Kako ponastavim vse tovarniške nastavitve na pametni telefon?

O tem, kako ponastaviti vse nastavitve telefona, bomo posvetili temu članku. Pogosto se zgodi, da pametni telefon začne nerazumno vpiti. Ali se zgodi, da ste pri nastavitvi naprave sprejeli ukrepe, ki poslabšajo njegovo delovanje. V takih primerih je tovarniško ponastavljena funkcija ponastavitve. O tem bomo razpravljali v našem članku. Vse značilnosti in metode bodo podrobneje obravnavane spodaj.

Ponastavitev nastavitev prek glavnega menija pametnega telefona

Kako ponastaviti vse nastavitve na Android? To lahko storite na tri načine. Poglejmo prvo. Za ponastavitev pametnega telefona na tovarniški operacijski sistem, ki temelji na Androidu, morate iti v Nastavitve, v razdelku »Zasebnost« in klikniti na »Ponastavi«. Nato izberite eno od elementov - "Arhiviranje podatkov" ali "Samodejno shranjevanje".


Ti elementi so potrebni za preklic obnovitve in obnovitev nastavitev pametnega telefona pred ponastavitvijo nastavitev. Nato kliknite "Ponastavi podatke". V tem primeru bodo nekateri podatki izgubljeni. Na primer, vaš Google Račun, pa tudi vse nameščene aplikacije in igre, bodo izbrisane. Vse, kar bo izgubljeno iz pametnega telefona, ko ponastavite nastavitve, je prikazano v sporočilu pred dogodkom. Ko preberete informacije, morate to dejanje potrditi in počakati na konec tega postopka.

Koda storitve

Kako vse ponastaviti na tovarniške nastavitve z uporabokodo storitve? O drugi metodi v članku. Vsaka naprava v operacijskem sistemu Android ima številne kode storitev za določen namen. Ena taka koda je ponastavitev podatkov pametnega telefona na tovarno.
Za trdo ponastavitev morate storiti naslednje:
 • Pojdite na klicanje.
 • Vnesite kodo, ki jo želite ponastaviti.
 • Kliknite na klic.
 • Počakajte, da se postopek ponastavitve konča.
 • Za vsak model in različico sistema Android - je njegova lastna koda ponastavitve individualna.


  Primeri vnosa kode:
 • * # * # 7378423 # * # *;
 • * 2767 * 3855 #;
 • * # # # 7780 # * #.
 • Uporabi obnovitev

  Kako ponastaviti vse nastavitve? Vsak telefon ima svojo kombinacijo posebnih tipk. Na Androidu so možne naslednje kombinacije:
 • "Zmanjšana glasnost" + "Vklopi napravo". To je ena najpogostejših kombinacij, ki se uporabljajo na številnih telefonih. Najprej poskusite. Če se to ne zgodi, si oglejte spodnji seznam. Možno je, da bodo v tem primeru pomagale naslednje kombinacije.
 • "Povečanje glasnosti" + "Zmanjšanje glasnosti".
 • "Vklop naprave" + tipka za dom + "povečanje glasnosti".
 • "Povečanje glasnosti" + "Zmanjšanje glasnosti" + "Vklop naprave".
 • Gumb za povečanje glasnosti + dom.
 • To je standardna kombinacija gumbov za ponastavitev nastavitev pametnega telefona na Android. Če nobeden od njih ne deluje, glejte priročnik za vaš modeltelefon. Hraniti jih je treba v nekaj (2–5) sekundah.
  S pritiskom na te tipke se odpre sistemski meni (obnovitev). Za povečanje in pomanjšanje uporabite gumba "+" in "-" ter poiščite črto, ki pravi brisanje podatkov /ponastavitev tovarne, Počisti eMMC ali Počisti Flash. Označite, kliknite gumb Domov. Izberite Sistem za ponovni zagon. Po tem se vse nastavitve ponastavijo na tovarniške nastavitve.

