Microsoft Edge Povratne informacije uporabnikov o brskalniku in njegovih funkcijah

Mnogi so verjetno slišali za Microsoftov brskalnik, ki naj bi nadomestil brezupno zastareli "raziskovalec". Dobro se zaveda vsega. Tudi če ni bila uporabljena. Tako je Microsoft izdal Edge za Windows takoj s sprostitvijo svojega novega (in zadnjega) operacijskega sistema. V prvih različicah je bil precej surov. Vendar zdaj prihajajo legende, da ni slabša od številnih drugih brskalnikov. In vendar (kar je že precej neverjetno), da ga uporabljajo celo nekateri uporabniki. Morali bomo ugotoviti, da je v teh pravljicah fikcija, in to je res. Samo prvi morate povedati, kakšen je brskalnik.

Kaj je Microsoft Edge

Torej, to je brskalnik, namenjen zamenjavi Internet Explorerja z novo različico operacijskega sistema. Na splošno, dejstvo, da je Microsoft odločil, da ustvarite nekaj novega - na robu fantazije. Vendar pa moramo priznati, da izgleda novi brskalnik Microsoft Edge, ki ga bomo pregledali nekoliko kasneje, veliko boljši od starega. Preoblikovan vmesnik v skladu z videzom "desetine". Brskalnik uporablja povsem nov motor. Verjetno je to tisto, kar ji omogoča, da zlahka odpre spletne strani. "Edge" je prav tako zelo hiter. Vendar to ni presenetljivo. Konec koncev, on je del operacijskega sistema.


Kljub temu je ta proizvod še vedno surov. Ideja je seveda zanimiva. Ampak zdaj, kaj je nadgrajeno "Windsor" prišel ven, in funkcionalnost brskalnika ni veliko spremenilo. Zato mnogi rajealternativ. Na splošno, mnogi ne želijo uporabljati Microsoft Edge. Povratne informacije uporabnikov bodo pojasnile, zakaj se naučite kako. Razmislite o njih prav zdaj.

Mnenja o odzivu brskalnika

Torej ima Edge nov vmesnik, ki omogoča, da je brskanje po spletu bolj udobno in prijetno. Toda kaj uporabniki mislijo o posodobljeni različici? Mnogi od njih menijo, da je nova lupina novega brskalnika zelo neprijetna. Dejstvo je, da se zelo razlikuje od tistega, kar so ljudje navadili v alternativnih brskalnikih. Zato jim ta vmesnik ni všeč.


In to ni niti v zasnovi, ampak v samem položaju kontrolnih elementov. V zvezi s tem brskalnik Microsoft Edge sploh ni primeren. Tisti, ki so se navadili na delo z drugimi brskalniki, je zelo težko prilagoditi. Prav tako se mnogi ljudje pritožujejo nad dejstvom, da imajo samo eno temo registracije - sistem. Ni možnosti za prilagajanje. In res je frustrirajuće. Vendar pa obstajajo tisti, ki menijo, da oblikovanje novega brskalnika ni tako slabo. Še posebej so zadovoljni s posebnim načinom branja. To je res dobra stvar, vendar je težava v tem, da so taki uporabniki (ki imajo radi "Edge") malo. Na splošno velika večina meni, da je načrtovanje brskalnika spodletelo.

Pregledi uspešnosti

In kako se uporabniki odzivajo na učinkovitost brskalnika Microsoft Edge? Pregledi na tem računu niso homogeni. Veliko uporabnikov meni, da je zagon brskalnika zelo hiter. Na kraj hitrejši od »Mozilla« ali »Chromium«. Z odprtinostrani so tudi ok. Ampak dokler ni razširitve (ki je že zelo majhna). Ko se to naredi, spletni brskalnik začne delovati hitreje kot želva. In to je precej opazna napaka razvijalcev. Mnogi uporabniki pravijo, da po približno enem mesecu z uporabo "Edge" začne "jesti" nepooblaščeno količino RAM-a. Da, tako da tudi priznani imetnik zapisov v tem poslu (»Google Chromium«) ne uspe. Še en hrošč. Na splošno je vtis, da je "Edge" sestavljen izključno iz hroščev. Vendar pa razmislite o pregledih drugih funkcij brskalnika.

Ocene o drugih funkcijah brskalnika

In kako se spopadate z dodatnimi funkcijami Microsoft Edge? Iz povratnih informacij uporabnikov je jasno, da to ni vse gladko. Vzemite na primer razvpito razširitveno trgovino. Ne samo, da imajo te razširitve kot mačji priseg, zato uporabniki še vedno poročajo, da so nekateri še vedno plačani. To je že vrh oprijema Microsofta. Zdaj pa o zloglasnem načinu branja. Možnost je seveda uporabna, vendar uporabniki v enem glasu izjavijo, da je to storjeno nerodno. V ta način se lahko prijavite. Ampak, da bi se iz nje izvlekla, bo morala precej zlomiti tvojo glavo. Tudi ljudje govorijo o skaliranju strani v "Edge". Brskalnik preprosto ne more. In te iste strani so prikazane v njem kot da. Zato uporabniki ne želijo uporabljati tega brskalnika. Microsoft ne upošteva osnovnih pravil. S tem pristopom ne morete narediti priljubljenega spletnega brskalnika. In kaj paNe vztrajajte, da privzeto ne namestite brskalnika drugega izdelovalca, ko uporabnik to poskuša narediti? Za take "squirm" ljudje ne marajo Microsofta. Skupaj s programsko opremo (razen "Winds" in "Office").

Zaključek

Torej, razstavimo Microsoft Windows Edinstone Windows 7 osebje brskalnik in uporabniške preglede o tem. Na podlagi zgornjih podatkov lahko natančno rečemo, da je ta spletni brskalnik precej surov. In ne bi smela biti uporabljena na noben način. Če ste živčni.

Sorodne publikacije