Kako "Sims 4" splavi? Moda za Simce 4

Kultna igra "Sims" je znana mnogim. Orodje Electronic Arts je uspelo osvojiti ljubezen svojih uporabnikov tudi kljub nesramnim politikam založnika. Filozofija podjetja je preprosta: morate zaslužiti čim več denarja. Zato založniki denar od navijačev ne dobijo samo za igračo, ampak za vse dodatke (ki so že precej). Vendar to ne velja za primer. Mnogi novi igralci se ne zavedajo vseh lastnosti igrač in si ne predstavljajo, kako to narediti. V tem gradivu bomo obravnavali vprašanje, kako narediti "splav" v "Sims 4". Za mnoge bo ta tema zanimiva.

Kaj je "Sims 4"?

Najprej poglejmo, kaj je šiv in šele potem se bomo lotili vprašanja, kako narediti "splav" v "Sims 4". Torej je Sims priljubljen simulator resničnega življenja iz Electronic Artsa. Prvi deli igrač ne dajejo uporabniku posebne svobode ukrepanja. Igralci so morali biti zadovoljni z monotonimi in precej dolgočasnimi akcijami. Toda s sprostitvijo četrtega dela so se razmere dramatično spremenile, zaradi številnih dodatkov in sprememb pa je bila igra zelo podobna resničnemu življenju. Fiktivni jezik govorijo le znaki. Toda to so nepomembne stvari.


V tem simulatorju lahko skoraj vse: začnete otroke, gradite odnose, začnete s poslovanjem, začnete učence, odidete na počitnice, črpate posebne sposobnosti likov in naredite veliko več. Obstaja tudi možnost ustvarjanja okultnih likov (vampirji, tujci itd.). Zato je igra postalatako priljubljena Zdaj pa se vrnimo k glavnemu vprašanju gradiva.

Načini splava v igri

To zahteva prazgodovino. Takoj po četrtem delu igrače so uporabniki vprašali, če bi lahko naredili splav Simčka 4, razvijalci pa so vedno odgovorili, da je to nemogoče. Pravijo, da je to napačno. Zato so obstajali posebni modovi, da bi lahko vsaj nekako izvedli ta proces. Vendar pa je z izdajo naslednje posodobitve, tako priložnost v igri dodal, enako. Katere načine lahko naredite splav v igri:


 • Izlet v bolnišnico. Verjetno najlažji in najbolj dostopen način za večino igralcev. Pojavil se je z izdajo posodobitve igrač v letu 2015. Takšne priložnosti prej ni bilo.
 • Vnos kode. Tukaj so razvijalci igre vedno imeli priložnost splaviti. Z ustrezno kodo. Zdaj pa je na voljo tudi navadnim uporabnikom. In to lahko enostavno vnesete.
 • Namestitev mod. Če igralec še vedno uporablja staro različico igre (kar je malo verjetno), potem bo moral nastaviti ustrezen mod, ki bo pomagal nadzorovati nosečnostni proces.
 • Vse zgoraj navedene metode vam lahko pomagajo najti odgovor na vprašanje, kako "Sims 4" splavijo. Zdaj pa si poglejmo vse podrobneje.

  Obiščite bolnišnico

  To je najlažji način, ki se je pojavil v igrači pred kratkim. Treba je opozoriti, da metoda sploh ni brezplačna. Za njega bo moral dati 5000 simoleonov (igralna valuta). Da bo splav moral začeti zaslužiti. Inpostopek bo naslednji:
 • V nadzorni plošči "sedem" (znak) iščemo mobilni telefon.
 • Pojdite na zavihek "Go", izberite element "Hospital".
 • Takoj, ko pridemo v bolnišnico, kliknemo vsakega zdravnika in izberemo točko "Drugi ukrepi".
 • Zdaj kliknite na "Prekinitev nosečnosti". Če denar ni dovolj, bo napis neaktiven.
 • Če je denar, se bo postopek takoj začel in končal v sekundi.
 • To je vse. Vaš "sedem" ni več noseča. Vendar je treba omeniti, da takšna depresivna stvar kot splav že dolgo organizira žalostno mazo "sei". In ne moreš se ga znebiti. Vendar pa preidimo na naslednji odgovor na vprašanje, kako narediti "splav" v "Sims 4".

  Vnos ustrezne kode

  Ta možnost je najpreprostejša. Vedeti morate samo, kako pravilno vnesti "Sedem 4" kod. Koda abortusa vam bo omogočila, da opravite to neprijetno operacijo brez poškodb duševnega stanja "sedem". In to je dobro, saj na terapevtu ne boste morali porabiti zasluženega denarja (priti v igro, mimogrede, precej težko). Torej, kaj morate storiti, da bi prekinili nosečnost v določenem "šivu"? Algoritem je preprost.
 • Najprej kliknemo portret želenega "sedem".
 • Zdaj pritisnite Ctrl + Shift + C, to bo zagnalo ukazno mizo.
 • V ukazni mizi vnesemo "testingcheats true." Ta ukaz vam bo omogočil vnos kod za razvijalce. besedilo "nosečnost.drobiti".
 • To je to. Nosečnica "sedem" bo takoj izginila.grde stvari Poleg tega ne vpliva na značaj znaka. Zdaj pa se pogovorimo o uporabi modsov za Sims 4.

  Uporaba moda

  Ta možnost je primerna za tiste, ki še vedno uporabljajo staro različico igre. Ali pa iz nekaterih razlogov kode razvijalcev ne delujejo. Vendar pa morate najprej najti pravi mod za nek vir in ga prenesti. Mod "Sims 4" za splav se imenuje Nosečnost Mega Mod. Omogoča ne samo splavitev, temveč tudi obvladovanje procesa nosečnosti na vse možne načine: spreminjanje spola otroka, igranje z genetiko, pogrešanje izrazov, zamisel otroka "iz epruvete" in še veliko več. Poiščite ta mod na forumih, namenjenih tej igrači. Kaj morate storiti, ko so bili modovi uspešno preneseni? Tukaj je navodilo za nadaljevanje:
 • Zaženi izvedljivo datoteko mod.
 • Kliknite "Naprej", izberite imenik igre za namestitev.
 • Kliknite "Namesti" in počakajte, da se postopek namestitve dokonča.
 • Zaprite okno namestitvenega programa in zaženite igro s pomočjo bližnjice.
 • Obremenili bomo potrebno družino.
 • Kliknite na želeno "sedem", pod "Drugi ukrepi" iščemo možnosti za upravljanje nosečnosti.
 • To je vsa modrost. Zdaj lahko z nosečo "sedem" storite vse, kar si vaše srce želi. Lahko eksperimentirate z nosečnostjo in natančno poiščete rezultate, ki jih potrebujete. Zdaj pa dobimo rezultate.

  Sklep

  Torej smo pogledali vprašanje, kako narediti "splav" v "Sims 4". Izkazalo se je, da ni tako težko. Tudi igrača sama daje igralcem takopriložnost Ampak najprej bo morala zaslužiti denar. Zato je veliko lažje vnesti kodo razvijalca. Veliko hitreje. Če potrebujete ne le splav, temveč tudi obvladovanje poteka nosečnosti (in druge možnosti), potem nastavite ustrezen mod.

  Sorodne publikacije