Kako napisati iz nove vrstice v "Instagram"? Priporočila

Instagram je nova socialna mreža, ki pomaga blogerjem in spletnim trgovinam, da privabijo nove stranke in občudovalce. Zato ni dovolj, da zdaj objavite lepe fotografije. Bralec želi videti besedilo, vedeti, kaj blogger misli, da mu lahko ponudi. Številne inovacije mreže so neposredno povezane s promocijo računa. Vendar brez pravilne kombinacije besedila in slik to ne bo delovalo. Kako napisati iz nove vrstice v "Instagram", in kar je najpomembnejše, zakaj to na splošno, lahko izveste spodaj.


Zakaj potrebujete besedilo v "Instagramu"?

Če je "Instagram" socialna mreža vizualnega načrta, zakaj potem sploh potrebujete besedilo? Dejstvo je, da je vedno težje pritegniti pozornost. Vsak drugi račun lahko ponudi dobre fotografije. Eden od petih je v lasti fotografov, ki se ponašajo z osupljivimi dihi. Najdete blogerje, ki izdelujejo skice iz podeželskega življenja, nekdo poučuje fotografije jedi. Vsekakor to zdaj ni dovolj. Zato je treba še pisati. Danes so se pojavila tudi prosta delovna mesta za tekstopisce za mesta "Instagram". Besedila pridejo v ospredje. Nekateri uporabniki mreže so že priznali, da raje berejo besedila kot gledajo fotografije ali videoposnetke. Zato je treba lepo pisati. Ne samo emoticons, ampak tudi nove odstavke pomoč pri oblikovanju pošti. Vendar pa ni vsakdo jasno, kako narediti odstavek v "Instagram".

Zakaj potrebujete odstavke?

Zakaj v besedilu splohpotrebujete novo vrstico? To pomaga poudariti novo idejo, jo ločiti od preostalega besedila. Če je napisano strukturirano, je veliko lažje brati. Platno besedila je težko brati. Če blogger ne ve, kako prevesti besedilo "Instagram" v novo vrstico, bo njegova stran videti neurejena. Ali pa bo moral biti zadovoljen s kratkimi citati in napisi. In ti, kot veste, ne prinašajo želenih povratnih informacij od naročnikov.


Pripombe na besedilo so eden od osrednjih elementov, ki vplivajo na statistiko računa. Kaj napisati, če ne berete ničesar? Samo standardne pohvale za fotografije. Toda tak komentar ne želi, da bi se vsi odzvali. Zato je pomembno vedeti, kako napisati v "Instagram" iz nove vrstice. To bo pomagalo povečati doseg, ki je tako pomemben za ovrednotenje strani.

Naredimo odstavke. Nasveti

Obstaja več možnosti, kot v "Instagram" pisati iz nove vrstice. Eden od najlažjih načinov je, da kopirate besedilo iz opomb. To pomeni, da je besedilo najprej vneseno v urejene opombe. Vse emoticons in več so dani. Nato se prenese na Instagram. Kar zadeva glavo profila, je bolj priročno delo z računalnikom, saj je ta del računa dobro urejen iz prenosnega računalnika. To je veliko bolj priročno kot mučenje telefona in razmišljanje, kako napisati iz nove vrstice v "Instagram".

Prek opisa: nove vrstice

Najlažje narediti odstavke je odstraniti presledek na koncu prejšnjega bloka besedila. To je:
  • Po pisanju končnegabesedi v zadnjem stavku odstavka ni treba dati presledka.
  • Sedaj morate preklopiti na številsko tipkovnico. Nato se v spodnjem desnem delu prikaže nova vrstica. Zaželeno je, da pritisnete ta gumb. Zdaj lahko pišete besedilo.
  • Če se je po objavi besedilo zrušilo, morate urediti objavo. Če želite to narediti, pojdite na tri točke, na desni, na vrhu zaslona, ​​poiščite gumb "Spremeni". Zdaj morate kazalec postaviti na zadnji odstavek odstavka. Najverjetneje je tam še prostor, ki ga morate izbrisati. Nato premaknite odstavek na novo vrstico s številčno tipkovnico. Sedaj lahko shranite spremembe.
    Premikanje odstavka v novo vrstico v Instagramu je preprosto. Posledično lahko povečate število vaših naročnikov, privabite nove stranke ali oboževalce. Zato ne smemo zanemariti besedil v tej družbeni mreži.

    Sorodne publikacije