Poceni Mobile: pregledi spletne trgovine elektronike

Spletna trgovina Cheap-Mobile, katere pregled je v tem članku, je priljubljena družba za pametne telefone in dodatke. Tu boste našli širok izbor različnih telefonov in pametnih telefonov, vse, kar potrebujete, da se počutite kot moderna oseba.

Trgovina poceni-mobilna

Mnogi pohvalijo spletno trgovino Cheap-Mobile. Mnenja pa so prav tako negativna. Za začetek bomo obravnavali predstavljeni izbor. Zelo je bogat. Poleg telefonov, prenosnih računalnikov in tabličnih računalnikov je to vse, kar je potrebno za sistem pametnega doma. In tudi foto in video oprema, igralne konzole. Ločeni deli za voznike in popotnike. Prvi so pripravljeni ponuditi avtomobilske sprejemnike, videorekorderje, osvežilce zraka, pretvornike napetosti, avtomobilske hladilnike, prenosne polnilnike. Tukaj bodo ljubitelji potovanj našli zunanje baterije, ključavnice za prtljago, nepremočljiva oblačila, rjuhe in ogrevane odeje, luči, nahrbtnike, termalna oblačila in celo prestrašijo glodalce, insekte in pse. Kot lahko vidite, je obseg najširši in ni omejen na edino tehniko.


Dostava blaga

Obstaja več načinov za dostavo in plačilo blaga, ki ste ga izbrali v poceni mobilnih napravah. V pregledih trgovine, kupci opozarjajo, da je nakup lahko kjerkoli v Rusiji ali da pridejo za njo osebno. Če želite plačati blago na kraju samem in ga takoj vzeti, potem morate prispeti v Moskvo na ulico carine,hiša 48. Eno, nujno morate rezervirati kupljeno blago. Po tem vas bo čez dan čakal. Naročite lahko kurirsko dostavo iz poceni mobilne naprave. V pregledih trgovin kupci ugotavljajo, da je to eden najprimernejših načinov. Izdelek bo prinesel uslužbenec lastne kurirske službe. Ampak tukaj so nianse. Če želite blago, pripeljano na postajo ali podzemno postajo, boste dobili zavrnitev. Dostava znotraj obvoznice Moskvi stane 350 rubljev, zunaj Moskovske obvoznice je cena odvisna od izbranega kraja, vendar bo vsaj 600 rubljev.


Blago lahko prejmete tudi po „pošti Rusije“ ali eni od prevoznih podjetij. V tem primeru lahko kjerkoli dostaviti blago s poceni mobilnimi: Vladivostok, Kaliningrad, Murmansk ali katero koli drugo mesto. Gotovino lahko plačate s kurirjem ali trgovino. Imate tudi možnost prenosa potrebnega zneska prek storitve "Yandex. Money" ali z uporabo bančne kartice. Pri pravnih osebah je izračun možen le na računu.

Kako priti do trgovine?

Če se odločite, da boste osebno prišli v trgovino, ne pozabite, da je točka trgovanja odprta ob vikendih in praznikih od 10.00 do 20.00. Če pridete na pot, od postaje podzemne železnice "Shabolovskaya", pojdite na križišče s Konjsko cesto. Nato se preselite v pisarno podjetja "Alfa Insurance" na ulici Khavskaya. Zavijte levo (znamenita trgovina "Sivka") in kmalu boste na koncu stavbe, ki jo potrebujete. Dobite lahko tudi odmetro postaja "Zhovtneva". Če želite to narediti, morate iti skozi podzemno pešce prehod na Leninsky Prospekt, mimo ambasade eksotičnih držav Burundi in Gvatemala in se na ulici carine.

Obveznosti iz jamstva

Cheap-Mobile je spletna trgovina z elektroniko, ki zagotavlja vse potrebne garancijske obveznosti. Leto od dneva nakupa - garancijska doba za tablete in telefone ter dodatna oprema je veliko manjša - samo dva tedna. Garancijski servis je na voljo v specializiranem servisnem centru z garancijsko kartico. Vedno je treba upoštevati, da servisni tehniki niso odgovorni za shranjevanje podatkov v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku, ki ste ga vnesli v popravilo.

Novi prejemki

Spletna trgovina Cheap-Mobile (v mnenjih, ki jih kupci vedno upoštevajo) je znana po tem, da lahko vedno kupite najnovejšo tehnologijo, najnovejše modele pametnih telefonov, najnovejše pripomočke, ki so se pravkar pojavili na trgu. Stran ima poseben oddelek - "Novi prejemki", ki predstavlja vse novosti. In pogosto se prodajajo s popustom, sploh za majhno količino denarja. Torej, danes svetovno znani spinner pojavil v tej spletni trgovini za samo 50 rubljev. Tu je bogata izbira odbijačev in knjig. Obstajajo celo izvirne kritje-odbijači iz lesa za 25 tisoč rubljev. In glavni ponos oddelka "Novi prejemki" - pametni telefon OnePlus 5. Ta pripomoček na osemjedrnem procesorju iz anodiziranega aluminija z zmogljivo kamero s 16 milijoni slikovnih pik. TaNovost se prodaja v spletni trgovini, ki je namenjena članku, za 37 tisoč rubljev.

Mnenja strank

Veliko različnih ocen pojdite na spletno trgovino Mobile-Cheap. Prevaranti celo pokličejo nekatere kupce lastnikov te vtičnice. Na primer, stranke trdijo, da je blago dostavljeno hitro, vendar so se vsi strokovnjaki končali. Izkazalo se je, da dajatev ne spada v evropske trge, vendar adapter za to ni vključen. Hkrati podjetje zavrača, da popravi svoj nesporazum in se strinja, da sprejme adapter le, če stranka še enkrat plača kurirsko dostavo, ker trdi, da je kriv kupec, ki ni sledil celotnemu naboru blaga. Ob istem času, ko govorimo o spletni trgovini Cheap-Mobile, v pregledih mnogi pritožujejo nad boorish odnos zaposlenih.
Res je, da je dovolj in pozitivnih ocen. Veliko uporabnikov ugotavlja, da lahko vedno najdete zadnje novice tukaj in za dovolj denarja. In v primeru kakršnih koli težav, na primer, zahteve po garancijskem popravilu, servisiranje poteka nemudoma in brez odlašanja. Tudi tople besede pogosto zaslužijo spletno mesto podjetja. Priročen vmesnik, v trgovinah - usposobljeno osebje, pripravljeno na posvetovanje o vseh vprašanjih in pomoč pri iskanju modela, ki je primeren za vas. Nekateri so še vedno nezadovoljni z dejstvom, da v postajališčih podzemne železnice ni mogoče zagotoviti dostavne točke. Morate iti na dolg sprehod ali vožnjo z javnim prevozom. Kdaj?To v trgovini sama ne samo daje priložnost, da preveri celoten sklop blaga, ampak tudi, če je potrebno, za polnjenje naprave in namestite potrebne programe.

Sorodne publikacije