Kako zgraditi drugo nadstropje v Sims Freepleyju: navodilo

The Sims FreePlay je mobilna igra iz Electronic Arts v žanru simulacije življenja. To je najboljša igra za ustvarjanje znakov in zgradb, vendar je premaknjena na pametne telefone in tablične računalnike. Glavno igranje v tem delu je ostalo znano - urejanje junakov, ustvarjanje družine, študij poklicev in spretnosti, komuniciranje z virtualnimi prijatelji in seveda gradnja. Za gradnjo stanovanjskih hiš in ureditev notranjosti, igralci porabijo le več časa kot glavno igranje. Spodaj boste izvedeli, kako zgraditi drugo nadstropje Simps Frippley. Ker so nekateri vidiki polnopravnega in mobilnega igranja različni, morate vedeti pred gradnjo.

Skladnost

Če imate takojšen dostop do vseh možnosti gradnje in dodelave v različici računalniške igre (v katerem koli delu igre), potem v Sims Freepleyju ne morete zgraditi drugega nadstropja. od samega začetka igre. Za dostop morate izpolniti več pogojev.


Raven

Prvi pogoj je doseganje ravni 15 igralca. V tem simulatorju se vse možnosti in možnosti odprejo postopoma, zato morate potrpežljivo prenesti raven, da odklenete večnadstropne zgradbe.

Iskanje

Drugi pogoj je prehod posebnega iskanja. Nalogo lahko opravite šele, ko je izpolnjen prvi pogoj. Ko boste dobili raven 15, ko se prijavite v igro, boste videli sporočilo, da imate novo nalogo podime "Popravilo na več nadstropjih". Za uspešno misijo boste potrebovali vsaj 1 milijon virtualnega denarja, zato vam priporočamo, da za to poskrbite vnaprej. Če ne želite preživeti nekaj časa v lekarnah, poskusite prenesti zlomljeno različico igre The Sims in takoj dobiti vse bonuse in priložnosti. Vendar pa v tem primeru ne boste mogli igrati na omrežju, in tudi izgubili nekaj zanimivega igranja.

Kako zgraditi drugo nadstropje v Simsu Freeple na Androidu?

Po uspešno opravljeni nalogi se v meniju pojavijo novi elementi. Če želite začeti graditi drugo raven hiše, morate iti na zavihek "Home". Pojdite sem v pododdelke "Sobe" in "Ladder". Vsak od njih ima želeno rubriko, imenovano "Drugo nadstropje", ki se je pojavila po vseh pogojih. Dovolj je, da začnete s postavitvijo sob in stopnic, nato pa se bodo pojavile na drugi ravni. Za vsako stopnjo zgradbe so na voljo enaka orodja in naprave - v zvezi s tem igra ponuja popolno svobodo pri uresničevanju igralčevih idej in let fantazije.

Sorodne publikacije