"Tip 95": opis in pregled taktik

"Tip 95" je težka japonska cisterna, ki se ni pokazala v resničnem svetu, vendar ima dober ugled v igri World of Tanks. Borbeni stroj nima nobenih izjemnih lastnosti, vendar kljub temu pritegne pozornost in se takoj pripravi na nadaljnje rezervoarje v črpalnem drevesu. Ampak ne bomo zataknili na uvodu in takoj prešli na razčlenjevanje.

Zgodovinska referenca

Najprej preučimo zgodovino videza "tipa 95", ki še nikoli ni bil prejet v serijski proizvodnji. Leta 1930 so ga razvili japonski oblikovalci, ki so želeli izboljšati izvirno lahkotno različico bojnega vozila, ki mu zagotavlja težko orožje, oklep in masivnost. Kot rezultat, v luči pojavil štiri prototipe, od katerih je vsak imel rahlo napako. Toda oblikovalci se niso ustavili in ustvarili popolno različico, ki jo lahko opazujemo v igri "World of Tank". Kljub temu, da je imelo bojno vozilo tri stolpe in dve mitraljezi, ki bi bili na bojišču odlična podpora, rezervoar ni uresničil svojega potenciala v pravi bitki.


Igra variante rezervoarja

Veliko bolj pozitiven primer v tem modelu gre v igro. "Tip 95" je težka cisterna z velikim potencialom, saj ima 4 ravni razvoja popolnoma prilagojeno pištolo, dobro strelivo in močan rezervat. Ne morejo prebiti strojnice, tudi če so strele v krmi, vendar v zameno prejmejo popolno uničenje. Na žalost, igra ni izvedena multivashennost, tako da bo strel prišel izključno iz glavnepuške in nič več. Kar se tiče virtualnega modela, izgleda odlično. Razvijalci uspelo ohraniti videz in doseči največji realizem, ki ne more, ampak prosim. Še vedno je treba upoštevati njegov bojni potencial in uporabo na bojiščih.


Specifikacije

Vsako bojno vozilo v igri World of Tank ima svoj niz značilnosti. V tem primeru sta japonska TT naslednja:
 • 75 cm Tank Gun tip 99 se uporablja kot glavno orožje.
 • Stalež lupin ima 90 kosov.
 • Število odškodnin se giblje med 110 in 175 (prva možnost vključuje uporabo oklepnih lupin, druga pa za eksplozive).
 • V zvezi z oklepom so podani naslednji kazalniki (podane so povprečne vrednosti): 38 mm - eksplozivno, 705-milimetrski izstrelni oklep 100 mm - kumulativno.
 • Hitrost doseže vrednost 18 posnetkov /min
 • Skupna učinkovitost bojne škode - 2000 točk na minuto.
 • Celotna konstrukcija se doseže v 23 sekundah.
 • Kazalnik moči je 400 enot.
 • Rezervacije se gibljejo od 30 do 35 mm.
 • Največja hitrost je 22 km /h.
 • Kljub dvomljivim podatkom o oklepu je bojna glava tipa 95 dober odvračilni učinek za poškodbe in zaščito posadke. Ta učinek je dosežen predvsem zaradi nagnjenih listov rezervacije.

  Učinkovitost rezervoarja v igri

  Zdaj upoštevajte uporabo bojnega vozila na bojiščih. Takoj opazite toGlede na četrto stopnjo ni smiselno, saj majhne rezervoarje redko uporabljajo dobri igralci, da bi tekli okoli.
  Na splošno pa so igralci v zvezi s tem dobri in na prvem mestu kažejo visoko stopnjo preživetja. Če "Tip 95" pride v TOP ekipe v bitki, potem lahko zaslužite dobre rezultate, medalje in celo status "Master". Poleg tega, če razvijalci organizirajo tekmovanja in tekmovanja za take majhne tanke, potem je japonska TT veliko bolj verjetno, da se pojavi na bojišču kot podobne različice. Ampak to je vredno omeniti tudi negativni trenutek, zaradi dejstva, da lahko hitrejši rezervoarji zlahka "razstaviti" ste že govorili o topništvu. Zato se številni začetniki ne odzivajo zanesljivo nanj, saj niso posebej pozorni in previdni. Kljub groznemu naslovu TT je zelo priporočljiva uporaba japonščine kot prebojne tehnike.

  Taktike igre

  Na koncu bi rad omenil glavno taktiko boja. Kljub masivnosti ne smemo v prvem položaju stopiti v trk. "Tip 95" je treba uporabljati previdno in skrbno, zato bi bila najboljša možnost zavetje ali zavezniki. In bolje je, če boste pomagali, ko boste postali lahka tarča ena za drugo. Ne pozabite na topništvo, saj vas podolgovato telo naredi opaznega za streljanje. Ostani bližje zgradbam, če ne, poskusi voziti ob vznožju hribov. Morda pojasnilo izgleda precej standard, vendar je vredno omeniti pasivnost igre. Ne vdirajteboj - postopoma potisnite bokove, pazite, da je gibanje varno. Med snemanjem se igra s stolpa. Ni tako dimenzionalna in ima točno orožje. Lupine letijo dolgo časa, tako da pričakujete vnaprej, in bolje, če nosite kumulativno strelivo. Samo on bo pomagal odkriti potencial japonskega rezervoarja. Zdaj imate vse informacije o tem modelu. Torej ni veliko informacij, ampak dovolj za popolno razumevanje učinkovitosti rezervoarja. Upamo, da vam bodo naši podatki koristni. Uspešne bitke!

  Sorodne publikacije