Walking Duke Nukem 3D: Nasveti in triki

Pred petnajstimi leti so igre v računalniški industriji odšli veliko pogosteje kot zdaj. Potem priljubljenih projektov, zraslih z legendami. Na primer, prehod Duke Nukem 3D je trajal več kot teden dni, tudi za igralce. Sedaj se igralci stare šole spominjajo tega časa z nasmehom, in ko obstaja želja po monopolizaciji, vključujejo najljubšo zabavo. V starih igrah so redko razložili shemo ukrepanja, zato so v avanturi težave in težave. Njihova odločitev je nujno poznati, da ne bi izgubili svoje strasti in želje po igri.


Razlog za priljubljenost igre

Prehajanje Duke Nukem 3D je trajalo dolgo, ne samo zato, ker je bilo težko. Navijači so uživali v karizmi protagonista in ljubili njegove kronske fraze. Tujci so pristali na Zemlji, odgovornost za usodo sveta pa leži na starem vojvodi Nyukemi.
Ta črpači ljubi lepe deklice, alkohol, cigarete in nespodoben jezik. Med uničevanjem agresorjev jih je večkrat zaskočil in na to pritrdil trdno šalo. Takšna impulzivnost je všeč milijonom oboževalcev, ki so z veseljem pripravljeni iti skozi projekt od začetka do konca.

Splošni nasveti v igri

Prva stvar, ki jo morate storiti, da ne bo Duke Nukem 3D izgledal dolgočasno - poslušati protagonista. Med šalami in drugimi lahko predlaga izstop ali pravilno odločitev o nalogi. V začetni fazi se je treba navaditi na upravljanje in usmerjanje sovražnikov.
Pošasti so razdeljene na vrste in nekatere izmed njihpremikanje hitro Pomembno je, da jim ne dovolimo, da gredo sami zase, ker bodo v nekaj sekundah poslali Duka v drug svet. Če se sovražnik približa, potem je potrebno takoj uporabiti trdnega palec junaka. Iz tega bo vsak sovražnik presenečen. V Duke Nukem 3D, ki poteka v večini primerov, se zmanjša na potovanje po linearnih koridorjih s številnimi sovražniki. Nekatere uganke so prisotne, vendar so večinoma omejene na iskanje želenega gumba ali vzvoda. Preprost nasvet za uporabnike bo izogniti se rdeči barvi. Na primer, če platforma žari kot bleščanje, bo zagotovo povzročila škodo. Za tiste, ki poznajo to majhno skrivnost, bo igra Duke Nukem 3D lažja kot večkrat.Delna vožnja vodje mesta Shrapnel

Najprej bo igralec videl dvigalo na desni strani. Pridite in se premaknite naravnost. Če se odpravite v tretjo stavbo istega tipa, se morate vzpenjati, da odprete prehod naprej. Vstopite v dvigalo in premaknite puščico navzgor. Na poti ubijte tri nasprotnike in ne pozabite iskati kompletov za prvo pomoč v kotih. V tunelu z obešenimi ljudmi so postavili bombe. Tako, da na tej stopnji prehod Duke Nukem 3D ni konec, je strel za eno od njih, bo verižna reakcija. Po tem bodo tujci, ki jih je treba ubiti. Eksplozija je odprla hodnik v steni, na levi pa so se pojavila vrata, ki so vodila v naslednjo stopnjo. Če je junak le malo zdravega, potem so na desni strani hodnika tri kompleti prve pomoči. Lahko jih zberete in pogumnonadaljujte. Za podobno shemo poteka vsaka naslednja faza, na koncu nivoja pa je šef zamašen v oklepu.

Sorodne publikacije