Pregled Lenovo S720: Funkcije in pregledi

Ta material bo vseboval značilnosti Lenovo S720. Ta model telefona velja za žensko. Zakaj? Na to kaže nežna barva ohišja (roza in bela). Oblikovanje je izvirno (treba je opozoriti, da je res všeč lepa polovica človeštva). Kaj pa lastnosti pripomočka? Razumimo.

Dimenzije pametnega telefona

Ta model telefona ima standardne dimenzije. Debelina, po sodobnih standardih, je velika - 99 mm. Vendar pa morate pred ocenjevanjem tega kazalnika upoštevati datum izdaje (konec leta 2012). Kaj lahko rečemo o višini in širini tega pametnega telefona? Ti parametri so standardni za 45-palčni pripomoček. Višina ohišja je bila 133 mm, širina je bila 69 mm, pri takšnih velikostih pa je bila masa aparata 146 g.

Značilnosti fotoaparata in zaslona

Zaslon na Lenovo S720 ima zelo dobre lastnosti. Poleg optimalno izbrane diagonale (45?), Lahko prednosti vključujejo tudi vrsto matrike. V letu 2012 je bila večina pametnih telefonov opremljena s TFT zasloni. V istem modelu je IPS-zaslon že izveden. Kakšne so koristi za uporabnika? Prvič, širok kotov gledanja, in drugič, kakovostne slike, in v tretjem - odličen prenos barv. Prav tako bodite pozorni na ločljivost zaslona. Ob izdaji Lenovo S720 je bilo največje možno število 800 x 480 slikovnih pik. V opisanem modelu je bil ta parameter povečan - 960 x 540 px. Katere kamere so nameščene v Lenovo S720? Karakteristike (glej fotografijo v članku) Optika precejujemajo pripomočke srednjega segmenta. Glavna kamera ima ločljivost 8 milijonov slikovnih pik. Nedvomna prednost je prisotnost samodejnega ostrenja. Kakovost slik je povprečna, ni posebnih komentarjev uporabnikov. Podrobne in jasne fotografije so na voljo le v dnevnih urah. Toda pri fotografiranju v noči v okviru jasno vidnega digitalnega šuma, prenos barve izrecno svetlobni.


Lična kamera je opremljena s senzorjem z 13 milijoni slikovnih pik. Kakovost fotografiranja je slaba, vendar je zelo pričakovana. Značilnosti tega fotoaparata so dovolj le za video komunikacijo.

Lenovo S720: značilnosti delovanja

Na žalost je strojna platforma pomembna pomanjkljivost tega pametnega telefona. Njegovo zmogljivost zagotavlja procesor MTK6577. Deluje preko dveh računalniških modulov. Vsaka vrsta je Cortex-A9. Največja zmogljivost je do 1000 MHz. V kompletu z glavnim procesorjem nameščena grafična kartica PowerVR SGX 531. Kot lahko razumete iz teh podatkov, specifikacije Lenovo S720 niso najvišje. Obstajajo opazne druge zamude pri delu. Glede na to, da ima naprava četrto različico Androida, se večina iger, ki so združljive z operacijskim sistemom, izvaja brez težav. Ko govorimo o produktivnosti, moramo biti pozorni tudi na količino spomina. Vgrajen je pametni telefon 512 MB. To seveda ni dovolj za moderne naprave. Zato zamude pri delu. Glasnost vgrajenega pomnilnika tudi ne bo zadovoljila uporabnikov. Zmogljivost shranjevanja je le 4 GB. Edini užitek je možnost namestitve zunanjega pogona.

Čas trajanja baterije

Na prvi pogled, pri modelu Lenovo S720, je lastnosti baterij težko opisati kot spektakularne. Zdi se, da je najpreprostejša baterija 2000 miliamperov na uro. V primerjavi z drugimi napravami s podobno opremo pa lahko ta model deluje precej dlje. Pri testiranju v aplikaciji AnTuTu Tester je Lenovo S720 dosegel dober rezultat - 659 točk. Mimogrede, bomo rekli, da nekateri telefoni z baterijami 3000 mAh pridobijo okoli 700 točk. Kakšna je skrivnost takšnih pogojev avtonomnega dela? Načeloma je odgovor na površini. Gre za odkrito šibko strojno platformo. Nizko produktivnost je težko imenovati prednost pripomočka, vendar je pri tem merilu igrala pomembno vlogo. 100% polnjenje bo dovolj za 15-2 dni dela. Vendar pa lahko za takšne izraze pričakujete le povprečno obremenitev. Če igrate na pametnem telefonu, boste morali biti veliko bolj pogosto zaračunani.

Lenovo S720: pregledi

Značilnosti tega telefona, ki jih je izdal Lenovo, so bile všeč večini kupcev. Prednosti uporabnikov so:
  • Zanimivo oblikovanje.
  • Odlična kakovost zaslona.
  • Široke multimedijske zmogljivosti.
  • Glasen in kakovosten zvok (funkcija Dolby Mobile).
  • Koristne delovne ure.
  • Sprejemljiva cena
  • Ali ima ta model slabosti? Na žalost, da. Veliko uporabnikov v svojih pripombah je opozorilo na majhno količino operativnega in integriranega pomnilnika. Prav tako se pritožujejo šibki rezultati. To je treba upoštevatite pomanjkljivosti so kritične? Vsakdo se mora sam odločiti. Mimogrede, ti so del večine pametnih telefonov tega segmenta.

    Sorodne publikacije