Acer Aspire 5738 Notebook: pregled, funkcije, pregledi

Za svoj čas, pred skoraj desetletjem, so se specifikacije Acer Aspire 5738 štele za dokaj sprejemljive in skladne z vsemi trendi in trendi. Podjetje je začelo opremljati svoje naprave z diskretnimi grafičnimi karticami iz AMD in pametnih procesorjev. Poleg tega je bila tukaj izvedena polnopravna širokozaslonska matrika, Acer Aspire 5738 pa se je lahko pohvalil s 16 do 9. V profesionalcih je mogoče zajeti še danes, vendar še vedno lepo, z velikim številom vrat in vmesnikov. Celotna tipkovnica Acer Aspire 5738 je bila presenetljivo uspešna. Seveda, sodobni svet, ki preživlja sedem korakov tehničnih korakov, zahteva veliko več, kot lahko ponudi starejši, vendar ga je še vedno mogoče presenetiti. Ampak vse je v redu.


Oglejmo si prenosni računalnik Acer Aspire 5738. Oglejmo si glavne značilnosti naprave, njene prednosti in slabosti ter primernost nakupa na takšen ali drugačen način. Pri izračunu bomo pregledali tudi lastnike prenosnega računalnika.

Paket

Dawas gre v lepo škatlo iz gostega kartona v obliki kovčka. Na sprednji strani lahko vidite podobo modela in možnosti igranja prenosnika v 3D načinu. Na hrbtni strani je kratka specifikacija, ki prikazuje najbolj opazne značilnosti prenosnega računalnika, na koncu pa so običajne oznake, črtne kode in drugo prodajno okolje.
Paket vključuje:
 • samo napravo;
 • napajanje;
 • kabel;
 • polarizacijska očala za igranje na prenosnem računalniku v 3D;
 • konica za dioptrične točke;
 • pogon z vozniki in programsko opremo;
 • dokumentacija o garancijskem kuponu.
 • Uporabniki so posebej toplo govorili o šobah za navadna očala. Je vsestranski in primeren za skoraj vse oblike. Tako ga lahko uporabljate ne samo pri delu z prenosnim računalnikom, temveč tudi pri računalniku in televizorju. Očala za 3D vizualizacijo izgledajo prepričljivo, in če jih pokličete v naslednjem kitajskem potrošniškem blagu, le jezik ne pride nazaj. Vsi drugi standardni dodatki v njih niso izjemni.


  Videz

  Seveda "šivani" Acer Aspire 5738 očitno ni najnovejša moda, ampak klicanje zunanjih repelentov ne more biti, ampak je ljubko in izvirno. Na splošno, tudi v smislu videza, ne bomo rekli, da imamo proračunsko rešitev.
  Pokrovček prenosnika je svetel in sijajen. Tako, na eni strani, dodaja lepoto, toda s prstnimi odtisi, ki jih taka površina zbere, kot sesalnik, dobro se z lahkoto odstrani z vlažno krpo ali krpo. Torej so uporabniki na splošno zadovoljni z zunanjostjo Acer Aspire 5738. Kar se tiče montaže, potem, glede na ocene lastnikov, ni nobenih zahtevkov do nje. Uporabniki ne smejo opaziti razpok, škripanja ali zaostankov, kot tudi ne upogibanje ohišja.

  Vmesniki

  Na sprednji plošči je univerzalni čitalnik kartic s pokrovom zapaha. Slednje ni dovolj priročno za odpiranje z eno roko, tako da se mu bo treba prilagoditi.
  Na desni strani je par USB 2.0 vrat z pogonom DVD, modemskim izhodom RJ-11 in varnostnimi vrati. Na levi strani lahko vidite napajalni konektor, omrežni vmesnik RJ-45, par HDMI-video izhodov z enim VGA, dodaten USB 2.0 vhod za 35-milimetrske mini-jack zvočnike, glede na povratne informacije uporabnikov, vrata, več kot dovolj in težave z zunanjo povezljivostjo. nič ne nastane. To izobilje nikakor ne bo mogoče, če delate na prostem s fotografskimi in /ali video pripomočki.

