STALKER: Mreža za "Narodnaya Solyanka"

STALKER je eden najsvetlejših projektov domače agroindustrije v zadnjih letih. Trilogija se je izkazala za priljubljeno ne samo na ozemlju SND, temveč tudi po vsem svetu in s tem vstopila v zgodovino. V tej igri se morate potopiti v ozračje post-apokalipse, preživeti po eksploziji jedrskega reaktorja v Čornobilu, se boriti z mutanti in z ljudmi, ki vas želijo ubiti, da bi dobili vse, kar imate. To je krut, a neverjetno razburljiv svet, ki vleče igralce več ur. Vsak del pripoveduje svojo zgodbo o enem od preživelih in lahko izberete, na kateri strani tega post-apokaliptičnega sveta boste vzeli. Poleg tega ogromen zemljevid ne omejuje gibanja vašega lika, razvijalci ne ustvarjajo tako imenovanih "koridorjev", ki nato preživijo igralca. Vsako odločitev sprejmete sami in ste odgovorni za vse nadaljnje posledice.


Spremembe

Vendar pa je ena od glavnih značilnosti tega projekta dejstvo, da ima odprto izvorno kodo. To pomeni, da lahko vsak igralec dostopa do kode igre in jo po želji spremeni. To je zahvaljujoč temu, da vse tri igre iz serije poraščajo z veliko neverjetnimi spremembami, ki dodajajo različne vrste orožja, nove znake, izvirne misije in celo popolne zgodbe. Lahko nastavite kateri koli mod na vašo različico igre, če je združljiv. In eden najbolj znanih in uspešnih modov se imenuje"Folk Salt". To ime je dobil iz razloga, da je združil veliko število manj globalnih sprememb. Da bi razumeli globino tega projekta, ga morate podrobneje preučiti. Zakaj? Dejstvo je, da je glavna tema tega članka spammer za "Narodnoy Solyanka". In kako se lahko spopadeš s spamerjem, če sploh ne veš, kako in kje ga uporabiti. Navsezadnje je drstenje za Narodnoy Salyanka tudi vrsta dodatka, ki vam odpira neomejene možnosti. Zato je čas, da natančno preučite to vprašanje.


"Ljudska sol" - kaj je to?

"Folk Salt" je ena najbolj globalnih sprememb igre STALKER, ki vključuje na ducate različnih majhnih mod. Lahko rečemo, da je "Folk Salt" polnopravni četrti del igre. Navsezadnje jih je toliko: več kot trideset novih lokacij, ki jih lahko raziščete, ducat novih mutantov, s katerimi se boste srečali v Coni, število skupin se je povečalo skoraj trikrat, tako da je to, kar se dogaja v igralnem svetu, še bolj razburljivo z vidika ploskve. Poleg tega je bila igra dodana na desetine novih vrst orožja, oklep in orodja, ki izjemno raznolikost igranja. In tukaj je mogoče vstaviti besedo o tem, kaj potrebujete za "Narodnaya Salyanka". Dejstvo je, da vam bo prineslo veliko več, kot si lahko predstavljate. Torej je čas, da natančno preučite drstenje za "Narodnaya Solyanka" in kako ga uporabite.

Kaj je spammer?

Kaj dobite, če namestite špagete "Stalker: Folk Soup"? To je poseben program, ki vam omogoča, da kadarkoli dobite določen element, ki obstaja v svetu iger. V skladu s tem lahko ta program imenujemo goljufija, saj vam ne bo treba storiti vsega, da bi dobili to ali to temo. Ko uporabljate micelij, bo takoj v vašem inventarju. Vendar ne smemo misliti, da je drstnik omejen na to. Seveda, če greš iz imena, potem je micelij glavna funkcija programa, vendar obstajajo tudi dodatne funkcije, na primer teleportacija na določeno točko zemljevida.

Kako ga namestiti?

Glede na to, da je to ločen del igre, morate pred uporabo uporabiti spammerja. "Folk Salt OOP" ima, tako kot vsaka druga računalniška igra, mapo, ki vsebuje vse potrebne datoteke iger. To je tisto, kar morate najprej najti, da v igro dodate nove funkcije. Kako to storiti? To storite tako, da vzamete mapo z imenom gamedata, ki jo boste našli v arhivu s pošiljateljem neželene pošte, in jo kopirajte v imenik, kjer je nameščena igra. Ne bojte se, ko sistem začne z vprašanjem za zamenjavo datoteke, morate se dogovoriti o vseh ponudbah, ker na račun teh zamenjav in bo deloval program. Takoj po tem lahko preprosto zaženete igro "Stalker: Narodnaya Salyanka". "VP-2" - plavajoča točka - to je program, ki vam bo omogočil doseči največji uspeh. Namestitev programa ni dovolj, zato se morate naučiti, kako jo uporabljati. In kako bonadalje razmisliti.

