Kako je zbiralnik?

Kolesarski avto je vse videl. Toda tisto, kar izgleda kot oklepni avtomobil od znotraj, poznamo nekaj. Te informacije poznajo le oblikovalci, sestavljavci in zbiralci. Zakaj se to dogaja? Ker nihče ne bo objavil široko dostopnih informacij o gradnji vozila z resnimi vsotami denarja. Ampak z vami bomo delili nekaj skrivnosti zbiralčevega avtomobila.

Oklepna vozila

Zbiralci TK se imenujejo tudi oklepna vozila, oklepna vozila, oklepna vozila in slepi avtomobili. Izraz "zbirateljski avto" vključuje tudi naslednje razlage:
 • vojaško vozilo;
 • civilno (posebno);
 • znanstvene raziskave;
 • predstavnik;
 • posebno vozilo za vozila;
 • "papamobile" (avto rimskega papeža).
 • Oklepni avtomobil šest razredov: 1 - najbolj nezaščiten, 6 - najbolj zanesljiv (popolnoma oklepno). Zbiralni avtomobili, večinoma 2. razreda, zdržijo streljanje iz pištole. Za zaščito čakalne vrste od avtomata zahteva razred ne nižji od 4. Veliko zbiralci so multi-class - primer pripada 2. razredu, in steklo - na 3..

  Naprava zbirnega vozila

  V Rusiji je eden največjih razvijalcev zbirnih oklepnih vozil NPF "zdravilec". V Belorusiji se podoben velik obrat nahaja v regiji Grodno - v Smorgonu. Kot kaže praksa, se lahko vsak avto preoblikuje v kolektorski avto - samo, če je primerennosilnost. V bistvu gre za vagone "Ford", "Peugeot", "Foltsvagen". Zahteve za avto so zelo resne - od debeline oklepa do barvanja telesa. Sprememba avtomobila je odvisna od želja kupčeve banke. Vrste rezervacij vozil so razdeljene v tri skupine:
 • Namestitev na ploščadi serijskega avtomobila popolnoma varjene oklepne kabine.
 • Namestitev zunanjega oklepa.
 • Skrita rezervacija serijskega vagona.
 • Roka, odvisno od sklopa, je pritrjena bodisi z vijaki bodisi z enojnim varjenim spojem. In vendar strokovnjaki menijo, da je rop zbiralčevega stroja z vdiranjem možen. Zato se denar prevaža od zadaj - kjer imajo običajni vagoni prtljažnik. V enem avtomobilu lahko sprejme do 42 m 3 računov!
  Sestava zlitine, iz katere je narejena rezervacija, je skrivna formula, ki vam je nihče ne pove. Vendar ni dvoma, da je to jeklo visoke trdnosti, ki je bilo obdelano posebej. Preden plošče položimo na telo, jih selektivno pregledamo s strelnimi kroglicami v pomišljaj. Enako čaka in oklepna očala - "domača" očala na kombiju ne ostanejo, vsi so zamenjani s posebnimi. Ker je obremenitev vzmetenja okrepljena, so stroji za zbiranje veliko manj pogosti. Garancijska doba - ne več kot 7 let.

  Torej nadaljujmo govoriti o zbirateljevem avtu. Oklepna očala tukaj niso padla, ampak sami, kot tudi stene, so vrzeli. Potrebni so za zbiranje zbirateljev iz roparjev. Za nas so videti črnevtiči Voznik za odpiranje avtomobila nima pravice za vsakogar - celo za organe pregona. Z njimi komunicira preko pogajalske naprave, dokumenti pa se pokažejo skozi steklo. Največje število članov posadke - štiri osebe: voznik, višji zbiralec, zbiralec in v nekaterih brigadah dodatni stražar. Med letom lahko avto pustite samo zbiralcu. Celotna posadka je oborožena. Avto ima pravico ustaviti vozilo, kjer je drugo vozilo prepovedano. Na primer, lahko vozi po pločniku. Navsezadnje naj bi se brigada parkirala čim bliže inkassularni točki.
  Težko je najti informacije o stroških zbirnega vozila. Vendar pa je znano, da samo oklepna oprema stane več kot osnovni modeli vagonov.

  Zgodovina oklepnih vozil

  Prvi oklepni avtomobili so se pojavili v Chicagu (ZDA) v dvajsetih letih prejšnjega stoletja. In niso bili niti avtomobili, niti šolski avtobusi, ojačani z rešetkami (na oknih) in dodatnimi železnimi listi. Uporabili so jih pri streljanju slavne mafije v Chicagu.
  Nato so oklepna vozila postala posebej spremenjeni minibusi in vagoni, ki jih vidimo na ulicah mest in mest.

  Napad ali umik?

  Oklepno vozilo zbiratelja ne postane stacionarni element streljanja. Njena glavna naloga je, da čim prej prepusti mesto napada. In orožje se zbira zbiralcem za samoobrambo v trenutkih, ko zapustijo avto. Nekateri roparji pomotoma mislijo, da je oklepno vozilo dovolj, da se prebije skozi kolesa in oklepne čakalne vrste pred strojem, nato pa lahko pridetecenjena Toda oblikovalci so tudi upoštevali to možnost. V pnevmatikah je poseben plastični okvir, ki ne dopušča nesreče zbirnega avtomobila, tudi če se zruši z udarnimi pnevmatikami. Ta zaščita ji bo omogočila preživetje več kilometrov.

  O teži prevoza zbiralnika

  Takšni kompaktni zbiralni vagoni težko pretehtajo. Razlog za to je valutni tovor. Še posebej, če banka aktivno dela z malenkost. Na cesti gredo tudi posebej opremljeni zbiralniki, ki prevažajo prtljago, ki tehta več kot 25 ton! V naši državi so Mazi, Kamazi in Ural. To je vse, kar smo vam želeli povedati o eni izmed najbolj skrivnih avtomobilov. Kot ste prepričani, njegova premišljenost in oprema ne puščata nobenega roparja.

  Sorodne publikacije