  Zaslon

  Zaslon in njegove zmogljivosti se nekoliko razlikujejo od tistih v delavnicah. Tukaj imamo širokozaslonsko overclock, ki podpira ločljivost 1366 x 768 slikovnih pik. Matrika temelji na tehnologiji TFT in ima pametno LED osvetlitev, tako da zaslon ne zaslepi na sončni dan, vendar podatkov ni mogoče razstaviti pod neposredno sončno svetlobo.
  Ena od glavnih značilnosti Acer Aspire 5738 je podpora za 3D načine. S pomočjo posebne programske opreme TriDef 3D (vključena) lahko odkrijete vse vizualne zmožnosti prenosnega računalnika. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, 3D-načini delujejo, kot bi morali, in resnično predstavljajo sliko v treh slojih. Edina stvar je, da pojasnimo, da vstopna točka očesa igra ključno vlogo, in tudi z minimalno spremembo vidnega kota se 3D-tresenje začne "plavati". Torej je v terenskih pogojih in na kolenih videti polno 3D precej težko in je treba iskati ravno in ne tresočo površino. Na splošno je tridimenzionalni načinuspelo, in tu ni nobenih kritičnih pomanjkljivosti.
  Kar se tiče drugih funkcij, tukaj imamo trdno srednjo sliko: dobra oskrba s svetlostjo in kontrastom, več kot sprejemljiva za TFT-standardne kote gledanja, kot tudi bolj ali manj naravne slike na izhodu.

  Vhodne naprave

  Acer Aspire 5738 se ponaša s polnim delovnim prostorom z digitalno enoto. Lokacija pomožnih tipk je standardna, zato se nanje ne boste morali navaditi. Gumbi so odzivni in imajo enakomeren, vendar otipljiv premik. Tiskanje na takšni tipkovnici je užitek.
  Sledilna plošča se rahlo premakne v levo od središča delovnega območja in nekoliko globlje glede na glavno ravnino. Gumb tukaj je en in izveden v vrsti gugalnice, tako da imajo robovi svoj funkcionalni pomen. Uporabniki v svojih pregledih se pritožujejo zaradi šibke občutljivosti sledilne ploščice, vendar brez kritičnih pomanjkljivosti. Lahko se navadite nanj, pa tudi na nenavadno, potopljeno na levo stran lokacije.

  Zmogljivost

  Učinkovitost se ujema s časovno preizkušenim procesorjem Intel Pentium Dual Core serije T 4400, ki se izvaja v tandemu z grafično kartico Radeon HD 4570. Na ploščo je nameščen 4 GB pomnilnika DDR3. To je dovolj za stabilno delovanje operacijskega sistema Windows »v sedmi seriji. Podatki po meri so shranjeni na trdem disku velikosti 320 GB. Seveda ni treba govoriti o uvedbi sodobnih iger, vendar so s starimi programi in novimi platformami čipov popolnoma kos. Ampak v tem primeru je nekaj, da igrajo: Dragon Age: Origins, Call of Duty: Modern Warfare 2Assassin's Creed 2 in podobno.

  Avtonomija

  Prenosni računalnik je prejel litij-ionsko baterijo s 4400 mAh. Z maksimalno obremenitvijo in s tem videom, igrami, vključenim internetom in maksimalno svetlostjo zaslona naprave je trajalo približno uro in pol. V mešanem načinu (internet, glasba) bo naprava trajala dve uri.
  Če vklopite način za varčevanje z energijo in uporabljate prenosni računalnik kot pisalni stroj in napravo za deskanje na spletu, je akumulator dovolj za skoraj 4 ure, kar je zelo dobro za prenosni računalnik.

  Povzetek

  Ta model je primeren za nezahtevne uporabnike in tiste, ki potrebujejo delovnega konja, skozi katerega lahko gledate 3D-videe in videe v premorah. Torej za redne socialne mreže bodo poljski dopisniki in študenti, ki kupujejo Acer Aspire 5738, popolnoma upravičeni. Za vse ostale je bolje, da skrbite za nekaj novejšega. V nasprotnem primeru vas bodo udarile zavorne igrače in poskušali namestiti deseto, pa tudi osmo različico platforme "Vetrovi".

  Sorodne publikacije