League of Legends - Illoy: Vodnik, risbe in funkcije

Hyde on Willa pripoveduje o strategiji igre za tega prvaka, pripoveduje o prednostih, slabostih, najboljših sklopih in drugih vidikih. Takšne informacije so lahko koristne za začetnike in izkušene igralce, da izboljšajo svoje sposobnosti. Teoretično poznavanje sil junaka je podprto s praktičnim usposabljanjem, pomagalo bo pridobiti več zmag in se povzpeti na lestvico.

Pros v igri

Vsak vodnik o Illau, tudi od profesionalnih igralcev od začetka, mora povedati o najmočnejših straneh prvenstva. Ta borec se uporablja na zgornji liniji in zaradi visokih izgub med igro lahko ubije v bitki enega po enega vsakega značaja. V zgodnji fazi agresija proti sovražniku skoraj vedno daje želeni rezultat. S pravo kombinacijo spretnosti lahko kadarkoli na tekmi izpustite celo več nasprotnikov naenkrat. Pasivne spretnosti so dejavnik pritiska, ki vam omogoča, da se dobro počutite v nasprotju z junaki bližnje in daljne razdalje.Šibki trenutki

S precej impresivnim seznamom plusev pri fantu na Illau, v nogi, so šibke točke dovolj. Že v prvi tekmi bo uporabnik občutil pomanjkanje mobilnosti in kontrolnih parametrov. Samo ena spretnost se upočasni, potem pa moraš pretepati kopijo in ti je ni treba upoštevati. Če se je Illaoy vključil v borbo, mora v njem stati na zmagovit konec ali smrt. Izhod iz bitke in izogibanje njenim možnostim ni visoka, saj je hitrost vožnje nizka in naj bo skok zelo majhenrazdaljo Veščine zahtevajo natančnost. Dva izmed njih morata biti sposobna doseči cilj, in to ni samo zaradi posebnih animacij. Pritisk na linijo je ustvarjen preprosto, vendar se bo moral iz pravilne uporabe naučiti. Stalna prisotnost na sovražnikovi polovici zgornje črte je resnična najdba za gozdarja. Potrebno se je naučiti izbrati dober položaj ali ustrezno »zamrzniti« podpornike v svojem delu, kje naj vsiliti bitke. Zaradi takšne kombinacije pozitivnih in negativnih strani se bo prvak zanimal za obvladovanje.Spretnost

Pomembna točka v gaydayu na Illayu bo podroben pregled spretnosti, ki jih ima borec v arzenalu glavnega orožja. Pasivna sposobnost "Deviške starodavnega božanstva" postavi lovke blizu najbližje stene ali strukture, ki jo lahko uniči le sovražni značaj. Aktivna spretnost (Q), imenovana "Stroke Tentacle", sproži napad na izgubljeno območje na izbranem območju. Majhna poraba mane za uporabo lahko pogosto uporablja za sovražnike. "Fierce Lesson" (W) se aktivira kot skok na prvaka z bonusno izgubo iz avtomatskega udara. Spretnosti pasivno daje zdravljenje za prvo spretnost. Tretja zmožnost (E) je "Duhovni test", ki, ko se udari v sovražnika, izvleče astralno kopijo. Škoda, ki jo povzroči, je sorazmerna z izvirnikom (odvisno od stopnje). Izhod iz območja napada je ogrožen zaradi debufa, ki kliče poleg lovk, da bi napadel smer prvaka. Ultimat (R) "Skok vere" je napad na območju okoli Illaya z nastankomlovke za vsakega posameznika zadenejo sovražnika. Lahko jih izberete kot cilj in imajo večjo hitrost napada.

Spretnosti propelerja in predatorja

Ugotavljanje spretnosti gaye na Illau v ligi Legend ni dovolj za njihovo optimalno uporabo. Za maksimalno učinkovitost je treba strogo upoštevati načrte črpanja. Prvi je, da sprejme in maksimizira "Stroke tentacles" - glavno orodje za izmenjavo izgub. Druga bo "Velika škoda", ki je kombinirana s prvo sposobnostjo v smislu zdravljenja, plus pasivna sposobnost. Zadnja pomembna spretnost je "Preizkus duha", dovolj je, da jo vzamete na tretji stopnji in na zadnji stopnji tekme. Izjemen standard na 611 in 16 stopnjah razvoja prvakov. Kot spretnost pletilja je potreben "skok", drugi pa je ponavadi "teleport", ki ustvarja pritisk na zemljevid. Druga možnost je "Ispelenie", toda proti tenkom, ki nadzorujejo gol v sezoni 7, ni zelo učinkovit.

