James Kidd: Življenjepis člana ubijskega reda in prenos njegove naloge z njim

James Kidd je eden od znanih likov v igri "Credo Killers 4: Black Flag". Njegova osebnost je zavita v skrivnost, ker se pravzaprav pod moškimi oblačili skriva dekle. V članku je na voljo kratka zgodovina iskalnih junakov.

Otroštvo, služenje vojaškega roka

Ime Jamesa Kidda je sprejelo mlado dekle Mary Reed, potem ko se je odločil postati pirat. Od otroštva se je morala oblačiti kot fant za svojo babico, s katero je živela, ker ni mogla prenašati žensk. Tako je dekle živelo deset let, potem pa je postala mornar v mornarici Velike Britanije.


Med svojim bivanjem v Indiji se je srečala z vodjo ubijalskega reda A-Tabaima. Marija je bila sposobna razumeti načela bratstva, njegovi cilji so padli na dušo mladega dekleta. Bila je sprejeta v vrsto bratov, po kateri se je naslednja omemba pojavila nekaj let kasneje, leta 1715. Nato se je soočila s Kiddo s svojim glavnim likom in drugimi kapetani.

Prijateljstvo s protagonistom igre

Mary se je z imenom James Kidd srečala z Edwardom Kenoevom, ki ga je napadel nasad sladkornega trsa. To je že sam začetek močnega prijateljstva. Kapitani so skupaj skušali zaščititi svojo "piratsko republiko" in prav tako napadli špansko ladjo pod vodstvom vitezov templjarjev Julien Ducasse. Marija Reed je kmalu pripeljala protagonista v zakladnico Majaje rekel, da je za temi vrati uganka, ki lahko, ko je razkrila kaj, postane neverjetno močna in bogata. Pod krinko Jamesa je dekle pokazalo, da je Edwardova skrivnostna pot do hiše na Dukavcu, kjer se je pojavil zemljevid s tabori članov reda. Bila je šokirana, ko je ugotovila, da je glavni lik ta dokument prodal templarjem. Prisilila ga je, da je opozoril druge brate, da se jim dogajajo težave.


Naslednjič sta se dva pirata srečala le v nekaj tednih na Yucatanu, kjer je Mary uvedla Edwarda v A-Tabam.

Nadaljnje pustolovščine

Pod krinko Jamesa Kidda Mary Reed v Yucatanu prosi svojega mentorja, naj Edwardu omogoči, da jo preživi v templju Mayan. Pravi, da ima nezemeljski "pogled". Samo v templju je dekle Kenoisu povedalo vso resnico o svojem bratstvu in se ponudilo, da se jim pridruži. Naslednja skupna misija je bil lov na nizozemskega suženjskega delavca Laurencea Princeja, ki naj bi jih pripeljal do zapornega pametnega človeka Bartholomewa Robertsa. Preden je začel loviti z njim, Mary odpre Edwardu svojo resnično osebnost. Za protagonista postane pravi šok, vendar mu ne preprečuje, da bi še naprej sledil njej. Med nalogo je dekle ujel najbolj žrtev, ki ni verjel piratom. Edward ji je uspelo odvračati moža, da bi Rod lahko pobegnil. Skupaj so uspeli pobegniti. Njihove nadaljnje pustolovščine so lov na Jack Rekham, pirati in dva ujetnika. Zadnji se je končal z rojstvom in smrtjo.

Povezano z D. Kiddemnaloga

V nalogi "Najdi Jamesa Kidda" prehod ni najlažji, ker ga je treba skriti, da ga ne bi zaznali. Veliko število sovražnikov ovira dokončanje misije, premik pa mora biti čim bolj previden.
Naloga se aktivira po prihodu Edwarda na Yucatan. Da jih ne bi zaznali, bi morali aktivno uporabljati grmovje, izkoristiti sovražnika in se spopasti z vsakim od njih sam. Na ta način mora igralec uničiti več deset nasprotnikov, ki se gibljejo od točke do točke starih ruševin. Potrebno mesto bo na samem vrhu, kjer boste našli Jamesa Kida. Kako prenesti sovražnike na vhodu, da bi rešil uporabnika sam. V grmovju lahko počakate, dokler se ne približajo, ali pa potisnite sovražnike stran od pečine, če je tako.

Sorodne publikacije