Kako odkleniti "Android", če ste pozabili geslo? Navodila po korakih

Razmeroma težko si je predstavljati, da bodo kmalu skoraj vsi okrog mobilni telefoni, v nekaterih celo nekaj. V njih se vse bolj potopimo, pogosto jim zaupamo, da shranijo pomembne informacije. Jasno je, da shranjevanje informacij, tam in veliko število možnosti za njegovo zaščito. Slednji lahko igra z lastnikom mobilne naprave slabo šalo. Predstavljajte si za trenutek, da ste kupili telefon, katerega operacijski sistem se imenuje Android. Nato so naložili nekaj pomembnih informacij za vas, namestili geslo in naslednje jutro je bil varno pozabljen. S kom se ne zgodi? Povsem logično je zastaviti vprašanje: kako odkleniti "Android", če ste pozabili geslo?

Odklepanje interneta

Torej smo uporabili vseh pet poskusov in zdaj ni več dovoljeno vstopiti v geslo. Kot rezultat, edina stvar, ki nas moti je, kako odkleniti zaslon Android. Pozabil si geslo mož - ki se ne zgodi. Na zaslonu se prikaže sporočilo, ki ga lahko odklenete prek interneta. Ni potrebno dolgo razmišljati. Pojdite na internet - zdaj ga lahko najdete na skoraj vseh javnih mestih - prijavljeni smo v vaš Google račun. Ko je vnos končan, boste končno lahko zamenjali ključ iz telefona.

Sprostitev odklenemo s ponastavitvijo

To pomeni normalno ponastavitev na tovarniške nastavitve. Ta možnost je zelo uporabna, vendar vpredvsem zato, ker se sprašujemo, kako odkleniti pozabljeno geslo. "Android" v tem primeru postavi eno nalogo - shraniti podatke. Telefon bo zamegljen, zato se prepričajte, da večkrat razmišljate, preden opravite ponastavitev. V vsakem modelu imajo njihovi telefoni funkcije menija, tako da je ponastavitev nekoliko drugačna, zato vam priporočamo, da se sklicujete na priročnike določenega modela. V njej boste z lahkoto našli potrebne informacije.

Pomagali bomo pripomočku v ukazni vrstici ADB

Ehh, tukaj je kot! Ste pozabili geslo iz telefona, kako odkleniti napravo Android? ADB je Android debug most. Tudi on vam lahko pomaga. Za pravilno delovanje s konzolo ADB morate omogočiti odpravljanje napak. Tukaj je uganka - to je na USB pomeni, da morate biti omogočeni do takrat, ker na napravi brez dostopa ni več vključena.

Obstaja način, zato je čas za ponastavitev gesla. Zdaj mora ukazna vrstica vnesti kodo za ta proces. Na internetu ne boste našli nobenega dela za vas. Po ponovnem zagonu telefona boste morda morali ponovno vnesti ključ. Če je tako, vnesite, kar vaša duša želi. Ne pomaga? nato vnesite nadomestni ukaz v ADB, ki je odgovoren za brisanje datoteke s potezami. To je enostavno najti na internetu.

Klicanje servisnega centra

In če ne želite kopati, lahko še vedno vprašate, kako odkleniti "Android", če ste pozabili geslo? Seveda, v garancijskem servisu! Konec koncev, niso le"železo" prilagoditi, vendar še vedno veliko stvari, vključno s telefonom lahko odklenete. Ne pozabite, da bi morali taki kraji iti z uradnimi dokumenti, sicer lahko pride kdorkoli in za brezplačno popravilo ali prekinitev ukradenega telefona. Torej ne deluje, zato preverite, ali imate vse potrebne dokumente. Če je tako, nas kontaktirajte v priročnem centru podjetja, ki streže napravo vašega proizvajalca.

Posebno odklepanje "Samsung"

In če je vprašanje bolj specializirano: pozabili geslo za "Android", kako odkleniti "Samsung"? Potem je poseben način reševanja naloge - Find My Mobile. Orodje je zelo priročno in je namenjeno iskanju izgubljenega mobilnega telefona. Poleg tega pomaga tudi v primerih, ko je uporabnik iz enega ali drugega razloga pozabil svoje geslo. Upoštevajte, da jo lahko uporabljajo samo lastniki Samsung-a! Upoštevajte, da mora biti vse v telefonu v redu z računom in dostopom do omrežja. Ko se boste znašli v zapisu, na seznamu izberite svoj telefon in kliknite »Odkleni napravo«. Ni še veliko ostalo - vnesite podatke za dostop.

Android Device Manager, ki vam pomaga

Zelo dober način za reševanje problema, kako odkleniti Android, če ste pozabili geslo bo uporabil Device Manager. Ko se prijavite v Google Račun, lahko za dostop do google.com/android/devicemanager uporabljate katero koli napravo ali računalnik. Čeprav zveni smešno, vendar odkleniteDo telefona lahko dostopate z gumbom »Zakleni« v upravitelju naprav. Takoj, ko pritisnete ta gumb, boste pozvani, da namesto starega vnesete novo geslo. Nato dvakrat vnesite novo geslo in kliknite gumb "Blokiraj".


