Pirelli Cinturato P7 pnevmatike: specifikacije, fotografije in ocene

Če se za vaš avto srečujete z izbiro poletnih pnevmatik, boste morda imeli nekaj težav. To še posebej velja za tiste ljudi, ki so že kupili pnevmatike in niso bili zadovoljni z njimi. Kako ugotoviti, ali kupujete dober model? V ta namen obstajajo različni interesni forumi, na katerih lahko najdete tako osnovne informacije kot lastne misli o enem ali drugem modelu. Vendar pa to iskanje zahteva potrpežljivost in čas - za danes obstaja na stotine modelov pnevmatik iz več deset proizvajalcev in potrebovali boste veliko podpore, da jih natančno preučite, jih primerjate in dokončate. Zato je bolje, da preprosto zaupate izkušenim ljudem, ki vam lahko dokažejo, da je ta ali ta model boljši od vseh drugih.


O tem točno pišete ta članek - tukaj boste našli vse potrebne informacije o pnevmatikah Pirelli Cinturato P7, ki resnično zaslužijo vašo pozornost. Izvedeli boste osnovne informacije o tem modelu in podrobnejše podatke, ki vam bodo pomagali ugotoviti, ali je ta model primeren za vas. Prav tako boste lahko prebrali odlomke iz povratnih informacij uporabnikov, ki so že preizkusili ta model, saj se lahko proizvajalec trudi prodati svoj izdelek, in samo pravi uporabniki bodo lahko potrdili (ali zavrgli) informacije proizvajalca o določenem izdelku. No, čas je, da se naučite vse o pnevmatikah Pirelli Cinturato P7, da boste lahko cenili njihovo visoko kakovost in se odločili za njihov nakup.

Osnovnoinformacije

Preden podrobno raziščete vse posebnosti pnevmatik Pirelli Cinturato P7, morate ugotoviti, da so načeloma. To je model z visoko zmogljivostjo, ki je zasnovan za srednje velika in zmogljiva sodobna vozila - v vseh pogojih bo pokazal odlično delovanje. Kakšno jamstvo imate za nakup te gume? Prvič, to je nizek kotalni upor, ki vam omogoča, da se vozite najučinkoviteje in udobneje. Drugič, to je akustično udobje, kar pomeni, da pnevmatike ne bodo ustvarjale visoke ravni hrupa, ko bodo v stiku s cesto, kar bo zagotovilo mir v kabini in udobje voznika. In potniki. Tretjič, visoka sposobnost preživetja - presenečeni boste glede tega, koliko kilometrov lahko dosežete, preden boste morali zamenjati gumo. In končno, najpomembnejša stvar je idealno zaviranje in nadzorovanje, zaradi česar je uporaba teh pnevmatik popolnoma varna. Kot lahko vidite, je Pirelli Cinturato P7 več kot impresiven, vendar je le uvod. Pravzaprav bi morali o teh pnevmatikah izvedeti še več in zagotovo boste več kot enkrat presenečeni. Pred vami je preučevanje zmogljivosti gume na različnih površinah in v različnih pogojih, kot tudi podrobna analiza inovativnih funkcij, zaradi katerih je ta model edinstven. No, seveda boste lahko prebrali preglede uporabnikov, ki lahko potrdijo ali zavrnejo vse informacije, ki jih je predložil proizvajalec.


Kaj so pnevmatike?

Vredno je začeti z dejstvom, da so pnevmatike Pirelli Cinturato P7 Blue dolgoročno pozicionirane kot gumijaste.prijetne vtise v procesu vožnje. Slogan, pod katerim so izdani, in se sliši: "Čustva dolgega potovanja." Vendar je veliko bolj pomembno, da se naučite osnovnih značilnosti teh pnevmatik, da boste lahko razumeli, če boste morali še prebrati ta člen. Prvič, ta model je primeren za osebne avtomobile, zato, če ste lastnik SUV-a, morate razmisliti o drugi možnosti. Tudi če iščete gumo za zimo, vam ta model ne bo ustrezal, saj je letni. Seveda je vredno omeniti, da je najprimernejša za vožnjo po asfaltu, ne na neravnem terenu, vendar je njegov uradni namen "turneja", to je potovanje na dolge razdalje - s to nalogo, pnevmatike Pirelli Cinturato P7 naredijo najboljše.

