Proizvajalci gospodinjskih aparatov in elektronike

V vašem življenju se vsaka oseba več kot enkrat sooča z izbiro določenega gospodinjskega aparata. Ob istem času, mnogi izgubijo v različnih blagovnih znamk, ker morate upoštevati veliko število parametrov. Naslednji v članku bomo pogledali najbolj priljubljene proizvajalce gospodinjskih aparatov in merila za izbiro takšne opreme.

Ocena kakovosti proizvajalcev

Opredelitev kakovosti proizvodov vključuje, kot mnogi menijo, ne le neprekinjeno delovanje naprave.
Tu je treba vključiti naslednje parametre:
 • kvalitativno sestavljanje - najpomembnejši kazalnik, ki je tisti, ki v veliki meri določa trajnost tehnologije;
 • kakovostni materiali in sestavni deli so tudi temeljni dejavnik;
 • funkcionalnost in udobna uporaba - proizvajalec gospodinjskih aparatov, ki spoštuje svojo blagovno znamko, temu indikatorju nujno namenja posebno pozornost;
 • Stabilnost in čas delovanja - jasno je, da naprava deluje dlje časa neprekinjeno, trajala bo še dlje in ne bo pretirano motena.
 • Ocena proizvajalcev blagovnih znamk

  Vsi gospodinjski aparati so razdeljeni v razrede glede na zgoraj navedene parametre. Opis razredov je naslednji:
 • razred A - v tej kategoriji so najboljši proizvajalci gospodinjskih aparatov, ki izpolnjujejo vsa svetovna merila kakovosti;
 • Razred B - Vključuje izdelke dobre kakovosti, vendar z očitnimi pomanjkljivostmi;
 • Razred C - Ta skupina izdelkov vključuje naprave, ki so priporočene za nakupz omejenim proračunom za netrajno uporabo.
 • Upoštevati je treba tudi, da se lahko neuspešni modeli (vključno s tovarniškimi napakami) pojavijo tudi med blagom razreda A, zato je treba dober izdelek temeljito raziskati pred nakupom. Ocena proizvajalcev gospodinjskih aparatov, ki temelji na pregledih strank, je v spodnji pregledni tabeli.

  Italijan Ariston Delonghi

  Zgodovina prve od obeh zgoraj navedenih blagovnih znamk opreme za ogrevanje in grelnikov vode sega v trideseta leta 20. stoletja. V tem času je v Italiji Aristide Merloni ustanovil podjetje Industrie Merloni, ki je izdelalo lestvice.
  Po smrti ustanovitelja je podjetje razdelilo tri sinove, od katerih je eden - Francesco Merloni - postal vodja podružnice Merloni Termosanitari s proizvodnjo kopeli in opreme za ogrevanje vode. Šestdeseto leto istega stoletja je zaznamovala ustanovitev blagovne znamke Ariston - proizvajalca gospodinjskih aparatov: električnih grelnikov vode, od osemdesetih let pa do plinskih kotlov. Podjetje je zasluženo dobilo svetovno priznanje in zaupanje potrošnikov v več kot sto petdesetih državah. Podjetje Delonghi je leta 1902 ustanovilo Giuzeppe De'longhi, čeprav se je sama znamka pojavila sedeminpetdeset s prvim oljnim grelcem, ki mu je Giuseppe dal ime. Že od osemdesetih let prejšnjega stoletja podjetje aktivno absorbira druge znane blagovne znamke, ki proizvajajo male gospodinjske aparate.


  Podjetje izdeluje velik izbor aparatov za kavo, grelnikov in aparatov za kavo ter velikih gospodinjskih aparatov pod licenco blagovne znamke,Objavil Fisher & amp; Paykel Ta znamka je znana na ruskem trgu.

  Nemški Bosch Braun

  Leta 1886 je Robert Bosch ustanovil v Stuttgartu Robert Bosch GmbH - proizvajalec gospodinjskih aparatov, predvsem hladilnikov.
  V šestdesetih sedmih letih 20. stoletja se je Bosch povezal s podjetjem Siemens v skupini BSH Bosch in Siemens Hausgerate GmbH, ki se ukvarja s proizvodnjo, servisiranjem in prodajo gospodinjskih aparatov. Razlog za združitev je širitev ponudbe. V osemdesetem letu je podjetje pridobilo blagovne znamke Neff in Gaggenau, leta 2013 pa Zelmer. V petnajstem letu istega stoletja je podjetje postalo hčerinsko podjetje Boscha in se imenuje BSH Hausgerate GmbH.

  Bosch je zdaj glavni proizvajalec gospodinjskih aparatov za kuhinje, domove in osebno nego. Druga znana nemška družba Braun GmbH je bila ustanovljena leta 1921. Izpuščeni dodatki za elektroniko najprej, nato električni, in še kasneje - električni brivniki. Sedaj podjetje proizvaja male gospodinjske aparate v Skupini De'longhi in izdelke kategorije lepote in zdravja z Procter & amp; Gamble

  Electrolux

  Švedska je država proizvajalca elektronike za domače elektronike Electrolux AB. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1919 kot rezultat združitve, izdelalo je motorje in motorje Elektromekaniske AB in proizvajalca kerozinskih svetilk AB Lux.
  V osemdesetih letih 20. stoletja je podjetje prevzelo italijansko blagovno znamko Zanussi, v devetdesetih letih pa nemški AEG Hausger? Te GmbH. Podjetje je trenutno največji svetovni proizvajalec klimatske profesionalne opreme in gospodinjskih aparatov, ki je mednarodna skupina skupine Electrolux z več kot štiridesetimi.blagovnih znamk. Izdelki tega podjetja predstavljajo srednji in visoki cenovni segment.

