Polni prehod Dragon Age Origins: "Land collection"

Zbirka zemljišča Dragon Age: Origins je ploskovno iskanje in eden najpomembnejših dogodkov v igri. To srečanje rešuje politična vprašanja Feerdalena. S prizadevanjem mora igralec poskušati zagotoviti podporo plemstva in izbrati vladarja države. Pogosto srečanje ni brez bojev in bojev. Kako doseči podporo plemičev in se izogniti nepotrebnim bitkam?

Dodatne naloge

Po zbiranju vseh zaveznikov bodo narejeni citati vodili do Grey Warrija v Denverju, kjer bo potekala skupščina zemljišč. Da bi uspešno opravili nalogo in dobili največje število glasov na deželnih skupščinah v Dragon Age: Origins, morate najprej izpolniti te naloge.
 • "Shrani kraljico" - glavni cilj. V času misije mora skrbnik rešiti kraljico Anor iz hiše Henryja Den. Po potovanju se boste lahko pogovarjali s kraljico o prihajajočem sestanku.
 • "V ujetništvo!" - Iskanje se bo začelo, če bi se v predhodni nalogi Sir Coerthen predal ali izgubil. Po načrtu je Sentinel vstopil v utrdbo Dracon (sam ali z Alistairom), kjer je moral čakati na usmrtitev. Pobeg iz ujetništva je lahko sam ali čakajo na pomoč zaveznikov.
 • "Plemič pod mučenjem" je stranska naloga, ki jo je mogoče doseči s spuščanjem v ječo med nalogo "Shrani kraljico". Ko Osvina osvobodi, se pogovorite z očetom, ki se kopa v Sigarda. Bann bo Warti nagradil in glasoval za to na zasedanju.
 • "Manjkajoči tempelj" je sekundarna naloga, ki se začne v podzemlju posestva Eralle.Denirium Templar Irminrik bo v iskanju zaprosil junaka, naj napiše obroč njegove sestre Alfestana. Če bo naloga zaključena, bo glasovala za nadzornika v zbirki Dragon Age: Origins.
 • "Nered v elfinazah" - načrtovalno iskanje, ki mora razumeti, kaj se dogaja v elfinashe. Med preiskavo Sentinel ugotavlja, da so vilini pripeljani v suženjstvo in da bodo o tem lahko povedali na skupščini.
 • "Test Raven" je vrsta nalog, ki jih je mogoče dobiti na različne načine. Poleg nagrad, bo po dokončanju junak prejel dodatno glasovanje na srečanju.
 • Pred sestankom morate dokončati vse naloge, ker spet ne bo več deloval, in se prepričajte, da se boste pogovorili z Anoro, saj je njen glas zelo pomemben.


  Srečanje s sivim kootrinom

  Preden vstopite v palačo z dodelitvijo "skupščini zemlje" v Dragon Age: Origins, bo pot blokirala Sir Koorthen (ob predpostavki, da je preživela po iskanju "Save the Queen"). Lahko se borite z njim ali pa vas prepričate, da ga zamudite. Tokrat je lažje boriti se z Coorthenom kot pa z Erlino imetje, in v primeru zmage boste dobili dober meč. Če rešite problem mirno, bo igralec dobil 250 točk izkušenj.

  Glasovanje

  "Zbiranje zemljišč" v Dragon Age: Origins je nenavadno glasovanje. Bogatiji in plemenitejši plemič na tem dogodku, pomembnejši je njegov glas. Za "miren" prehod "skupščine dežele" v Dragon Age: Origins morate dobiti čim več glasov. V nasprotnem primeru se boste morali boriti ne samo z Logainom, temveč tudi zavrniti njegove straže.


