Ritmix RBK 450: Pregled, funkcije, primerjava z analogi in pregledi

Ritmix RBK 450 - naprava, ki jo je proizvajalec imenoval e-knjiga, čeprav v resnici ni. Funkcionalno napravo lahko imenujemo majhna tableta z omejenimi zmogljivostmi. Knjiga ima medijski predvajalnik, barvni zaslon, ki lahko dela z videom. Na žalost se z neposredno nalogo (branjem knjig) naprava najslabše spopade. Devays, o katerih bomo razpravljali kasneje v tem članku, je ena najpreprostejših naprav med vsemi, ki so na voljo v tem sektorju. Stane malo - okoli 4 tisoč rubljev. Ne podpira dela brezžičnih omrežij in omrežij tretje generacije. Če bi lahko igrali bralnik iger (ta funkcija je na voljo samo v novejših različicah firmware-a), bi jo lahko imenovali nadomestek za katero koli tablico. Ta naprava pogosto kupijo otroci. Omogoča vam branje knjig, gledanje risank in podobno. Seveda, ni dovolj prostora za delo z zabavo, vendar je ta model dostojna možnost.
Kratke značilnosti

Ritmix RBK 450 je naprava, izdelana s posebno tehnologijo. Prejel je 7-palčni zaslon. Zaradi uporabljenih sredstev je proizvajalec dosegel jasno sliko in dober kontrast. Po drugi strani pa ta raztopina zmanjša obremenitev oči. Zato bi proizvajalec raje uporabil zaslon TFT. Takšno izbiro potrošniki ne mislijo premišljeno, ampak to dokazujejo izkušnje in čas.

Predvajanje videa

E-knjiga Ritmix RBK 450 ustvarjena na posebnemprocesor, ki se najpogosteje uporablja pri različnih igralcih. Naprava je sposobna delati z 10 video formati in 7 avdio formatov. Zvočnik je povsem strpen do poslušanja glasbe brez slušalk. Naprava deluje brezhibno, stabilno in brez napak.


Lahko celo predvajate Full HD. E-knjiga bo pokazala, da lahko odpre ne le znane formate, temveč tudi tiste, ki niso na ušesih. Če pri delu s datoteko standardni predvajalnik zazna več zvočnih posnetkov ali podnapisov, lahko pride do težav. Po želji lahko uredite obliko prikaza slike. Nastavljena je na 4,3. Svetlost je odlično uporabljena funkcija. Če uporabite oznako največje, postane slika jasna in kontrastna. Možno je delo s prenosom barve v nekaterih odtenkih. Te funkcije so najpogostejše pri multimedijskih predvajalnikih, ne v e-knjigah.

Predvajanje glasbe

Predvajanje Ritmix RBK 450 je lahko katerikoli avdio format: kot je znano in ne. Nekatere izmed njih so priznane kot standardne. Zvok je zmogljiv in najbolje deluje s slušalkami. Obstajajo pluse in minusi. Na primer, če delate z leti, basom in popom, se bo naprava prikazala na najboljši strani. Na voljo s prilagodljivimi možnostmi in izenačevalnikom. Za razvrščanje knjižnice se ustvari posebna tehnologija. Omogoča sestavljanje zvočnih datotek po žanru, albumu in izvajalcu.

Digitalni formati

Ker je proizvajalec uporabil zaslon TFT, je raje ustvaril elektronskoKnjiga Ritmix RBK 450 (ocene o njej so skoraj vedno pozitivne), vendar opraskan tableta. Čeprav je primerjava neuspešna, mora biti še vedno. Bralnik lahko prosto deluje s tistimi datotekami in oblikami, ki slabo vplivajo na tablične računalnike in netbooke. Na žalost, bolj napredna funkcija predvajanja videa, slabša je funkcionalnost bralnika knjig.
Naprava lahko komunicira z znanimi digitalnimi formati: fb2 in epub. Vendar standardna aplikacija ne deluje s povezavami in vsebino. Enake težave se pojavijo pri ogledu datotek HTML.

Standardni formati

Ritmix RBK 450 (spodaj opisane funkcije) imajo včasih težave pri branju besedila. Lahko "vzlet" format, ne kažejo slike. Opombe v tej obliki se vstavijo v besedilo, tako da se berejo normalno. S standardnimi datotekami TXT aplikacija deluje. Bralec lahko samodejno razdeli besedilo v odstavke. Če datoteka PDF tehta največ 10 MB, jo lahko naprava odpre. Vmesnik programa je podoben standardu "Adob". Ko knjiga preseže velikost, se bralnik obesi in se lahko preobremeni samo s posebnim gumbom. Dodatna prednost je dejstvo, da se pri ogledu knjige slike prenesejo na različne tipe. Na žalost naprava ne deluje z arhivi in ​​formati doc in djvu. Proizvajalec je zagotovil, da bo problem rešen v bližnji prihodnosti. Dovolj je, da prepišete bralca.

