Skyrim iz Mechanics - legendarna izdaja. Tehnologija VR kot nov del Skyrima

Žanr RPG hitro narašča priljubljenost med igralci že dve desetletji. Noben drug žanr ne bo dal toliko svobode, izbire, dejanja, dialoga in odprtega sveta. Najsvetlejša zvezda na nebu RPG je The Elder Scrolls V: Skyrim. Izpuščena v oddaljenem letu 2011, je takoj pritegnila pozornost milijonov igralcev po vsem svetu. Dve leti kasneje so bile najavljene posodobitve The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition, ki so vključevale dodatke, popravke za nekatere napake in še več. Seveda se je izkazalo, da je igra najboljša v seriji. Mnogi menijo, da je vrh iger RPG zaradi zasnove in mehanike. Skyrim ima nešteto nagrad in nominacij. Igra je vodilna v igrah vseh časov s številom izdanih modov in dodatkov skupnosti.


Zgodba The Elder Scrolls V: Skyrim

Zgodba je resnično edinstvena - poleg glavne črte je okoli 5 dodatnih linij in veliko število stranskih misij. Dejanje poteka dvesto let po prejšnjem delu. Po propadli vojni je imperij poslušal vladar Aldmerja. Edina regija, ki se ni želela pridružiti zmagovalcem, je Skyrim, rojstni kraj svobodne Nord.
Ulfric Drevinisnik s pomočjo glasu ubije vrhovnega vladarja v samoti (glavnem mestu regije Skyrim). S tem je želel razglasiti Skyrim neodvisno. Zdaj je tu državljanska vojna. Toda glavna grožnja je izpolnitev starodavne prerokbe. V to se je vrnil starodavni zmaj Alduinsvetu za njegovo uničenje in ponovno rojstvo. Z njim so se vrnili tudi drugi zmaji, vendar vsi ne delijo skupnih pogledov z Alduinom.


Plot Starejši svici V: Skyrim

Glavni junak je storilec, ki je nezakonito prestopil mejo. Na smrt ga privablja cesarska patrulja, skupaj z uporniškim voditeljem Ullrichom Borisom in skupnim tatom. Pri kaznovanju so prisotni veleposlanik vladarja Aldmerja in general Tuliy (predstavnik cesarske strani). Protagonist čudežno pobegne usmrtitvi, saj je Alduin v tem času napadel trdnjavo, ki je začela uresničevati svoj namen.
Po rešitvi iz trdnjave padeš v odprt svet, poln nevarnosti in dogodivščin. Zdaj se igralec sam odloči, da bo rešil svet, ustavil državljansko vojno in druge zanimive cilje. Po glavni zgodbi, morate obvladati umetnost glasu v Sedoborodyh, da bi premagali glavnega zlobnika v Sovngarteju.

The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendarna izdaja

To je uradni ponatis, ki dodaja nove naloge, sovražnike, lokacije, opremo in izboljšano mehaniko iger. Skyrim - Legendarna izdaja vsebuje 3 glavne dodatke in nekaj popravkov:
 • Dawnguard. Junak čaka na srečanje z vampirskim gospodarjem, ki bo ponudil, da postane del njegove krvave družine. Če se igralca zanima, da bo njegov glavni lik našel obliko močnega vampirskega lorda, se ponudba Lorda Hacona ne sme zavrniti. V nasprotnem primeru obstaja alternativa pridružitvi Redu Dawn of Dawn, ki je posvečena boju proti vampirjem. Ne glede na izbiro igralnega protagonistaproces obljublja, da bo zanimiv.
 • Dragonborn. Pojdite na otok Saltams - območje temnih vilin in plemenskih skalarjev. Morali boste razkriti skrivnosti otoka, kakor tudi srečati se iz oči v oči s prvim zmajarjem.
 • Ognjišče. Če ste utrujeni od neskončnih tekanj in strogih bitk s pošasti v Skyrimu, potem bodite pozorni na lepoto tega zasneženega terena. Kupite parcelo, zgradite svoj sanjski dom z vsem, kar potrebujete. Postanite družina - zdaj lahko posvojite /posvojite otroka.
 • R. G. Mehanika. Skyrim - Legendarna izdaja

  Zdaj se na strani Steam prodaja relikvija iz leta 2016, v kateri je izboljšana grafika, izboljšan bojni sistem in še več. Toda mnogi igralci ne želijo ponavljati iz več razlogov. Obstajajo tisti, ki so se navadili na stari program leta 2011, drugi pa se soočajo s frizami in klavzulami v ponovno objavljenem projektu. Vsakdo ve, da Steam letno organizira različne promocije in popuste, tako da je igro mogoče kupiti za 449 rubljev (brez popusta - 1399).
  Ni vsak igralec pripravljen dati denar za eno samo igro, zato je veliko bolje in bolj donosno, če prenese piratsko različico. Skyrim iz mehanike je izvirna vsebina iz leta 2011 in aplikacija Legendary Edition. Sistemske zahteve se ne razlikujejo od prvotne "nominacije". Velikost - 1075 GB. Zbirko lahko najdete na uradni strani ali na virih torrent. Ta skupina je igralcem že dolgo zagotavljala brezplačne igre, ki se ne razlikujejo od licenc.

  Starejši svici V: Skyrim VR

  Pred štirimi meseci je Bethesda napovedala del, ki nam je znan vvirtualna resničnost Tehnologije VR se vedno bolj uspešno uvajajo v igralni prostor. Mnogi ljubitelji starodavnih zvitkov so čakali na vpeljavo VR tehnologije v Skyrim. Zdaj uživajo v čudovitih razgledih, v resnici doživljajo bitko s pošasti in praktično izbrišejo meje med virtualnim svetom in realnostjo. Na žalost je oprema VR zelo draga, toda tisti, ki imajo v lasti komplet, so navdušeni, da lahko igrajo na novi ravni. V "Steam" je igra ločena od prvotne "Nominacije". Cena tega izdelka je 1999 rubljev.

  Sorodne publikacije