Skupni pregled: kako odstraniti člana iz skupine "VKontakte"

Če ste moderator ali skrbnik katerekoli skupnosti "VK", potem ste se verjetno že srečali s potrebo, da odstranite nekoga iz skupine. Pogosto je to posledica neustreznega vedenja te osebe. Ampak ne glede na razlog, problem je eden: kako odstraniti člana iz skupine VKontakte. Obstajajo različni načini za to in o njih bomo razpravljali v spodnjem članku.

Ročno brisanje s seznama udeležencev

Najlažji način, da se najprej pomisli, je ta: samo pojdite na seznam članov skupine in ročno začnite odstranjevati neželene tovariše, tako da kliknete gumb »Odstrani iz skupnosti« poleg fotografije. . Če imamo majhno skupnost, potem ni problema odstraniti udeleženca iz skupine VK.


In kaj, če ste založnik z več tisoč naročniki? Zelo pogosto v takih skupnostih kopičijo "mrtve duše" - izbrisane račune, veliko število, ki je uprava "VKontakte", mimogrede, šteje kot kup goljufa. Da se ne zavedate dejanj, ki jih niste storili, se lahko sivi neaktivni računi občasno odstranijo kot pleveli iz postelj. Dobra ideja je istočasno uporabljati priročne storitve.

Avtomatizacija za pomoč: kako hitro odstraniti člane iz skupine VKontakte

Recimo, da ste našli "ubit" račun s psom namesto avatarja. Kako odstranim člana iz skupine? VKontakte ima posebno funkcijo za odpravo neaktivnihračune skupnosti, vendar deluje samo v skupinah, katerih število presega 10.000.


Da bi ga lahko uporabili, morate iti v razdelek "Statistika". Pod to stranjo boste našli informacije o številu pošto in mrtvih računov, nato pa boste našli gumb, ki predlaga, da odstranite vse te navidezne odpadke. Tukaj je le majhna diva te storitve: skupaj z resničnimi ruševinami lahko nenamerno zavrže in aktivne naročnike. Torej je uporaba te funkcije mojstrska stvar. Naslednji korak je prenos programa VKbot. Ta programska oprema je pravi pomočnik SMM-menedžerjev. Omogoča vam avtomatizacijo številnih procesov, vključno z reševanjem problema odstranitve udeleženca iz skupine VKontakte. Seveda bo, tako kot vsaka storitev tretje osebe, potreben dostop do računa. Pričakovana hitrost čiščenja skupine - približno tisoč računov v nekaj urah.

Nemočni smo: čiščenje skupine s pomočjo tehnične podpore

Eden izmed najbolj nenavadnih načinov za odstranitev udeleženca iz skupine VKontakte, ki se nahaja na omrežnih prostorih, je, da se obrnete na tehnično podporo spletnega mesta. Pravijo, da je, čeprav ne takoj, ampak se odziva na peticije za pomoč. Po drugi strani pa obstaja nevarnost, da bo podporni agent zamenjal, in od koder imate toliko "mrtvih" računov, in namesto, da bi vam pomagali pravkar prepovedali, da sumite v vijak. Zato zloraba na ta način ni vredna, lahko pa poskusite srečo. Še posebej tehnična podpora "VKontakte" je znana po svoji duhovitostiuporabnikov. Ne boste dobili želenega, zato se vsaj smejite svojemu srcu.

Sorodne publikacije