Bügerer Stalker in zgodba o zloveščem škratu

Kdo je ta bureur? Stalker, ki je slišal v zoni otroškega joka, se nehote odloči, da se bo odzval in pomagal otroku, da ga osvobodi iz ujetništva, da bi ga rešil, da bi ga zaščitil. O njem in bodo razpravljali v članku.

Zgodovina bitja

Bürger je rezultat ali stranski učinek poskusa posebnih storitev na zapornike. Namen poskusov je pridobitev ali odkrivanje telekinetičnih sposobnosti pri ljudeh. Škratova oblačila so ostanki dela zapornikov, ki jih opravljajo subjekti. Ali pa so bili prostovoljci pozvani, da sodelujejo v poskusu, kar je privedlo do preoblikovanja v bitje, ki se imenuje bureer. Stalker, prepuščen v udoben laboratorij, tvega, da se bo spotaknil na tega krvoločnega mutanta.


Ta zahrbtna bitja povzročajo tudi zvočne halucinacije. Ljudje slišijo jok otrok. Zanimivo je, da je bil ta zvok uporabljen v igri "Metro 2033". Pekarji živijo z jatami, raje jedo kurja, lahko govorijo, kar priča o delno ohranjenih fragmentih zavesti. Enako govorijo in opažajo nekateri zalezovalci (ki so imeli dovolj sreče, da so pobegnili iz pasti bureurja), osnove religije - ta bitja se v rob vrnejo vse vrste pločevink, kozarcev in drugih neobdelanih izdelkov. So kot oltar in okoli njih naredijo nekaj podobnega ritualnim plesom. Ugotovljeno je bilo, da ko je bureer zmagal v bitki, je sedel v položaju lotosa blizu telesa pokojnega zalezovalca in nekaj počil. Nekdonavaja, da bitje bere molitev, nekateri pa mislijo, da prosi za odpuščanje.


Domneva se, da ti škratje niso sovražni do mutantov kot kontrolor ali pene. Morda zato, ker so vsi rezultat neuspešnega eksperimenta pri ustvarjanju univerzalnih vojakov.
Po drugi različici, so birokrati skrivaj gojili v laboratorijih, mutant, zlo in nadzorni ljudje pa so jih varovali. V nekem trenutku so izgubili nadzor in, ko so uničili laboratorij, osvobodili bureursko prebivalstvo. Zdaj vsi hodijo po coni. Sprva je veljalo, da je edino orožje, ki bi lahko ubilo bureer, Gaussova pištola (okrog mutanta je bilo močno polje moči, ki bi sprožilo žoge avtomata in pištole), vendar so razvijalci na koncu zapustili ta koncept. Razvitih je bilo tudi več vrst bureurjev, od katerih je vsaka predvidela ločeno načrtovanje.

Prvi nastop

Pravijo, da so razvijalci načrtovali uporabo tega mutanta tudi v Černobilski senci. Toda nekaj je šlo narobe. Razvili so se številni koncepti tega značaja, vendar so igralci najprej videli mutanta v igri "Stalker: The Call of the Pripyat". Bügerja najdete na številnih lokacijah iger. V bistvu so to temni prostori, kot so kleti, tajni laboratoriji in bombe.

Kako na splošno uničijo zalezovalce?

Büger je zelo nevaren nasprotnik. Ima telekinetične sposobnosti. Lahko vrže težak predmet v zalezovalec, ustvari silo, ki varuje pred naboji.
Izkušen zalezovalec ve, da je škrat boljšinapad iz srednje razdalje. Ne morete stati na tleh, kot nekaj težkega v glavi lahko letijo - vsak predmet, ki bo dvignil zrak v zraku. Stalker, oslabljen zaradi bitke s pošastjo, je lahek plen. Telekinetični impulzni škrat lahko iztrga orožje iz igralčeve roke. Ponavadi jih ubijejo z nožem. Toda takoj, ko bi tekel, ne bi smel biti isti impulz, ampak tudi težje. Bodite previdni, stalker!

Kje najti ogrlico?

Pravzaprav se ta artefakt imenuje "Ogrlica Velike vojvodinje". Prisoten je v nekaterih modih, kot je "Narodnaya Salyanka", ki temelji na AKM in SIMBION. Predvsem za igro S. T. A. L. K. E. R. Chornobylova senca.
Da bi ga dobili, morate za točno deset minut vrniti anomalijo "Vrtiljak" z ogrlico "Ogrlica babic". Dezerterja lahko dobite tudi, če prejmete naročilo od natakarja. Istočasno je potrebno prepustiti živega apostata (prevoz naj vstopi v neoborožen). Za rešeno življenje bo delil recept za proizvodnjo Bus Busbyja. Še vedno jih lahko dobite od oboževalca za nalogo "uničiti skupino plačancev". Artefakt daje + 200 enot zdravja, upornost krogel pa se poveča za 10 in sevanje, krvavitev pa se zmanjša za 450. Značilnost "verjetnosti uspešne mutacije" se poveča za 85%, neuspeh - za 10%. Izključitev istega - samo 5%. Tako je lahko koristno. Stalker, veliko sreče v coni!

Sorodne publikacije