Dragon Age: Origins - Skrivnosti in triki za prehod igre

V igri Dragon Age: Origins skrivnosti drugačne vrste lahko zelo pomagajo pri prehodu in črpanju njegovega značaja. Žanrski projekti RPG imajo pogosto skrite skrivnosti, ki jih ni mogoče enostavno zaznati niti s temeljito študijo. Če želite izvedeti najbolj uporabne, preberite to zgodbo.

Dogodki v Ostagarju

Prve skrivnosti v Dragon Age: izhodiščih je mogoče zaznati že v prvih fazah prehoda, in sicer ob prihodu v Ostgar. Tukaj igralcu svetujemo, da gre v bolnišnico, kjer bo eden od zapornikov. Propaganta bo vprašal o službi in v nagradi bo dal ključ od prsnega koša, ki se nahaja v bližini skromnega čarovnika. Znotraj so uporabne stvari. Pazljiv elf je blizu komarja in potrebno je govoriti z njim. V dialogu bo na voljo možnost z prepričanjem (prevaro), ki bo pripeljal do tega, da človek daje protagonistu čudovit meč. Sprva to orožje povzroči dostojno škodo. Če je protagonist mečevalec, ga je najbolje pustiti pri miru, sicer bi bilo treba zagotoviti Alicejev meč.


Superman in mali trik

Če igralec ne ve, kako premagati skupino močnejših nasprotnikov v Dragon Age: Origins, potem moraš vzeti malo trika, da greš še dlje. Da bi to naredili, mora biti odred še ropar in sovražnik ne sme opaziti moštva protagonista. Uporabnik prevzame nadzor nad značajem te klasifikacije, vključuje nevidnost in ukrade za hrbtom sovražnika, ne sumi ničesar. Moram oditikolikor je mogoče, da je odcep popolnoma izginil iz oči. Potem lahko izklopite nevidnost in zavezniki iz skupine se nenadoma pojavijo za sabo. Ta metoda lahko včasih prepreči spopade. Še ena zanimiva skrivnost Dragon Age (in celo pošiljanje) je pogovor med dvema starejšima, ki se lahko srečata na katerem koli mestu. Aktivno razpravljajo o tem, da je otrok pristal z neba in to je neposreden namig Supermana. Igralec bo tudi koristna informacija o tem, kje je padel, ali o iskanju drugih meteoritov. Samo tam lahko dobite posebno rudo in vstavite edinstven meč.


Izleti v Orzammar

Skrivnosti v Dragon Age: Začetki morajo biti znani igralcem, saj lahko prinesejo veliko količino zlata ali koristnih predmetov. Še posebej veliko jih je povezanih z Orzammarjem - kraljestvom gnomov. Na prvem srečanju z Gavornom je mogoče ukrasti lep ščit. Ponovitev tega trika bo možna tudi z nadaljnjim pogovorom v gradu. V mestu je arena, kjer se lahko dogovorite za boj z najboljšo ekipo. Igralec mora preživeti približno pet bojev, po katerem se lahko kot nagrada dobi prstan za kri. Po drugi strani pa, če ekipa nima znaka takšne specializacije, lahko greš tja samo zaradi zabave. Ko greste v Orzammar v Dragon Age, se morate pripraviti na iskanje vseh informacij o škratih. To vključuje kodne strani, napise pod kipi, opombe, knjige in drugo. Če zberete popolno zbirko, pojdite v stavbo Sveta, na vhodu pa zavijete levo. Tukaj bodo dela dobila velikoartefakt, ki bo koristen v prihodnjih dogodivščinah.

Meči in oklep

Skrivnosti zmajeve dobe: izvor, ki je povezan z Orzammarjem, se ne konča. V prestolni sobi lahko igralec dobi odličen dvoročni meč, ki ustreza boju z določeno specializacijo. Za začetek morate postaviti dva partnerja na ploščo s kazalci pod kipom desno od prestola. Še ena mora iti na vhod na poseben trg. Po tem bo igralec imel priložnost za interakcijo s prestolom. Vnaprej se morate pripraviti, vendar se morate boriti z močnim zmajem. Nagrada za zmago bo isti dvoročni meč. Če želite dobiti dober oklep, naj igralec odide na trdnjavo Warta šele, ko doseže 18. stopnjo in ne prej. Ta vsebina je dodatek, ki vam omogoča, da dobite koristne stvari, vključno z oklepom v obliki zmaja. Šele po črpanju do tega koraka bo dostojno strelivo začelo padati. Omeniti je treba, da so ugotovljene stvari popolnoma odvisne od ravni, na kateri se je igralec odločil očistiti trdnjavo Warta.

