Kako uporabiti ID bloke v Minecraftu?

V računalniški igri "Maincraft" so vsi predmeti, predmeti in znaki sestavljeni iz posameznih elementov - kock. Od njih je vse dobesedno vse, celo voda. Iz teh blokov igralci gradijo stavbe, ubijajo orožje, hrano in tako naprej. Seveda imajo vsi ti elementi svoje edinstvene številke. Z njihovo pomočjo lahko dodate želene predmete s pomočjo goljufij. Vsi ID bloki v Minecraftu so razdeljeni po vrsti. O tem in o tem, kako uporabljati naslove, se boste še naprej učili.

Opis

Kot nove različice iger so razvijalci spremenili strukturo in sistem objektov. Na primer, različica 1.7 je uvedla številčenje znakov, razen numeričnega. Po različici 110 pa je bil ta indeks odstranjen. Če želite izvedeti posamezne blokovne ID-je v Minecraftu, morate odpreti inventar in klikniti na kombinacijo tipk F3 + H. Po tem bo vsaka celica prikazala svoj naslov.

Kako vnesti kode?

Zdaj pa govorimo o dodajanju predmetov s kodami. Najprej morate odpreti ukazno vrstico s pritiskom na tipko T. Nato napišite ukaz /dati * ID * * količina *. Za jasnost razmislite o enem primeru.


Predpostavimo, da morate dobiti 100 blokov avtohtone pasme. Če želite to narediti, odprite ukazno mizo in vnesite /podajte 100, nato pritisnite tipko Enter, da uporabite kodo. Nekateri objekti in komponente imajo sekundarni indeks, ki je označen z majhno številko za glavno številko. Vnesti ga je treba tudi stipkanje kombinacije. Majhen indeks je treba pripisati skozi dvopičje. Na primer, da bi dobili 10 kock zemlje z ID 5 1, morate vnesti naslednji ukazni vrstici: /dati 5: 110. Če želite uporabiti, pritisnite tudi Enter.

Kje najti tabelo s številkami?

Ker lahko vsi ID bloki v Minecraftu 1.8 zavzamejo več kot eno stran spletnega mesta, jih ne moremo navesti v okviru tega člena. Vendar pa je popoln seznam vseh identifikatorjev mogoče najti v kateri koli priljubljeni bazi znanja za to igro. Podobna identifikacijska metoda se uporablja za vse subjekte v Minecraftu. Poleg običajnih blokov vseh vrst, lahko dobite predmete, orožje, oklep, živali, hrano in še več. Učinke lahko spremenite tudi s pomočjo kod v ukazni vrstici. Na primer, hitrost, utrujenost značaja, lahko ozdravijo in premagajo heroje, povzročijo lakoto in tako naprej. Uporaba te metode je dovoljena v enojnem ali prostem načinu. Če igrate "stopnjo preživetja", potem ne boste dobili sredstev z uporabo te metode. Prav tako lahko ukazi in vsi ID-ji pomagajo skrbnikom in lastnikom njihovih lastnih strežnikov.

Sorodne publikacije