Igra Taxi Money: pregledi, skrivnosti in umiki

V igrah, kot je Taxi Money, vam pregledi omogočajo, da razumete, kako varen in pošten je projekt za služenje denarja. Razvijalci so ustvarili zanimiv mehanizem za pridobivanje sredstev, toda dejansko stanje ni tako rožnato. To dokazujejo stališča udeležencev projekta v različnih forumih.

Opis igre

O igri Taxi Money pregledi so bili prvotno pozitivni, saj vam je projekt omogočil, da zaslužite nekaj denarja. Politika je preprosta - za nakup avtomobila morate vložiti določen znesek. Avtomobili so med seboj razdeljeni na nivoje od nič ("Riksha") do sedmega ("Sportkar"), ločeno kot hit prodaje. Višja kot je cena prevoza, večji je odstotek dobička. Ne glede na raven stroja se lahko vloženi znesek vrne le v treh mesecih, nato pa se začne čisti dobiček. Najcenejši stroški prevoza 49 rubljev na mesec bodo prinesli deset enot. Najdražji avto je kupljen za valute 99900, v 30 dneh pa 38100.

Privabljanje uporabnikov

Uprava projekta je od prvih dni poskušala ustvariti ustrezen ugled Taxi Money. Povratne informacije uporabnikov so bile pripravljene, vendar nihče ne more zanikati ogromne količine bonusov in deležev v projektu. Spletna stran je dejansko plačevala denar in delovala pošteno, kar je bilo večkrat povedano v omrežju. Ogromna količina oglaševanja je vplivala tudi na privlačnost uporabnikov. Mnogi od njih so vložili velike vsote, ker je letni odstotek resnično visok (240-456). Pridobite tri do štirikrat več denarja inmedtem ko nič ne sanjam. Taksi park ne more biti omejen samo na en avto. Avtorji projekta se močno zavzemajo, da se v Taxi Money skrivnosti velikih zaslužkov skrivajo v številu strojev. Več prometa, večji je dobiček na dan, mesec in leto. Hkrati se občutno povečuje možnost izgube denarja, saj bo uporabnik po treh mesecih začel črpati denar iz spletnega mesta, naložbeni projekti pa tega običajno ne dopuščajo.

Prva zaskrbljujoča dejstva

Redni uporabnik Taxi Money (igra) mora biti pozorna iz dveh nujnih razlogov. Prvi je, da to ni prvi investicijski projekt teh avtorjev. Prej so bili označeni v priročniku za zaslužek denarja "Golden Eggs". Z njimi uporabniki niso zelo prijetni spomini. Na eni točki je uprava sporočila, da so vsa sredstva na računih zamrznjena in da ne morejo storiti ničesar. V skladu s tem je bil projekt zaprt in kdo ni uspel umakniti denarja, jih ne bi nikoli videli.


Drugo dejstvo je oglas, pri katerem uporabniki govorijo o zaslužkih v več deset tisoč rubljih in predložijo dokumente v dokaz o zaključku. Ponavadi so v teh zaslonih plačilnih sistemov prikazani zneski popolnoma različni. Te se gibljejo od 100 rubljev do tisoč, vendar je vedno več zaslužka. Teoretično je to zagotovljeno v mehanizmu sistema, v praksi pa izkušeni uporabniki govorijo popolnoma različne stvari.

Blokiranje in nestabilno delo

V znanih forumih se je vse bolj začeloPojavi ogorčen do Taxi Money. Ocene pravijo, da je uprava spremenila svojo politiko na slabše. Vzpostavili so mehanizem za blokiranje uporabnikov, ki uporabljajo robote (programi drugih proizvajalcev za delo s spletnim mestom). Zdi se, da je to prava smer za ukrepanje, vendar navadni ljudje najpogosteje spadajo pod prepoved. Uprava preprosto blokira tiste, ki so že uspeli vrniti vložena sredstva, in začela prejemati denar od projekta. Pritožba njihove odločitve je nerealna, ker brezpogojno krivijo igralca za uporabo pošto in ta pogovor se konča. Izkušeni uporabniki omrežja pravijo, da je mesto samo v "obešenem" stanju. V vsakem trenutku se lahko zapre ali strežniki preprosto ne morejo prenesti obremenitve. To ogroža izgubo vseh sredstev za igralce. Sodeč po prvem osnutku uprave, lahko ta način zaprejo, ko zaslužijo dovolj denarja za sebe.

Majhni zaslužki in tehnična podpora

Ljudje, ki so sodelovali v igri že od samega začetka, pravijo, da je Taxi Money pravi dvig denarja, vendar ne spodbuja začetnikov k podobnim. Poleg pasivnega zaslužka se je pojavila tudi "borza dela", kjer so oddali vloge za izvršitev naročil "taksi parki". Naloga je v povprečju tri ure in jo plača 05 rubljev. Tako se v štirinajstih urah zasluži štiri rublje. Če želite začeti delati na tej izmenjavi, potrebujete licenco, ki stane 200 rubljev. Izkazalo se je, da se bo igralec z aktivno aktivnostjo v samo dveh mesecih vrnilprilogo Mnogi se pritožujejo nad pasivnim odnosom tehnične podpore uporabnikom. Na začetku projekta so vedno hitro odgovarjali na vprašanja, zdaj pa ignorirajo in obravnavajo blokiranje.

Pregledi na uradni strani

Uprava vztrajno še naprej oglašuje svoj projekt na različne načine. Njihov slogan "Taxi Money - igra z umiki" potrjuje odobritve na uradni strani. Tam igralci močno čestitati razvijalcem za njihovo sposobnost, da enostavno zaslužiti zase s pasivnimi metodami. Takšne objave pridobijo veliko radosti in so na vrhu foruma. Samo iz drugih virov uporabniki pravijo, da uprava preprosto odstrani kakršne koli sporne povratne informacije. Ustvarja vtis obračanja vseh dobrih besed s plačanimi metodami. Možno ga je prinašati samo od znotraj, vendar ostane neprijetna usedlina. Ne obstaja ravnovesje med pregledi, ker se pozitivni lahko najdejo le na uradnem viru, drugi pa trdijo, da jo mora stranka obiti.

Sorodne publikacije