Najboljši artefakti "Skyrim": ebonitna verižna pošta

Eden najmočnejših in najmočnejših artefaktov v igri "Skyrim" je ebonitska verižna pošta. Ta oklep lahko prejmete kot darilo od daedre z imenom Boethia. Ampak ne vse je tako preprosto, da bi postali lastnik artefakta, boste morali opraviti več nalog v igri "Skyrim".

Ebonitna verižna pošta. Značilnosti

Ta težka oklep bo pritegnila tiste, ki raje skrivajo prehod. Obleči jo, lik se premika tiho in se lahko tiho prikrade vsakemu nasprotniku. Poleg tega v stealth ali boj način, ebonit verige pošte povzroča 5 škodo na strup za vse sovražnike, ki so poleg junaka. Na začetni ravni v oklepu je 45 zaščitnih enot. Toda ta kazalnik se lahko poveča s preneseno spretnost "Kovalska afera". Za izboljšanje boste potrebovali en ebonit. Edina pomanjkljivost oklepa je velika teža (45 kg). Torej, če se želite hitro premikati v tej kuraciji, boste morali prenesti spretnost "težkega oklepa".


Ebonitska verižna pošta je artefakt, ki se lahko uporabi na pentagramu duš. Zato ne pričakujte, da bo čar tega subjekta prenesel na druge stvari. V eni kopiji je v igri prisoten lok, kjer se boste naučili, kako ga najti.

Prehajanje poizvedbe

Naloga iskanja e-poštnih nabiralnikov bo na voljo šele, ko vaš lik doseže 30. stopnjo. Da bi aktivirali iskanje, poiščite svetišče Boethius, ki se nahaja vzhodno od Windhelma. Tam boste srečali duhovniko,ki bo povedal o knezu Daedica.


Zdaj morate žrtev pripeljati do oltarja. Lahko je katerikoli satelit, vendar je bolje izbrati najemnika za te namene. Konec koncev, ni primerno izgubiti Huskarja skozi oklep. Potem vprašajte satelit, naj gre do oltarja in se dotaknete stebra. Po tem paralizira žrtev in jo boste morali ubiti z bodalom.
V telesu nekdanjega satelita bo Boethius živel in uničil svoje privržence. Pripravite se na oster boj, saj bodo nasprotniki vsaj pet. Dobro so oboroženi in usposobljeni v bitki. Po zmagi bo Boethius znova obrnil k vam in odredil, da bi ubil tatov roparje, in se odpravil v kamp Ridge Knife Whistle. Pojdite tja in počistite lokacijo pred nasprotniki. Zaželeno je, da to nalogo opravljate skrivaj. Zato, preden greste počistiti, se založite z napitkom nevidnosti - to bo zelo olajšalo nalogo. V taboru je osem roparjev. Pri vozniku trupla boste našli želeni oklep. Potem Boethia prepozna vašega junaka kot svojega zagovornika in novega prvaka. Dodali boste enega najboljših artefaktov igre Skyrim v vaši zbirki.

Mod na verigi ebonitov

Ker ta oklep pripada razredu "Hard armor", ga potem, ko ga nosite brez obremenjenega znanja, ne boste mogli hitro premakniti. Seveda lahko uporabite posebne goljufije, ki zvišujejo raven vsakega znanja. Vendar se vsi igralci ne strinjajo, da bodo uporabili takšne "nesportne" tehnike. Zato je bolje prenesti in namestitiposeben dodatek. Ebony Light Light spreminja verigo pošte in jo olajša in okrepi. S to spremembo lahko hitro zaženete in skočite brez izgube vzdržljivosti v vaši najljubši obleki.

Sorodne publikacije