  Vrnitev na tovarniške nastavitve na iphone

  Kako ponastaviti iPhone na tovarniške nastavitve? Na napravah Apple morate uporabiti funkcijo "Ponastavitev". Pojdite v razdelek »Nastavitve« - »Osnovno« in izberite »Ponastavi«.
  Zdaj bomo analizirali, kaj je v tem razdelku:
 • "Ponastavitev vseh nastavitev." Ta funkcija je zelo primerna za tiste, ki želijo izbrisati vse nastavitve, ki so bile vnesene od začetka uporabe iPhonea, ne da bi izgubile druge informacije. Če izberete to možnost, bodo vse nastavitve nastavljene na napravo. Prinesli bodo v tovarno. To so tisti, ki so bili nameščeni ob nakupu "iphone". To ne bo vplivalo na vaše osebne podatke, kot tudi na vse predstavljene datoteke (fotografije, videoposnetke, glasbo itd.). Izbrana je, ko so bile vnesene nezaželene nastavitve in obstaja možnost, da se vse vrne, kot je bilo.
 • "Izbriši vsebino in nastavitve." S to vrsto ponastavitve velja, ko je iphone dano v prodajo ali dano nekomu za kratek čas. Po izbiri"Izbriši vsebino in nastavitve," "iPhone" bo izgubil vse osebne podatke in medije, nastavitve pa bodo vrnjene v tovarno. Po kliku na gumb »Izbriši vsebino in nastavitve« se prikažejo opozorila in dejstvo, da bodo vsi podatki »iPhone« izbrisani. Potrdite nastavitve ponastavitve ("Erase iPhone"), po katerem se bo naprava samodejno znova zagnala.To je dokaj preprosto orodje za tiste, ki se želite znebiti vseh podatkov na pametnem telefonu naenkrat.
  "Ponastavi omrežne nastavitve"
  Ta tip ponastavitve je potreben, ko uporabnik zahteva, da vnese podatke o uporabniškem računu, kar zahteva internetno povezavo, nato pa morate vnesti začetne nastavitve, kot želite. "Iphone" ne ujame ukrepa Internetna povezava ali wi-fi, lahko potegnete in vstavite kartico SIM, vendar pa na telefonih iPhone potrebujete posebno posnetek, tako da je lažje uporabljati Reset Network Setup. -Fi.

  Če je pozabljeno geslo

  Če ste pozabili geslo, kako ponastaviti vse nastavitve telefona? Zdaj pa poglejmo to vprašanje. Mnogi uporabniki pametnih telefonov postavijo svoja gesla na svoje pripomočke. To zelo pomaga pri zaščiti telefona od drugih ljudi. Vendar se zgodi, da je bilo to geslo pozabljeno in telefon zaklenjen. Če se želite izogniti vnosu tega gesla, morate telefon izklopiti v nujnih primerih in obtakoj se vključite v razdelek z nastavitvami, ne da bi čakali na zaklepanje ali poziv za geslo. Nato morate ponastaviti vse nastavitve telefona in ponovno zagnati telefon. Geslo se samodejno ponastavi. Ne glede na to, kakšen je vaš pametni telefon, lahko vsak po potrebi ponastavi nastavitve ponastavitve. S to funkcijo lahko ponastavite vrsto telefona ("Samsung", "iPhone", "Lenovo" in drugi).

  Nekateri bodo morda morali vnesti geslo. V večini primerov je standard - 0000. Če to geslo ni primerno in se prikaže napaka njegovega vnosa, se morate obrniti na priročnik za telefon ali na storitev za ponastavitev nastavitev. Zgodi se, da so bili narejeni napačni ukrepi pri neodvisnem poskusu ponastavitve vseh nastavitev pametnega telefona na tovarno. V tem primeru se morate obrniti na servis za popravilo pametnih telefonov vašega modela ("iPhone", "Samsung", "Lenovo" itd.). To bo stalo določeno količino denarja. Toda ponastavitev nastavitev bo izvedena zanesljivo in brez napak.

  Pomembne informacije!

  Vprašanje, kako ponastaviti vse nastavitve, ne pozabite: absolutno vse informacije na pametnem telefonu se bodo iztekle. V tem primeru: shranjeni uporabniški računi telefona, večpredstavnostne datoteke. Prav tako se trajno izbriše: fotografije, video posnetki, glasba itd. (Osebni podatki, sporočila, stiki, klicane številke, časovni pas, lokacija in drugi uporabniški podatki).Izguba vseh teh podatkov ustvari varnostno kopijo računa. Vsebuje informacije o računu in vseh datotekah, ki so v njem shranjene. To je potrebno, ko je ponastavitev nastavitev treba preklicati ali vrniti vse, kar je bilo pred operacijo. Na primer, to bi lahko storili napačno. Potem lahko v vsakem trenutku vrnete vse na svoje mesto in obnovite račun z vsemi izgubljenimi podatki.

  Nasveti za uporabnike

  Pred ponastavitvijo nastavitev je narejena varnostna kopija. V nasprotnem primeru, ko se račun obnovi, se uporabi zadnja varnostna kopija, ki je lahko izdelana že dolgo nazaj in ne vsebuje veliko datotek, zapisov in drugih potrebnih informacij. V tem primeru se ti podatki izgubijo. Da bi jih vrnili, se morate obrniti na servisni center, kjer boste s pomočjo dodatne programske opreme obnovili izgubljene podatke. Poleg tega bodo nameščeni programi odstranjeni, med katerimi jih je mogoče kupiti. V tem primeru boste morali za vrnitev in ponovno namestitev plačati za nakup tega programa.

  Majhen sklep

  Zdaj veste, kako ponastaviti vse nastavitve na Samsung ali drugo napravo, ki se izvaja v operacijskem sistemu Android. Pogledali smo različne načine in dali dragocene nasvete. Upamo, da vam bodo naša priporočila pomagala pri ponastavitvi nastavitev.
 • Sorodne publikacije