Altmere in Skyrim: kdo je, namigi za izbiro

Elder Scrolls V: Skyrim je priljubljena igrana vloga, na kateri je delal Bethesda Game Studio. To je peta epizoda eponimnih serij. Izšel leta 2011 in nato osvojil naslov "Igra leta".

O igri

Dogodki novega dela imajo igralca 200 let po Oblivionu. Po smrti vrhovnega kralja je Skyrim prišlo do državljanske vojne. Ta dogodek je bil zadnji, ki so ga pričakovali antični zvitki. Po razcepu mora biti pod vodstvom Aldouina apokalipso. Igra se začne z poznavanjem znaka. Igralec lahko izbere protagonista določene dirke. Lahko so na primer altmere. V "Skyrim" bo lik tako ali drugače en zapornik, ki mora zaradi nezakonitega prečkanja meje biti usmrčen. Toda primer mu omogoča, da pobegne.


Aldoinov zmaj napade naselje. Protagonist se izogiba kaznovanju. Kasneje se izkaže, da je Dovakin pred nami, da je zmajar. Njegova glavna naloga je ustaviti prebujanje zmajev. Dovakin ima sposobnost: lahko odvzame duše poraženih zmajev, poveča njihove sposobnosti in pridobi nove priložnosti.

Izbor dirke

Na začetku procesa igre bo igralec zaprošen, da izbere dirko, za katero bo lahko sodeloval z Alduinom. Gamer ima na voljo deset predvajalnih dirk. Vsak ima svoje značilnosti, zato je pomembno, da natančno preučimo značilnosti vsakega. Tudi ta izbira bo vplivala na zagonski bonus protagonista. Vse rase so razdeljene v tri skupine: človeške, elvenske in zverore. Prvivključujejo Bretonce, Imperijce, Sever in Redgarde. Elvensko raso predstavljajo orki, lutke, bosmerji in altmersi. V "Skyrim" so tudi zverorasy: argonian in khajites.


Izbira altmetra

Za to dirko bo optimalni razred čarovnik. Altmers v Skyrimu pravijo tudi salmoni in višji vilini. Ti liki so bili rojeni na otoku Summerset. Najboljše od vsega je, da solata obvladuje skrivnostno umetnost, hkrati pa je občutljiva na ogenj, elektriko in mraz. Če je izbira padla na visoko elf, potem na začetku igre bodo na voljo uroke za zdravljenje, plameni in bes. Zaradi visokega porekla imajo altmerji takoj dodatne magične enote. Prav tako hitro obnovijo mano, imajo bonuse za nekatere sposobnosti.

Opis rase

Zaradi svoje lepote se je v tej dirki pojavilo veliko artov. Almers v Skyrimu veljajo za lepe in razvajene. Arogantni so drugim rasam. Predstavniki visoko kakovostnega lososa z rumeno kožo. Imajo subtilne in prefinjene obrazne poteze. Menijo, da celotna kultura celine temelji na kulturi te rase. Kot v vsaki drugi igri so bili visoki vilini posebni znaki. Pogumno klepetajo, pogosto z metaforami in evfemizmi. Pogosto jih obtožujejo rasizma. Na mestu rojstva je vedno poletje. V Summersetu je veliko visokih magičnih stolpov, ki so združeni z rastlinjaki.

Višja družba

V vseh delih igre, tudi v Skyrimu, imajo altmerji jasno razporejen panteon. Njegov kralj vodiDirka Auri El. Prav tako ga je mogoče prepoznati po imenu Acatosh ali Alcos. Magnus je Bog čarovnije. Obstajajo tudi bogovi gozda, skrivno znanje, ljubezen, milost itd.