Uporabite priložnost, če ste pozabili grafično geslo

Nobeden od zgoraj navedenih ni pomagal, in v glavi kot nori ples, besede: "odkleniti" Android ", pozabil grafično geslo? Oglejte si različico operacijskega sistema. Če se potem po petih neuspešnih poskusih 4.4 iz telefona pojavi vprašanje "pozabil je grafično geslo?" To vprašanje se pojavi v tridesetih sekundah med poskusi vnosa gesel na dnu zaslona. Nato znova vnesite podatke o svojem Google Računu. V računu je preprosto spremeniti.

Prenos varnega načina. Zaobitje zaklepanja zaslona s programi drugih proizvajalcev

Poglejmo, katera aplikacija prikaže zaklenjeni zaslon. Če ste tretji, lahko poskusite rešiti problem zagona v varnem načinu. Večina telefonov gre v varnem načinu, medtem ko držite gumb za vklop. Na splošno ga shranite in si oglejte polje z oznako "Izklopi napajanje". Strinjamo se, da preklopite na varni način. V tem načinu lahko odstranite zaklep tretjih oseb ali pa jih samo odstranite. Ko je vse narejeno, morate ponovno zagnati napravo in upati, da vam ne bo več treba odgovarjati na vprašanje, kako odkleniti Android, če ste pozabili geslo. "

Način praznjenja akumulatorja

Poskusite počakati, da se baterija skoraj zaskoči. Pojavilo se bo okno, ki vas bo o tem obvestilo. Z njim lahko poskusite vstopiti v meni za baterije in že obstajajo načini za spremembo gesla. Potem bi moralo biti vse zelo jasno: spreminjamo geslo in se veselimo.

Metoda klicanja

V prejšnjih različicah Androida je bilo mogoče to vprašanje rešiti na naslednji način: lastnik se je sam poklical, nato pa je neposredno med pogovorom odšel na meni, kjer je popolnoma spremenil varnostne nastavitve. . Sly, kajne?

Servisni meni

Poskusite se odjaviti iz zaklenjenega zaslona za klic v sili - to je najpogosteje uporabljena funkcija. Vnesite kombinacijo servisnih tipk * # * # 7378423 # * # *. Torej boste padli v meni. Naprej iščemo test storitev. Naslednji WLAN. Povezujemo paketne podatke ali Wi-Fi in odklenemo telefon.

Nadomestne vrste zaklepanja zaslona

Da bi zmanjšali vprašanje, kako odkleniti tablični računalnik, če ste pozabili geslo »Android«, lahko napravo lažje zaklenete. Če govorimo o prednostih blokiranja, lahko ugotovimo, da je precej zanesljiv in celo v nekem smislu različen. Imamo gesla in grafične ključe. Poleg tega lahko uporabnik pokvari dostop do vseh uporabniških podatkov ali map, kar je tudi zelo uporabno. Pošteno je reči, da ta raven zaščite verjetno ne bo potrebna za skoraj vse. Jasno je, da so se nekateri obrtniki že odločili za dobre in, kar je najpomembnejše, ne zamrznjene vrste telefonov za zaklepanje. Kot primerlahko prinesete program Knock Lock. Da bo aplikacija aktivirana, jo bo treba začeti namestiti in jo nato dodeliti kot način zaklepanja zaslona. Nič zapletenega. Grobo rečeno, namesto tipke v meniju izberite Knock Lock.

Uporabno

Odklepanje prek interneta je na voljo samo za Android 5.0 in nižje različice, zato, če nimate te možnosti, vam ni treba skrbeti. Najverjetneje te različice nimate. Ponastavitev na tovarniško privzete nastavitve bo izgubila vse podatke notranjega pomnilnika, ki vključujejo igre, aplikacije, uporabniške podatke, ki so na voljo v vašem telefonu. Vse, kar je napisano na pomnilniški kartici, se bo shranilo. Ne pozabite razmisliti, če želite izbrati geslo iz telefona. Kako odkleniti "Android" na druge načine? Ne pozabite, da garancijski list zagotavlja veliko, vendar iz določenega razloga ni popravil. Torej obstaja možnost, da izgubite veliko časa čakanja na telefon. Aplikacija Knock Lock deluje na vseh napravah. Tudi na korejskih velikih pametnih telefonih in tablicah. Če je nekdo pozabil geslo za "Android", kako odkleniti "Samsung", boste izvedeli spodaj. Pri odklepanju z upraviteljem naprav se pripomoček morda ne bo takoj odzval. V tem primeru večkrat posodobite brskalnik. Če ima telefon vsaj nekaj povezave z računom, bo zagotovo odgovoril na največ pet poskusov. Odklepanje z uporabo servisnega menija ni vedno mogoče, saj ni na voljo pri vseh modelih naprav.

Sorodne publikacije