli posamezne popravke in po izdaji legendarne izdaje so navdušenci združili neuradne popravke za Skyrim in vse DLC v enem globalnem, kar je omogočilo ne samo povečanje hitrosti igre, temveč tudi poenostavitev namestitve. Neuradna Skyrimova legendarna izdaja


Leta 2016 je Bethesda izdala razširjeno različico Skyrim Special Edition, ki je analogna igra legendarne izdaje s preoblikovano grafiko, izboljšanimi vizualnimi učinki in optimiziranim igralnim motorjem. Neuradni popravek ni moral čakati dolgo: Neuradni Skyrim Special Edition Patch je izšel precej hitro in popravil veliko igralnih napak, ki so od predhodnika dobile posebno izdajo. Do danes obstajata dve vrsti neuradnih popravkov: Skyrim: The Legendary Edition, kot tudi "Skyrim: Special Edition".

Neuradni Skyrim Legendary Edition Patch

je arhiv za urejanje.Napaka v datoteki igre za isto različico igre in vsebuje veliko število popravkov različnih napak v igranju tako glavne igre kot vseh uradnih DLC.


Popravek

Seznam popravkov je precej pomemben, ker popravek vključuje vse delo od časa prvih različic igre. Kršil praktično vse vidike procesa igre:
 • grafične napake (modeli iger in teksturiranje);
 • napake v igralnih mehanikah (sistem trkov igralnih objektov, umetna inteligenca zaveznikov in nasprotnikov ter različna bitja, učinki orožja in urokov, generiranje predmetov in znakov ter veliko skriptnih napak);
 • pomanjkljivosti v iskalnem sistemu (preskakovanje faze gostovanja, napake v korespondenci dialogov dejanj, težave s pojavom predmetov iskanja, izvajanje nekaterih nalog);
 • večkratne napake predmetov in objektov sveta igre (pozicioniranje predmetov, vezanje predmetov in znakov na gostje itd.).
 • napačni izračuni v glasu in podnaslovih (znaki govorov, zvoki črkovanja in različni napačni zvoki);
 • Odhod iz igre v določenih situacijah.
 • Seveda so številni pomanjkljivosti odpravili sami razvijalci, vendar so nerešeni problemi ostali obilni. In če je bila kakšna manjša hrapavost igranja, kot če bi visela v zraku trave ali zaseg človeških duš v Azurini zvezi, dojemali le kot prevara, ki je bila napačna, še posebej brez vmešavanja igralcev v tem primeru, potem so vrata tesno blokirana ali pa so kritične napake za parcelo močno degradirale igro,izdelava ur išče rešitve na internetu in v nekaterih primerih popolnoma onemogoči igranje. Torej, do danes, obstaja veliko, ki želijo narediti igro bolj stabilno in koherentno, kot je izraženo v nenehno posodobljenih posodobitvah za neformalne popravke "Nominacija".
  Trenutno je dejanska različica 3013.a. Uporablja se za igro V. 1932.0.8 in zajema glavne ploskve in dodatne naloge, kot tudi vse dodatne vsebine, ki so bile izdane, poenostavitev prenosa in nameščanja zahtevanih datotek (na primer, neuradne popravke za Skyrim različice 211 je bilo treba prenesti in namestiti ločeno).

  Namestitev

  Različico je mogoče prenesti z ruskim podvajanjem in ruskimi podnapisi in z dialogi v angleškem in ruskem podnapisu. Za tiste, ki izdelajo "čisto" namestitev, lahko razpakirate datoteke iz prenesenega arhiva v mapo Podatki v mapi z igro (tako, da preprosto povlečete ali uporabite enega od priljubljenih modnih menedžerjev). Po tem morate aktivirati datoteke v zaganjalniku, pri tem pa posebno pozornost posvetiti vrstnemu redu nalaganja: datoteke morajo biti pod glavnimi esm-arhivi igre, vendar nad prilagoditvami po meri tretjih oseb.
  Tisti, ki so uporabljali prejšnje različice popravka (ali popravke, če obstaja več - ena za samo igro in vsako DLC), je treba stare različice najprej izbrisati (ali deaktivirati v zaganjalniku).

  Značilnosti

  Upoštevati je treba, da je po namestitvi popravka bolj primerno, da ponovno začnete prehod, tako da lahko igra od začetka brez napakregistrirati vse izvedene spremembe. Prav tako je dovoljeno uporabiti trenutno ohranjanje, vendar 100-odstotna zmogljivost popravka v tem trenutku ni zagotovljena. Poleg tega, če je iz kakršnega koli razloga treba odstraniti spremembo, se igra nato priporoča večkrat.
  Ta različica za popravke je najnovejša in skupina ne načrtuje izdajanja modulov za prihodnje posodobitve, pri čemer se popolnoma osredotoča na neuradne popravke v Skyrim SE.

  Neuradni popravek Skyrim Special Edition

  Analog spremembe LE, popolnoma preoblikovan v značilnosti posebne izdaje. Najnovejša različica - 413.b, je primerna za v.1539.0.8.

  Popravek

  Ker dodatek temelji na spremembah Skyrim LE in je prilagojen za posebno izdajo s pomočjo uradnega paketa za ustvarjanje, je seznam popravkov skoraj enak Legendary Edition.

  Nastavitev

  Nastavi se podobno kot metoda LE - v imeniku podatkov, vendar poleg treh glavnih datotek vsebuje tudi teksturni arhiv. Da bi se izognili napakam, ne smemo pozabiti na vrstni red pri pranju: po glavnih datotekah igre, ampak pred drugimi spremembami.
  Tako kot različica LE, je v mnogih jezikih, vključno z ruskim, na voljo neuradni popravek na Skyrim SE.

  Sorodne publikacije