Asus X53S: funkcije, funkcije, pregledi

Prenosni računalnik Asus X53S svetovno znane blagovne znamke je priljubljen in priljubljen model. Privlačen dizajn, odlične specifikacije, visoka moč in zmogljivost, dostopna cena - vse to postane glavni kriterij izbire za kupca. ASUS je tajvansko podjetje, ki proizvaja prenosne računalnike, osebne računalnike, tablične računalnike, računalniške komponente, pametne telefone in mobilne telefone. Blagovna znamka je zelo priljubljena in povpraševanje v Rusiji zaradi proračunskih cen za visoko kakovostne izdelke. Dobra zasnova v kombinaciji z odličnimi zmogljivostmi - glavne značilnosti te blagovne znamke prenosnih računalnikov.

Specifikacije

Asus X53S je zanesljiv in sodoben prenosnik, eden najboljših modelov z blagovno znamko. Tehnične lastnosti izpolnjujejo vse zahteve sodobnega uporabnika. Leptope deluje na najnovejši platformi INTEL HM65 z zmogljivim procesorjem Intel Core i7. Preprosto opravlja tudi najtežje naloge. Grafični adapter NVIDIA se spopada z vsemi igrami, programi, programi. Trdi disk je 500 do 750 gigabajtov pomnilnika proizvajalca.

Še naprej razmišljamo o modelu Asus X53S. Značilnosti prenosnika so precej močne. To ne zaznamujejo le uporabniki, ampak tudi strokovnjaki. Prenesena je bila spletna kamera za prenosni računalnik - samo 3 MB. Vendar pa je zunanjo kamero mogoče priključiti prek vrat USB. Računalnik podpira pomnilniške kartice, Wi-Fi pri največji hitrosti 1000 Mb /s.

Prednosti

Ena od najpomembnejših prednosti prenosnega računalnika Asus X53S -matriko Visoka ločljivost širokega zaslona zagotavlja odlično kakovost slike s standardnim kotom gledanja. Zasićenost in svetlost zaslona imata optimalne parametre, zato je slika videti realna. Izjemno moderna grafična kartica, ki jo namesti proizvajalec, omogoča gledanje videoposnetkov in igranje iger z največjo barvno reprodukcijo. Učinkovitost in druge tehnične specifikacije tega prenosnega računalnika niso slabše od številnih kazalnikov pripomočkov znanih podjetij, ki proizvajajo sodobno elektroniko.

Močan procesor AMD se uspešno spopada z vsemi nalogami, velika količina trdega diska pa omogoča shranjevanje pomembnih informacij. Poleg tega ima prenosnik LED osvetlitev. ASUS je znan po izdelavi visoko kakovostnih prenosnih računalnikov po ugodnih cenah. Ta model je v privlačnem cenovnem razponu od 18 do 28 tisoč rubljev, odvisno od količine RAM-a. Poleg tega je proizvajalec kupcu dal možnost, da izbere barvo modela. Elegantna kombinacija razkošnih odtenkov - srebrno, rjavo sijaj, siva, črna - vizitka blagovne znamke.

Slabosti

Kljub visoki zmogljivosti ima prenosni računalnik še vedno slabosti. Operacijski sistem in hitrost ne bosta dovolj, če uporabnik namesti sodobne zahtevne igre. Oblikovalci so se odločili za ta problem s povečanjem RAM-a na osem gigabajtov. Treba je opozoriti, da priključek za napajanje ni dovolj zanesljiv. Sčasoma lahko povzročitežave z dostopom do interneta prek kabla. Nadaljnje delovanje prenosnega računalnika lahko povzroči težave z hladilnikom in povezavo z drugimi napravami prek brezžičnega omrežja.

Oblikovanje

Kot pri drugih modelih ima prenosni računalnik Asus X53S svoje posebnosti. Pokrov naprave je izdelan iz visoko kakovostne plastike. Sijajna površina z valovitim vzorcem daje zvezku lep videz, zato je videti drago. Poleg tega površina ščiti napravo pred različnimi madeži, prstnimi odtisi. Logotip je na sredini ovitka. Kljub standardnemu videzu prenosnika se korporativni slog podjetja Asus takoj prebere. Na straneh prenosnika so priključki za priključitev perifernih naprav. Prenosnik je precej velik (378 x 253 x 349 mm), tehta skoraj tri kilograme, ima velik zaslon z diagonalo 156 palcev. To je velik plus za oblikovalce in igralce. Kakovost izdelave prenosnika v višini. Ohišje je popolno, udobno, zaščiteno pred čipi in razpokami. Vendar pa, če prenosnik neupravičeno rokujete, lahko zlahka poškodujete pokrov ali hrbet. Prenosnik ima standardno razporeditev tipkovnice s priročnimi pritiski na tipke. So na udobni razdalji drug od drugega.

Baterija

Šibka točka mnogih prenosnih računalnikov je baterija. Baterija Asus X53S ima povprečno zmogljivost 5200 mAh, kar omogoča, da tri ure brez polnjenja polno zmogljivost. Baterija v napravi je klasična litij-ionska. Za prenosnik takšne zmogljivosti, baterija ni popolna. HvalaMočan hladilni sistem bo trajal dlje. Pogosto izgubi sposobnost dolgo časa, če hranite prenosni računalnik v bližini ogrevalnega sistema ali na mrazu. Baterija na prenosnem računalniku lahko popolnoma izgubi zmogljivost polnjenja po letu in pol neprekinjenega delovanja.


Ocene

Želite kupiti Asusov prenosni računalnik? Pri izbiri modela si oglejte njegove specifikacije, preglede in preglede od dejanskih kupcev. Sodeč po nekaterih od njih, je Asus X53S res odlična naprava. Ima velik zaslon, je močan, produktiven, popolnoma ohlajen, "potegne" veliko sodobnih iger. Uporabniki upoštevajo visoko kakovost primera, trajnost, možnost izbire barv. Od slabosti: prenosni računalnik je težek, akumulator je slabo napolnjen, segreje in sistemske napake se včasih pojavijo. Na splošno je Asus X53S odlična možnost za delo in igranje.

Sorodne publikacije