Novi runi

Hyde na Illayu v sedmi sezoni in predhodne priprave za naslednjo bi morali vplivati ​​na spremenjene rune, ki so nadomestile stare in so bile kombinirane s talenti. Za tega prvaka je glavna veja izbrati "Hrabrost", ki takoj daje 130 zdravstvenih točk. Prvi priročnik v njem za heroja je, da optimalno vzamete "Hack of Undead" za bonusno škodo vsake 4 sekunde od samodejnega udara, odvisno od maksimalnega zdravja. Nato vzemite "Fearlessness" za izboljšanje trajnosti uporabeveščine in njihovo ponovno nalaganje. Runa "Iron Leather" zagotavlja 5 enot oklepa, kot tudi poveča odstotek celotne zdravstvene rehabilitacije. Zadnja izbira bi morala biti "Rast". To vam omogoča, da povečajo količino zdravja za vsakih osem ubitih pošasti ali Sluge.
V drugi veji "čarovniškega" pristopa "obseg uničenja", ki daje ščit, ko premaga Illoya čarobno izgubo, s pogojem za zmanjšanje zdravja manj kot 30%. "Opeklina" v tej smeri bo dodatna izguba - cilj je vnet iz napadov.

Zgodnja faza igre

Prvi primer v letu 2012 Hydeo Iloya je, da je najboljši položaj za zgornjo vrstico. Druge vloge niso primerne zaradi specifičnosti veščin, zato na začetku vzamemo totem v dodatku in "škodljive napitke." Druga možnost je lahko "Dora Shield" za zaščito ali "Dorin meč" za agresijo. Poison je najboljša možnost za kmetijo in postopoma posadite sovražnika na zdravje. Poskusite obdržati valove v svoji polovici ali vsaj v sredini. Prihod gozdarja vam lahko odvzame "skok" ali se celo konča z nepotrebno smrtjo. Čim prej zberite na "Black Axe", ki bo pomagal pri preživetju in bo prispeval k škodi, tudi v regiji. Če so postavljeni totemi, potem pogumno vstopite v bitko s sovražniki. Pravilna uporaba sposobnosti se bo upogibala na strani Illay. Hyde v "LOL" za tega prvaka v smislu montaže upošteva zbiranje na sredini tekme "Progress of Mercury" in enega zaščitnega predmeta "Oblačila žganih pijač" ali "Armor of the Dead" (odvisno od tekmecev).

Pozna faza z ekipnim tekmovanjem

Hyde na Illau v League of Legend mora pokazati svoje mesto v bitki. Ta šampion se najbolje počuti, ko vdre v zaščito in se z ultimatom dotakne čim več nasprotnikov. Nato takoj skočite na najbolj ranljiv cilj (čarovnik, puščice, morilec) iz "Nasilne lekcije" in naredite "Stroke Tentacle". Če zberete štiri predmete zgoraj, bi morali imeti dovolj škode, dodajte jim "Titanic Hydra" in "Triple Alliance". Osnovna škoda se bo povečala, aktiviranje prve stvari pa bo povečalo kazalce napada. Kot rezultat, zaradi rune preživetja mora biti dovolj, da uporabite vse kombinacije, tudi pod poudarkom. Trenutki so različni, toda v vsakem primeru je ekipa nasprotnikov sama po sebi boleče čutila moč Illoyja. Še slabše bo, če sovražniki poskušajo pritisniti na linijo. Konec koncev ima s premikom na zemljevidu težave. Potem bi morali poskusiti prodati vrh ali dno iste strategije. Še posebej, ker lahko junak obravnava dva ali celo tri cilje.

Kdo bi moral biti zaskrbljen?

Ko prvič čutite moč tega značaja, vključuje dvom o tem, kako uravnovesiti Illi. Prva varianta odziva bodo tisti junaki, ki ne izgubijo z izgubami, ampak jih hkrati povzročijo iz razdalje. Zgornje vrstice v zvezi s tem vodi seznam Jaysov, sledijo mu Quinn, Gnar, Kyle, Rice - manj težav, vendar se jih je vseeno treba spomniti. Druga možnost bo pritegnila močne borce kratkega dosega iz priložnostiHitro obnovite zdravje. Tukaj so posebej prepoznavni Trondelo in Volybir. Tudi s časom bo Chagat, doktor Mundo in Singed skoraj nerealno ubiti, tudi s podporo gozdarja. Na liniji proti njim lahko pomaga zgodnja agresija, v prvem primeru pričakujejo priložnost, da se približa, kjer nasprotniki niso tako močni.

Sorodne publikacije