Kitajski "Hummer" - telefon z visoko stopnjo varnosti

Vsak telefon, ki je naprodaj, ima svoj namen. Telefoni so primerljivi z avtomobili. Nekateri od njih imajo zelo visoke hitrosti in se imenujejo športni, vendar je število sedežev v tem avtomobilu omejeno, drugi imajo veliko udobje, vendar izgubijo v drugih lastnostih, "Hammer" pa je SUV in njegova dostopnost je na prvem mestu. Ko že govorimo o telefonih, je kitajski Hummer mobilno gostovanje.

Veliko proizvajalcev na svetu izdeluje telefone te kategorije. Kaj jih razlikuje? Odlične zaščitne lastnosti, za razliko od lepih in modnih dvojčkov. Hkrati je cena takšnih telefonov običajno motna. Zato so se kitajski proizvajalci odločili, da bodo osvojili svoje mesto v tem sektorju mobilnih telefonov, ki si prizadevajo, da si predstavijo telefon po ugodnejši ceni.


Področja uporabe za večjo varnost

Visoko zaščiteni pripomočki, kot so kitajski telefoni Hummer, se uporabljajo na posebnih področjih, kot sta gradnja ali reševanje. Prav tam komunikacija zahteva dobro odpornost proti prahu in vlagi. Pogoji, v katerih se takšni pripomočki običajno uporabljajo, so bistveno drugačni od tistih, ki so običajni. Če na primer razmislite o telefonu, kot so kitajski proizvajalci Hummer H1, navedite stopnjo zaščite IP57, v nekaterih virih pa IP67. Kaj pomenijo te številke?

Prva številka za črkami
pomeni, da je lahko prah vseenov telefon, vendar to ne bo vplivalo na njegovo sposobnost za delo. Druga številka

- da se telefon ne boji kratkotrajnega (do pol ure) potopitve v vodo do globine enega metra. Če prva številka 6 označuje popolno zaščito pred prahom.


Modeli telefonov "Hammer"

Izbira je najbolj raznolika. Modeli so označeni s črkami H in številkami za njo. Kot je bilo že omenjeno, je prvi model Hummer H1 pametni telefon, ki ima precej skromne nastavitve. Toda zaslon je zaščiten pred nepričakovanimi praskami. Ima dual-core procesor in operacijski sistem Android 422. Zaslon je skromen - le 35 palcev in deluje z dvema sim-karticama. Drugi model, ki je vreden pozornosti, je Hummer H2. To je običajen telefon s tipko z zaščito IP67. Če pa želite kupiti bolj sodoben in varen pametni telefon, je Hummer H6 ravno model, ki ga potrebujete. Ima diagonalo pet centimetrov, solidno ločljivost zaslona in dober procesor z dobrim pomnilnikom, stopnja zaščite pa ima IP68 in se ne boji padati na betonska tla dveh metrov pod katerimkoli kotom. Oglejte si ta kitajski Hummer, katerega fotografija je navedena spodaj.

Hummer telefoni

Ni presenetljivo, da večina kitajskih "Hummer" naročil prek AliExpress. Ker pa kupec želi dobiti cenejši pametni telefon, je običajno na voljo brezplačna dostava, kar pomeni, da prodajalec shrani paket. In glede na komentarje strank, telefon pride v papirnato škatlo, znotraj katere je pripomoček zapakiran v mehurčkutrak varno drži pametni telefon na dolgi cesti. Poleg tega v pripomoček niso vključene vse drage slušalke, polnilnik in kabel za povezavo z računalnikom.

Kateri telefon izbrati?

Pri izbiri telefona je treba najprej opozoriti na namen njegove uporabe in stopnjo zaščite, ki je potrebna med delovanjem. Običajno, kot pravijo uporabniki, če potrebujete le "Ringer", z dobro zaščito, je vredno izbrati model H2. To ne bo tako drago in bo zadovoljilo vse vaše poizvedbe. Če potrebujete zmogljiv pametni telefon, potem brez H6 brez tega ne morete.

Sorodne publikacije