  . \ Tplemiči so glasovali za vas:
 • ne omenjajte, da je Logaine vrgel Kylana v smrt, ker ga ni mogoče dokazati;
 • Poskušajte prepričati Logaina, da je pravi sovražnik Mor, ne Orleans;
 • Če ste Oswina shranili iz iskanja, potem povejte Haw temi;
 • Povejte skupščini o trgovini s sužnji v elfinazhu;
 • dokončajte nalogo "pogrešanih templjarjev", dajte sestri obroč Irminrikke in se boste lahko spomnili atentata na Erolovo ero;
 • sprostitev Vaughana, boste dobili dodatno glasovanje;
 • Še en plemič vas bo podprl, če bi izpolnili vse naloge Voronova;
 • Obljubi Anore, da podpre svojo avtoriteto in bo govorila na tvoji strani.
 • Če rečete Anore, da podpirate Alistair ali da mora Logane odgovoriti za dejanje, vas bo to izdalo na skupščini. Tudi Anora ne bo podprla Starzh, če sploh ne bo govorila.
  Privzeto bo eden od glasov še vedno dobil Logain in enega Warte. Po vseh pogovorih se bo glasovanje začelo. Posledično boste v Zbirki porekla Dragon Age of Origins: Origins lahko dobili naslednje možnosti:
 • Če izgubite pri glasovanju, se bo začela bitka z Loganom in njegovim čuvajem. Med bitko bo duhovnica posredovala in predlagala rešitev spora skozi dvoboj;
 • Če porazite skupščino, bo Logane takoj zahteval dvoboj.
 • Duel

  Pred začetkom dvoboja lahko izberete, kateri od bližnjih zaveznikov se bo boril. Če ste pes, potem ga ne boste mogli izbrati. Pomembno je tudi vedeti, da Alister niizogniti Logainu na dvoboju in vam odvzeti nekaj variant razvoja parcele.
  Najlažje je, da Logain obvlada lik v težkem oklepu, s ščitom. Ščit naredi igralca praktično neranljiv pri prevračanju, težka oklep pa vam omogoča preživetje hude škode sovražniku. Čarovnik, ki bo zmagal na dvoboju, je prav tako zelo preprost. Z lahkoto lahko zamrzne Logain in poškoduje vsako uroko iz njegovega arzenala. Za druge razrede je boj nekoliko težji, vse pa bo odvisno od izbranih sposobnosti, opreme in stopnje kompleksnosti.

  Izbira ravnala

  Po zaključku dvoboja se morate odločiti, kaj storiti z Logainom (če ga ne ubije Alistair) in izberite, kdo bo vladal državi. Ta odločitev bo konec iskanja. Na voljo v Dragon Age: Origins, možnosti za sprejem "skupščine dežele" so naslednje.
 • Logaina lahko prihranite in ga povabite, da postane sivi bojevnik. V tem primeru je Alistair zelo jezen, vendar ga je mogoče prepričati, da postane kralj, če se bo okrepil. Obstaja tudi možnost, da bo začel odločati z Anoroom, če ste to vprašanje zastavili deželni skupščini. V vsakem primeru bo Alister zapustil ekipo in če ne sprejme krone, bo Ferelden zapustil Anorou.
 • Če ubijete Logane, Anora ne želi poročiti z Alistair ali Kuslanda-možem.
 • Če izberete Anor kraljico, bo takoj zahtevala, da Alister zavrne zahteve za prestol, ki ga bo samo vesel.
 • Ko se bo poročil z Anorjem, se bo Alistair boril z vami z Aridhemom.
 • ČeAlistair bo postal kralj, ostal bo pri Guardianu do zmage nad smrtjo, Eram Eamon pa bo imenoval njegovega regenta. V stolpu se gradi anoru, ker ne želi priznati kralja Alistairja.
 • Ženska-Kussland lahko postane kraljica tudi brez romantičnih odnosov z Alistairjem, vendar mora biti raven prepričevanja in prijateljskih odnosov visoka.
 • Posledice

  Vaša odločitev bo vplivala ne samo na naslednjo zgodbo Dragon Age: Origins, ampak tudi na nekatere dogodke naslednjih delov. Torej se v Dragon Age 2 lahko srečamo s pitnim Alistairjem v gostilni, če bo takrat šel iz sivega oddelka in zapustil Ferelden. Če se Alistair poroči z Anoreejem, bo junak drugega dela igre lahko prejel iskanje "kralja Alistairja" in se srečal s kraljem.

  Sorodne publikacije