Dostojna zaslužek denarja

V izjemni mojstrovini igralniške industrije Dragon Age: Origins skrivnosti in triki bodo pomagali ne le z stvari, ampak tudi z denarjem, če pravilno uporabljajo svoje vire. Prvi način, kako zaslužiti dostojno vrnitev, se odpre tudi ob zgodnjem obisku Lorene. Lik po imenu Allison vas bo prosil, da mu naredite past, toda ustvariti jih lahko kot roparja je neskončno. Vsakič jih bo sprejela, nagradila bo 50 srebrnikov in več stoizkušenj. Naredite dva ducata ukrepov, vrednih truda. Podobna tehnika deluje v Deniriumu. Uporabnik mora iti v trgovino "Divini Tedas", da bi kupil recept za močan lijarski napoj za dostojno količino. Ekipa mora imeti zeliščarja, ki ga lahko pripravi. V čarobni stolp je mogoče vdreti lirij in v konobo vzeti tudi druge materiale. Po tem lahko ustvarite veliko število mehurčkov, ki se prodajajo za 20 srebrnikov. Dobiček se bo čutil le, če bomo investirali približno 50 zlatnikov.

Pletenica in še en meč

V Dragon Age: Origins "The Secrets of Dragon Blood" je knjiga tema, ki jo lahko predstavimo kot darilo Winn zaradi 10 odobritev. Lahko se dodeli tudi drugim članom moštva, toda rast prijateljstva bo potem dvakrat manjša. To ni tako pomembno v primerjavi s tem, kako je demon neplodnosti v senci premagal zgodbo. To je močan nasprotnik, s katerim se je težko boriti, toda to nalogo lahko poenostavite. Najprej, v bitki, morate vzeti obliko golema in se boriti, dokler ne ostane tretji del vašega zdravja. Potem mora biti igralec spremenjen v ognjeni duh, nato pa ponovno v kamnitega borca. Hkrati je zdravje popolnoma obnovljeno. Operacija se lahko izvede večkrat pred zmagovitim koncem. Če boste zbrali vse zapiske v ruševinah Elven, Orzammar in blizu žare s svetim pepelom, se bo pojavila naloga "Izziv Heksagona". Glavni junak mora s svojimi zavezniki iti na določeno točko, kjer se uporabnik bori, v katerem bo nagrada dobra.meč z eno roko.

Nekaj ​​nasvetov o črpanju

Pogosto imajo igralci težave s tem, kako priti skozi ta ali tisti trenutek v Dragon Age: Origins. Podobne težave so pogosto povezane z napačno črpanjem njihovih sodelavcev in celo protagonista. Razvijalci so ustvarili odličen sistem razvoja znakov, v katerem lahko na prvi pogled preprosto izberete privlačno, vendar v praksi neuporabno znanje. Na primer, zadnji talent v tempeljski veji je veliko boljši v smislu omamljanja kot vitez. Podobna situacija z vojnimi čarovniki, ki na prvi pogled potrebujejo čarobno energijo in škodo. Pravzaprav morajo samo obleči oklep z najvišjo stopnjo vzdržljivosti in lahko povzročijo kaos na katerem koli bojišču. Pes, v smislu škode, ni najboljši spremljevalec, ampak na vsakem zemljevidu bo pomagal pri iskanju zaklada z uporabnimi predmeti.

Zadnji triki

Skrivnosti v Dragon Age: Origins bi morali vedeti, da se dobro premikajo v zgodbah in vedno sprejemajo prave odločitve. Na primer, igralec lahko reši Houjevega sina, vendar se bo strinjal, da se mu zahvali. Prositi naj bi za najvišji znesek plačila, saj bo oče v vsakem primeru hvaležen in v prihodnosti z veseljem podprl protagonista. Pridobivanje koristnih stvari za sebe in svoje spremljevalce je lahko veliko načinov v tem ogromnem svetu. Torej, ko govorimo z elvenskim mojstrom Varyatorjem ob prisotnosti ustrezne stopnje diplomacije ali trikov, jih je enostavno prepričati, da ne ustvarijo orožja, ampak tudi čebulo.Poslanstvo Mojstrov Ignacio je bolje opraviti na kasnejših ravneh, tako da je nagrada primerna. Enako velja za Kvesta Marjolain, ki jo bo dala Leliana. Krog v krogu je bolje preiti prvi. To bo v veliko pomoč pri črpanju osrednjega lika, ki bo še naprej v veliko pomoč pri kompleksnih bojih in bojih z zadnjim šefom.

Sorodne publikacije