Splošne značilnosti

Oblika je prijetna in prijetna. Teža je bila 310 g majhna Dimenzije: 19 x 12 x 1,1 cm. Zaslonposebno prevlečeno s folijo, da se zaslon ne pokvari. Ker je zadnji del izdelan iz mat materiala, naprava skorajda ne zdrsne v roke. Proizvajalec se je odločil opustiti pokrov usnjenega nadomestka s ključavnico na magnetu. Odločilni dejavnik pri nakupu za mnoge bo cena. Bralnik, v primerjavi z drugimi podobnimi napravami, je bil dobra lastnost za nizke stroške.

Značilnosti

Spodnji pregledi e-knjig Ritmix RBK 450 so na dobrem procesorju, jedra delujejo na frekvenci 400 MHz. To je povsem dovolj za maksimalno udobno interakcijo z osebo na zaslonu 7 palcev. Obstaja osvetlitev ozadja, barvita in deluje tako z dotikom prsta kot s pisalom. Slednji je v posebnem gnezdu na dnu na desni strani. Senzor morda ne bo deloval s šibkim dotikom. Za nekatere potrošnike ni potrebe po gumbu za obračanje strani. Na napravi so samo tri tipke: vklop /izklop, nadzor glasnosti. Najbolj opazen je tretji gumb, saj je odgovoren za dostop do menija.
RAM je 256 MB. Vgrajeni proizvajalec je zagotovil 4 GB. Po želji lahko uporabite pomnilniško kartico 16 GB (največja velikost). To vam omogoča prenos večine potrebnih aplikacij, iger in drugih datotek v napravo. Za predvajanje glasbe v ozadju se lahko uporablja reeder. Z napravo je dovoljeno prikazovati risanke otrokom ali jih uporabljati kot snemalnik zvoka. KotDodatni bonusi vključujejo prisotnost koledarja in galerijo. Po izdaji več sprememb strojno-programske opreme imajo najnovejše različice več iger. Zato je Ritmix RBK 450 pridobil veliko popularnost, saj lahko baterijo po daljšem predvajanju videa držite do 4 ure, kar vam omogoča, da poslušate glasbo še nekaj časa. Zaslon lahko onemogočite, da v zadnjem koraku podaljšate čas uporabe. Potem se bo baterija izpraznila veliko počasneje. Pri aktivnem branju lahko počakate, da se baterija izključi šele po 7 urah uporabe. Na koncu naprave je USB priključek, naprava je najbolje napolniti iz omrežne kartice. V tem primeru lahko vključite samo zaslon, ne bralca.

Pozitivne povratne informacije

Potrošniki ugotavljajo prednosti visokokakovostnega sklopa, majhne debeline. Lastniki zaslona na dotik se nanašajo tudi na pozitivne strani. Komplet je opremljen s pokrovom, ki bo napravo zaščitil pred deformacijami in mehanskimi vplivi. Če napravo primerjate z analognimi, potem vsaka od njih nima ustrezne zgradbe za to vrednost. Lastniki so zadovoljni, da je bralec sposoben delati z velikim številom formatov. Visoka kakovost podobe navdušuje tudi dušo. Pisava je dobro zaznana z očmi osebe, zato je priročna pri delu z Ritmix RBK 450. Firmware ne "ugrizne". Za slušalke sta na voljo dve vrsti hkrati, kot tudi razpoložljiva pisala, ki so na voljo. Vidni koti so neverjetni. Potrošniki nimajo nobenih pritožb. Osvetlitev ozadja je svetla in kontrastna, priročna in enostavna za uporabo z napravo. Nekateri potrošnikiupoštevajte udobje v prisotnosti možnosti za gledanje videov in poslušanje glasbe. Multifunkcionalnost in majhna cena poskrbita za svoje poslovanje, naprava je hitro postala priljubljena. Vse ugodnosti se zlahka prekrivajo z nekaterimi slabostmi.

Negativne povratne informacije

Večina potrošnikov pri Ritmix RBK 450 ne razkriva nobenih negativnih vidikov. Za nekatere lastnike se naprava prekine v dveh tednih. Obstajajo tudi določene pomanjkljivosti v obliki spontanega izklopa. Potrošniki se soočajo s problemom majhne moči baterij. Za nekatere lastnike naprava deluje počasi in dolgo časa "misli", kar povzroča negativno. Pogosto lahko pride do težav pri prenosu programov in druge programske opreme. Velik del potrošnikov se pritožuje, da bi bilo treba napravo vključiti skoraj vsak dan, ker če jo pustite za en teden in ga ne uporabljate, bralec preneha delovati. Nekaterim ljudem ni všeč težna kategorija naprave, pogosto pa obstajajo pripombe, da je težka. Slab procesor - še ena tema za razpravo o slabostih bralca. Ko berete, se lahko naveličate oči.

Sorodne publikacije