Produktivnost

No, zdaj je čas, da pogledamo zelo pomemben del, in sicer učinkovitost pnevmatik Pirelli Cinturato P7225 /50 - to je velikost testiranja, vendar pa izkušeni lastniki avtomobilov že vedo, da velikost redko resno vpliva na učinkovitost upravljanja in z gumo. Zato vam ni treba paziti na velikost, saj igra daleč ne najpomembnejšo vlogo. Bolje je, da so pozorni neposredno na kazalnike uspešnosti. In začnite s tisto, ki je bila ocenjena pod drugimi. To ne pomeni, da je slabo - to samo pomeni, da so vsi drugi veliko boljši. Dejstvo je, da je bila tudi najslabša zmogljivost teh pnevmatik ocenjena kot "optimalna". Kakšen je ta kazalnik? Gre za nadzor in oprijem pri športni vožnji -če pa ne boste vozili z velikimi hitrostmi, se tega ne dotikajte preveč. Veliko bolj pomembne so druge značilnosti, kot so na primer udobje in vitalnost. Te številke so dobile enako oceno - "odlično". Sedaj bi morali razmisliti o vsakem posebej. V udobju pomeni, da lahko pnevmatike absorbirajo vibracije in druge učinke, ki jih lahko občutijo voznik in potniki. Kot lahko vidite, so pnevmatike Pirelli Cinturato P7 Blue 205/55 R16 zelo primerne za to nalogo. Kar se tiče preživetja, to pomeni, da kako dolgo lahko pnevmatike preživijo brez zamenjave. In kot v primeru udobja je trajnost tega modela na zelo visoki ravni. Vendar pa sta dva druga kazalnika uspešnosti dobila še boljše, "popolne" ocene. Gre za suho in mokro cestno vožnjo, ki zavira in nadzoruje ceste v različnih vremenskih razmerah. Kot morda že razumete, te pnevmatike v vseh pogojih odlično opravljajo svojo nalogo. Kot rezultat, se izkaže, da se boste lahko brez težav vozili v poljubnem vremenu, saj je to glavna naloga visokokakovostne gume. Toda kaj točno so pnevmatike Pirelli Cinturato P7 Blie 205/55 tako neverjetne in učinkovite? Gre za to in bomo še naprej govorili.

Oblika tekalne plasti

Nikomur ni skrivnost, da je vzorec tekalne plasti eden odločilnih dejavnikov za delovanje pnevmatike na cesti. V primeru modela Pirelli Cinturato P7 Blue R16 je vzorec tekalne plasti edinstven in poseben - ne zagotavlja le zanesljivega oprijema in deaktivira vlago tekočine.cestno površino, pa tudi neverjetno nizko raven hrupa med vožnjo. Kot morda veste, lahko nekateri modeli poceni pnevmatik proizvedejo veliko hrupa, in če vaš salon ni čim bolj zvočno izoliran, potem to morda ni najbolj prijetno doživetje. V skladu s tem vam edinstven vzorec tekalne plasti zagotavlja nizko raven hrupa med vožnjo, s tem pa tudi veliko prijetnejši občutek pri vožnji. Končno se boste vi in ​​vaši potniki lahko sprostili in resnično pozabili na cestni hrup gume. Zato morate izbrati pnevmatike Pirelli Cinturato P7 - vendar to še zdaleč ni edini razlog, saj je proizvajalec pri izdelavi tega modela uporabil druge zanimive inovacije.

Centralne enote in zunanja cona

Pri pnevmatikah Pirelli Cinturato P7205 /55 R16 je treba opozoriti tudi na osrednje enote in na posebno zunanjo površino pnevmatik. Dejstvo je, da so centralne enote v tem primeru neverjetno kompaktne, tako da zunanja cona dobi več prostora in posledično večjo vzdržljivost in zanesljivost. Za kaj je to storjeno? Ko boste prvič poskušali vklopiti te pnevmatike, boste razumeli, kaj je skrivnost. Prvič, takšna struktura tekalne plasti in pnevmatik na splošno lahko bistveno zmanjša deformacijo pnevmatike na ovinkih. Čeprav je vredno omeniti, da pri gladkih in počasnih zavojih pnevmatike ponavadi ne deformirajo - to se zgodi na hitrih in ostrih zavojih, tako da, če se zgodi, se morate posvetiti temu modelu. Z njim boste lahkonaredite celo najbolj neverjetne zavoje, ne da bi vas skrbeli, da se vaše pnevmatike deformirajo. Če povzamemo, lahko rečemo, da ta inovacija prinaša dve veliki prednosti: prvič, izboljšan odziv avtomobila na premike volana, in drugič, odličen nadzor na ovinkih, skupaj s povečano stabilnostjo pnevmatik na deformacijo pri ostrih zavojih. Vse to prinaša pnevmatike Pirelli Cinturato P7205 /55 na povsem novo raven.

Vzdolžni utori

Še ena značilnost pnevmatik Pirelli Cinturato P7 R16, ki lahko takoj bleščajo, so vzdolžni utori na zaščiti. Štirje so, vsi štirje so zelo široki. S tem se zagotovi, da se v deževnem vremenu tekočina čim hitreje in učinkoviteje odstrani iz slike projektorja, kar zagotavlja enako neverjetno zmogljivost na mokri cesti, kot je bilo prej omenjeno. Kaj dobite kot rezultat? Neverjetna varnost pri vožnji v deževnem vremenu in povečan nadzor avtomobila v možnih situacijah akvaplaninga. Tako je Pirelli Cinturato P7225 /50 R17 idealen za suhe in mokre površine, kar pomeni, da jih lahko varno kupite, če je na vašem območju pogosto močan dež - ne bodo vam ovira.