Znani liki

Ljubitelji serije iger poznajo veliko imenskih imen. V Skyrimu sta samo dve. Hedolmar je na primer Talmorjev agent. Deluje v Marquette. Z igro se izkaže, da je ta altmeter zelo prijazen in ne tako aroganten kot drugi. To je njegova glavna prednost. Ko se seznanimo z njimi, postane jasno, da je bolj popustljiv kot drugi visoki vilini in manj skrivnosten. Čeprav je hkrati tudi zvest minister svoji vladi. Spoznajte Hedotlemaru lahko v trdnjavi Podkamennoy. Običajno ga spremljata dva vojaka. Če Dovakin uspešno zaključi iskanje, povezano s tem junakom, ga bo altmere dobro obravnaval. Poleg tega jih je mogoče izpolniti pri nalogi "Diplomatska imuniteta".

Posebnosti prehajanja

Odvisno od strategije, ki jo igralec izbere, je lahko usoda Ondolemare drugačna. Na primer, če izberete raso bratov bratov in spustite mejo od cesarja, bo ta altmere pokopan v dvorani mrtvih. Lahko poskusite oživiti Ondolemaro. V tem primeru bosta dva stražarja še naprej šla z njim. Vendar pa bodo ostro reagirali na napad Dovakin, čeprav bo še vedno ostal zaveznik protagonista. Če med nalogo "Diplomatska imuniteta" igralec lahko prenese spretnost zgovornosti na visoko raven, se bo lahko strinjal zEnotni veteran za pomoč. Visoki elf bo pomagal preusmeriti goste, tako da bo Dovakin neopaženo izginil.

Elf girl

Še en altrer v igri - Tari. To je kvačkanje, ki živi v samoti. Dekle ima kompleksen značaj. Zelo težko je razumeti njene značilnosti. Seveda samo, da je resnična moda in vse njene fraze v naslovu prijateljev in strank - tanke odštevanja.
Posebnost tega elfa je, da je edini altmere, s katerim se lahko Dovakin poroči. Da bi pritegnili njeno pozornost, je potrebno vlagati denar v podjetje. Deklica se srečuje v misijah "Oblačila, vredni velmožci" in "Poroke". V prvi nalogi morate pomagati Tariju in predstaviti njeno obleko Elisiphu Perfectu. V drugem primeru se lahko poročite z njim, če vlagate v podjetja.

Moda

Obstajajo na temo modnih altmers v Skyrim. Tako lahko na primer dodate igro altmere. Uporablja se samo za ženske likove. V kompletu so škornji, obroč, oklep, rokavice in meč. V prsnem košu Lady's Stone je postavljen komplet. Obstajajo informacije, da nobeden od igralcev v igri ne more biti Dovakinov spremljevalec. Če igralec iz nekega razloga Tariju ni všeč ali se je odločil, da z njo ne bo vzpostavil povezave, lahko nastavite mod za Minervo - spremljevalec-altmere.
Ta lep elf bo postal avtonomni "asistent" Dovakina. Izraža se v posebnem glasu in ima več kot 200 replik. Posebnost tega moda je, da je poleg tega, da je lepo dekle, še vedno zelo prijazna, kar je precej nenavadno za altmerse. Lahko tudi komentira nekajnaloge, bojni dialogi itd.

Še vedno obstajajo modovi - "sestre Altmere". V igro dodaja tri spremljevalne viline. So avtonomne in hkrati črpane s protagonistom. Vsak ima svojo posebno ogrlico za zaščito pred težavami. Večina zahtevanih datotek ima pripono .iso. Modeli na Skyrimu postavljajo oltarje na enak način kot drugi. Dovolj je, da uporabite namestitveni program modifikatorja ali ponastavite datoteke v mapo Podatki, nato pa povežite esp. Nekateri modovi zahtevajo posebno namestitev, ki je navedena v navodilih za njih.

Ocene

Altmerees niso bile najbolj živahne dirke. Zato nekateri igralci izbirajo visoke viline za prehod. Kljub temu mnogi proslavljajo dobro pripravo in popolno ujemanje med čarovniki. Zahvaljujoč prvotnim bonusom čarovništvu, urokomu in drugim spretnostim, lik postane močan na začetku igre.

Sorodne publikacije