  Slovenska blagovna znamka Gorenje

  Znamka tega proizvajalca velikih in malih gospodinjskih aparatov ponavlja ime vasi Gorenje, sedeža podjetja v Velenju.

  Podjetje je eden od desetih največjih evropskih proizvajalcev gospodinjskih aparatov s 95% izvoženih izdelkov. Leta 2005 je Gorenje kupilo tovarno MORA na Češkem, kasneje pa na Nizozemskem ATAG, proizvajalec gospodinjskih aparatov in švedski ASKO. V letu 2013 družba prodaja del svojih delnic Panasonic, da bi povečala donosnost in konkurenčnost obeh. Skupina Gorenje Group, ki proizvaja široko paleto izdelkov - pralnih strojev, hladilnikov, likalnikov, sesalnikov, mlinov za mletje, kot tudi vlažilcev zraka in grelnikov vode, se oblikuje.

  Panasonic, Sony

  Podatki podjetja so japonski proizvajalci.
  O tem lahko rečemo naslednje:
 • Panasonic Corporation obstaja od osemnajstega stoletja XX. Stoletja in se je prvotno imenoval Matsushita Electric Housewares Manufacturing Works. Sedež je mesto Kadom. Prvič se je podjetje ukvarjalo s proizvodnjo avdio opreme, nato pa razširilo paleto izdelkov. Danes ima korporacija 638 podjetij in ima več blagovnih znamk, vključno z Lumixom (fotoaparati), Technics (Audio) in Panasonic (Small Appliances).
 • Družba Sony Corporation je nadnacionalna družba s sedežem v Tokiu, ustanovljena leta 1946. Prvotno imenovan Tokijski telekomunikacijski raziskovalni inštitut.Proizvajalec proizvaja avdio in video opremo, televizorje, fotoaparate, prenosno elektroniko. Njegov obseg vključuje tudi prenosne računalnike, videokamere, igralne konzole, tablice, telefone in še veliko več. Sony je trenutno tudi največji medijski konglomerat, ki ima v lasti blagovno znamko Sony Music Entertainment in studii TriStar Pictures in Columbia Pictures.
 • Vitek in Redmond

  Podatki o podjetju - ruske pogodbene blagovne znamke-proizvajalci elektronike in gospodinjskih aparatov.
  Zanimive zgodovinske informacije so naslednje:
 • Blagovna znamka Vitek pripada skupini Golder Electronics, ki jo je leta 1993 ustanovil podjetnik Derevianchenko AV. Za vzdrževanje in prodajo proizvedenih izdelkov prevzame vodstvo na ruskem trgu. V dveh tisoč in šestem letu je družba kupila Hong Kong Star Plus Ltd in razširila svoje proizvodne zmogljivosti. Blagovna znamka Vitek je najbolj prepoznavna, registrirana v sedemdesetih državah sveta in ima nagrade "Blagovna znamka leta-Effie" in "Izdelek leta". Cenovni segment izdelkov podjetja je proračun in srednji.
 • "Redmond" je proizvajalec kuhinjskih aparatov in gospodinjskih aparatov ter pametnih naprav. V ozadju vseh izdelkov predstavljajo najširšo ponudbo multivarkas. To je bilo prvo blago, s katerim je podjetje vstopilo na trg. Cenovna kategorija izdelka spada v visok in srednji segment, izdelki so sprejemljive kakovosti. Uradni zastopnik in lastnik te blagovne znamke je rusko podjetje "Technopoisk".
 • Priporočila za izbiro gospodinjskih aparatov

  Pred nakupom majhnih ali velikih gospodinjskih aparatov je treba celovito obravnavatiza preučevanje blagovnih znamk in njihovih izdelkov. Večina kupcev, ko se odločijo, da se osredotočijo na oglaševanje, mnenja prijateljev in znancev, osebne izkušnje in lastne želje. Pred nakupom se je treba odločiti o namenu uporabe te ali te naprave, da si ogledate ponudbo na trgu, cenovne parametre tehnologije. Prav tako je koristno primerjati več vzorcev. Prav tako je vredno preučiti več od naslednjih priporočil:
 • če kupec ni dovolj denarja, je vredno izbrati le tehnologijo razreda A - to bo delalo dolgo, in najverjetneje, popravilo ni potrebno kmalu;
 • Pri analizi pregledov gospodinjskih aparatov je treba upoštevati dejstvo, da bo spletno mesto proizvajalca vsebovalo vse ali večino pozitivnih strani in spletne strani spletnih trgovin - nasprotna povratna informacija (če kupci nimajo sreče z določenim modelom), je najbolje analizirati pregledi strokovnjakov na forumih serviserjev te vrste blaga;
 • Pred nakupom morate jasno opredeliti, katere funkcije želite videti v izbranem modelu - ne plačajte za nepotrebno.
 • Ne smemo pozabiti, da pravilna tehnika ne bo samo olajšala nadaljnje življenje, temveč bo tudi udobno za eno leto.

  Sorodne publikacije