Kako narediti posodobitev za Internet Explorer za Windows 7

Mnogi od nas uživajo različne koristi, vendar je v zadnjih desetletjih svet hitro naraščal, kot še nikoli prej, toda kaj je razlog? Nekateri ljudje lahko trdijo, da je vse odgovorno za visok razvoj prebivalstva, toda kaj je to prispevalo k temu? Seveda bo jezik v tem članku šel na internet, natančneje, brskalnik - okno do našega najljubšega in zaželenega interneta. V tem članku bomo podrobno opisali nadgradnjo "Internet Explorerja" za Windows 7. Članek je priporočljiv za začetnike, ki so pravkar kupili svoj prvi osebni računalnik ali prenosni računalnik v operacijskem sistemu Windows.


Prednosti drugih brskalnikov

Prvi brskalnik, ki se je srečal s prijazno in znano podobo, je bil Explorer - legendarni Microsoftov brskalnik. Ustvarjen je bil vsaj za legendarni "Windows XP", njegova glavna prednost pa je bila enostavnost in razpoložljivost neposredno iz škatle. S prvo namestitvijo katerekoli različice operacijskega sistema takoj zaženemo nameščanje dodatnih programov za pravilno delovanje računalnika: gonilnike, aplikacije, vendar je prvi preneseni program vedno brskalnik. Zakaj? Nekaterim uporabnikom je težko krmariti po vrstici z zaznamki in se z njimi strinjate, ker so v istem konkurentu zaznamki Opera takoj na novem zavihku, zelo dostopni in hitri, vredno je upoštevati to dejstvo.
Microsoft je uporabnikom podaril posebno darilo»Windows 7« je »Explorer« različica 9. Treba je omeniti, da nove različice Windsorja uporabljajo popolnoma drugačen brskalnik - Edge, vendar oba nista slabša. Dejstvo je, da različica 7 operacijskega sistema ne podpira povsem pravilno Edge in zakaj je bilo lepo nadgraditi.


Zato bomo v tem članku podrobno opisali, kako posodobiti Internet Explorer za Windows 7 do najnovejšega, devetega izdaje. Smešno dejstvo: najnovejša različica "Explorerja" - 9 in Windows - 10 - to je velik namig o razvoju operacijskega sistema z vsako posodobitvijo.

Kaj potrebujete za nadgradnjo "Internet Explorerja" za Windows 7 v ruskem jeziku

Za začetek je pomembno vedeti, da operacijski sistemi "crack" ne morejo pravilno namestiti posodobitve, kar je posledica dejstva, da pri hekanju obstaja zamenjava nekaterih datoteke operacijskega sistema, zakaj ne prejemajo zahtev za nadgradnjo. To preprečuje nadgradnjo računalnika. Navsezadnje so posodobitve za vsak računalnik skoraj individualne. Če se odločite za tak korak, potem kupite licenco v uradni trgovini.
Potrebujete tudi stabilno internetno povezavo, ki lahko hitro prenese več gigabajtov posodobitev. To pomeni drugo potrebo: prostor na trdem disku. Praksa kaže, da uporabniki redko puščajo vsaj nekaj gigabajtov prostega prostora na svojem trdem disku, zato preden se odločite za nadgradnjo vašega brskalnika, se prepričajte, da boste očistili nekaj gigabajtov, tudi če boste izbrisali predpomnilnik, se boste spoprijeli s to nalogo. Če so vse točke izvršene, je to mogočenadaljujte neposredno z nadgradnjo.

Posodobitve za Internet Explorer Explorer za Windows 732 bit

Upoštevajte, da če ponujate plačano nadgradnjo operacijskemu sistemu na katerem koli mestu, je to očitno goljufov. Vse posodobitve za Windows so popolnoma brezplačne, plačajo se lahko samo kopije samega operacijskega sistema.
Navodila za nadgradnjo Internet Explorerja za Windows 7:
 • Kliknite meni Start.
 • Izberite "Nadzorna plošča".
 • Poišči "Posodobitev in varnost".
 • Prikazal se vam bo seznam različnih posodobitev. Izberete lahko samo en brskalnik različice 9 ali vsega. Za vas je bolj priročno.
 • Kliknite gumb "Osveži".
 • Računalnik se nekajkrat ponovno zažene in zdaj imate najnovejšo različico Internet Explorerja
 • Na koncu

  Upamo, da boste po branju tega članka razumeli, kako pravilno posodobiti internet Raziskovalci "za Windows 7. Treba je omeniti, da je različica 9 zadnja za Windows 7. Do sedaj Microsoftovi razvijalci ne poročajo, ali njihov stari brskalnik" resurrecting "ali ne, vendar je v vsakem primeru vreden brskalnik, primeren za cilje.

  Sorodne publikacije