Material

Seveda morate povedati nekaj besed o materialu, iz katerega so izdelane te pnevmatike. Proizvajalec ne deli skrivnosti tega, kar počne ta model, vendar poroča o nekaterih podrobnostih o tem, kaj vam ta material zagotavlja. Najpomembneje- je uravnotežena porazdelitev tlaka med vožnjo. To je velik plus, ki ga ne bi smeli bremeniti iz računov, ker niso zelo pomembni (da, mnogi ljudje delajo enako). Zakaj? Vse je precej preprosto - pravilna porazdelitev tlaka po celotni površini pnevmatike med vožnjo morda ni preveč opazna, toda ko mine nekaj časa in pogledate tekalno plast, boste lahko razumeli, kaj se dogaja. Dejstvo, da se večina modelov pnevmatik obrablja neenakomerno, kar pomeni, da so nekatera področja gume bolj obrabljena. Kaj vodi do tega? In to pripelje do dejstva, da morate pnevmatike zamenjati ne samo pred željo, ampak tudi vrgati pnevmatiko, ki na nekaterih področjih še vedno izgleda bolj primerna za uporabo. Zato je tudi obraba le dejavnik, ki vam omogoča podaljšanje življenjske dobe vaše gume.

Cena

Kar zadeva vrednost tega modela pnevmatik, je za tak izdelek visoke kakovosti povsem sprejemljivo. Zato je povprečni strošek na ruskem trgu približno sedem tisoč rubljev na kos, če pa naredite malo več napora, lahko najdete bolj donosne ponudbe. V nekaterih primerih je lahko manj kot sedem tisoč rubljev, vendar so te ponudbe izjemno redke, zato morate bodisi počakati na pravi trenutek - bodisi sprejeti, da morate za pnevmatiko plačati od sedem do sedem in pol tisoč.

Pozitivne povratne informacije

No, zdaj veste absolutno vse o tem poletnem gumijastem modelu - čas je, da ugotovite, ali je ta informacija sto odstotkovres. In to je mogoče storiti samo s pomočjo pregledov, ki jih na internetu pustijo ljubitelji avtomobilov, ki so že imeli čas izkoristiti ta model pnevmatik Pirelli Cinturato P7. Recenzije lahko najdete v različnih, vendar hkrati vredno omeniti, da je večina od njih pozitivna. Približno 43 odstotkov uporabnikov, ki so zapustili svoje ocene, verjamejo, da model zasluži najvišjo oceno "pet", 19 odstotkov pa model ocenjuje kot "kvartet", kar je zelo dober kazalnik. Vendar pa je vredno podrobneje pogledati, kaj ljudje radi v tem modelu in kaj povzročajo negativna čustva. Ko govorimo o pozitivnih ocenah, imajo uporabniki pogosto odlično vodljivost, neverjetno mehkobo, kar zagotavlja zelo prijetno vožnjo, pa tudi visoko zmogljivo gumo na suhih in mokrih cestnih površinah. Zato so podatki proizvajalca v celoti potrjeni s preskusi in pregledi uporabnikov. Vendar pa ostaja ena zelo pomembna točka, ki jo je treba obravnavati ločeno, da bi v celoti ocenili pnevmatike Pirelli Cinturato P7 - z negativno povratno informacijo. Kot smo že povedali, jih ni toliko, vendar so še vedno tam. Zato jih je nemogoče prezreti v vsakem primeru - če so v modelu pomanjkljivosti, je bolje, da veste o njih, preden opravite nakup.

Negativne povratne informacije

Na žalost ni bilo slabosti - pnevmatike imajo še vedno določene pomanjkljivosti. Nekateri od njih se včasih pojavljajo v ločenih pregledih, drugi pa se pojavljajo pogosto. Zato je ena od glavnih pomanjkljivosti šibka zaščita pred neravnimi cestami. Da, slikatekalna plast se popolnoma spopada z majhnimi jamami in brezen, popolnoma absorbira vse negativne učinke, ki nastanejo pri vožnji na njih. Če pa se morate voziti po neravnih cestah, je poškodba pnevmatik zelo resna, zato jih morate prezgodaj spremeniti. Torej, če nameravate voziti ne po enaki cesti, ampak na brezen, boste morali to storiti zelo in zelo previdno. Tudi če pnevmatike ne poškodujete toliko, da jo boste morali zamenjati, lahko na bočnici ostane neprijetna oznaka, ki ne izhaja iz estetskega imena. Prav tako je treba opozoriti, da se v številnih pregledih ljudje pritožujejo, da se pnevmatike obrabijo veliko hitreje kot mnogi drugi podobni modeli, toda težava je zelo hitra in ni na visokokakovostnih cestah. Kot v preteklosti, z mnogimi ruskimi cestami, model preprosto ne deluje, zato ne pozabite, ko boste kupili to gumo. Toda hkrati v večini pregledov ni nobenih pomanjkljivosti, kar kaže na najvišjo kakovost modela. Torej, če potrebujete kakovostne poletne pnevmatike, ki vam bodo omogočile vožnjo v suhem in deževnem vremenu, priporočamo, da se temu modelu posvetite. Edina stvar, ki jo ne smemo pozabiti je, da je zasnovana na ravni ceste enake visoke kakovosti kot sama guma.

Sorodne publikacije