Uvedba drstnika

Spanner za "Narodnaya Salyanka" "VP-2" se je začel preprosto. Natančneje, nato pa samodejno, takoj po dodajanju podatkovne mape v imenik igre. Ko zaženete igro, v meniju dodate element »Spice«, na katerega morate paziti. On je tisti, ki zagotavlja funkcionalnost spremembe. Ko greste na to točko menija, boste videli seznam vseh, ki jih lahko uživate v igri. Ne pozabite, da delo še poteka na tem področju, vendar doslej niso vsa imena prevedena v jezik, ki je razumljiv vsem. Toda v bližnji prihodnosti je načrtovano, da bo modifikacija v mislih, tako da jo bodo lahko vsi svobodno uporabljali.

Različice

Seveda ne smete misliti, da je spammer edinstven in edinstven program. Pravzaprav je veliko splavarjev. Ponovno, vsaka zainteresirana oseba s potrebnimi spretnostmi programiranja lahko naredi nekaj podobnega. Zato lahko najdete omrežje, na primer spammer za DMX "Folk Salt". To je nekoliko drugačno od zgoraj opisanega, vendar je načelo delovanja nespremenjeno. Funkcionalnost pravzaprav ostaja nespremenjena, in načini se razlikujejo le v nizih predmetov in bitij, ki jih je mogoče pokvariti, kot tudi nekatere dodatne funkcije. Ne morete si predstavljati, koliko različic drstnika imajo igro "Folk Salt": DMX, "OOP", "MA", "TO". Spammer je zelo uporabno orodje, ki bo koristno za vsakega oboževalca tega čudovitegaigre

Hitri dostop

Če želite uporabljati spammer hitro in učinkovito, potem bodite pozorni na gumbe za bližnjice, ki bodo postali vaši najbližji prijatelji. Na srečo jih je kar nekaj in vam ni treba zapomniti velikega števila kombinacij. Najprej lahko s tipko S prikličete meni drstenja. Tako lahko takoj začnete z izbiro potrebnega elementa za kopel. Če želite izvedeti več informacij, lahko uporabite gumb O. S tem ključem lahko dostopate do čarovnika, ki podrobno opisuje uporabo vseh funkcij izdelovalca.

Teleportacija

V nekaterih zdraviliščih obstaja še ena zelo uporabna funkcija, ki vam omogoča hitro potovanje po svetu iger. Teleportacija je zmožnost, ki ni na voljo vašemu liku v igri. Toda s pomočjo spinmerja lahko z lahkoto izkoristite to sposobnost. To storite tako, da pritisnete tipko U in prikaže se okno s tremi okvirji. V vsakem od njih morate vnesti koordinate: X, Y in Z. Ko potrdite koordinate, se bo vaš lik premaknil tja, kjer ste ga določili. To je zelo uporabna funkcija, ki vam omogoča potovanje kjerkoli na svetu. Tako lahko v svetu Stalkerjev delujete veliko bolj učinkovito, ne glede na to, ali igrate na prehodu in želite le olajšati proces, ali pa ustvarite svojo različico vesolja in mu dodate različne pošasti, znake in še veliko več.

Sklepi

Prišel je čas, da se povzameTo orodje za igro "Stalker: Folk Salt". "OOP" - družina je nekaj, kar bi moral vsak amater iz "Stalkerja" imeti na svojem računalniku, saj ta program odpira praktično neomejene možnosti. To pomeni, da lahko vaš lik kadarkoli prejme katerokoli vrsto orožja za roko, ustvari kakršno koli razpoložljivo pošastno igro in se v vsakem trenutku premakne na vsako točko velikega igralnega sveta. To orodje vam omogoča, da se igrate Boga ", čeprav dejstvo, da brez modifikatorja spawn dodaja impresivno funkcionalnost, tako" Sparrow's "daje igralcu veliko bolj impresivno svobodo delovanja kot izvirno igro. namestite in uporabite, tako da lahko to storite prav zdaj, ne da bi kasneje odlašali s postopkom. Takoj, ko dobite dostop do funkcionalnosti skrbnika, takoj ugotovite, da brez njega ne želite več igrati. Kmalu bo prenesel eno od razpoložljivih različic igralca, tako da boste lahko sedaj imeli polno funkcionalnost igre, saj bo vsak igralec z veseljem imel podoben program, ki pa ga lahko uporabite samo v Stalkerju, vendar ne v vseh razpoložljivih. imaš igro.

Sorodne publikacije