Prehod prvega dela igre "Sindrom Doriana Graya"

"Rob Zavesti - Dorian Grayjev sindrom". Igra se imenuje leta 2011. Igra je žanr iskanja, kjer mora vsaka raven reševati različne uganke. Samo na ta način lahko dosežete konec in izvedete finale igre. Mnogi igralci imajo težave z "Dorian Gray Syndrome". V tem članku boste izvedeli, kaj morate storiti, da bi šli skozi ravni.

Ikarus

Prvi nivoji vam bodo pokazali začetek zgodbe igre "Sindrom Doriana Graya", kot tudi poučevanje vodstva. Kot pri vseh igrah tega žanra, je vse na začetku zelo enostavno. V prvi sobi naj si vzamete kitarista in žogo za biljard. Nato poglejte leva vrata in vstopite v desno.

Mini-igra kitare

V sosednji sobi si oglejte zaprto škatlo. Nato poiščite primer iz kitare in nastavite predmet v preteklosti sobi. Začela se bo mini igra. Obračati je treba navzdol, dokler regulator ne zasveti zeleno. Da bi rešili ta problem, morate storiti vse v naslednjem vrstnem redu: tretji desno navzgor 3-krat, drugi desno navzdol 5-krat, zgornji desni navzgor 2-krat, zgornji levo 1-krat navzdol, levo, v sredini, do 4-krat in zadnji zavoj 3-krat . Potem vzemite ključ.


Mini igra z iskanjem predmetov na seznamu

Nato s pomočjo tega ključa odprite omarico in odstranite svetilko. Vrnite se v prejšnjo sobo in vnesite vrata na levi strani. V tej sobi bo temno, ss pomočjo svetilke najdemo stikalo in vklopimo luč. Kliknemo na polico igrač, na desni strani. Morate najti vse elemente s seznama. Oglejte si spodnjo fotografijo.
Po tej mini igri boste dobili prestavo. Uporabiti ga je treba v hodniku, namreč za vgradnjo v druga vrata. Naprej boste v sosednji sobi igre "Sindrom Doriana Graya".

Mini igra z vnosom gesla

Tu vzamemo mop in prazno vedro. Potem gremo v vrata na desno. Tam vzamemo izvijač in beremo zdravstveno zgodovino. Naredite to, da boste bolje razumeli zgodovino igre. Zapustimo sobo in vstopimo v druga vrata. Po ponovnem obračanju nazaj na desno.


Tu vzamemo biljardno kroglo. Priporočljivo je prebrati odlomek iz časopisa. Ne pozabite vzeti sušilca ​​za lase. Potrebno je najti sef v sobi za začetek mini-iger. Nad kaminom je. V tej mini igri morate vnesti kodo, ki jo lahko najdete v dnevniku protagonista ali v posnetkih. Sedaj samo vnesite kodo in dobili boste tako edinstven predmet - mehansko oko. Vrnite se v garderobo.

Kako najti izhod iz igre "Dorian Gray Syndrome"

Tukaj je treba pregledati glavo manekena s sušilcem za lase. Če se sami niste uganili, je tukaj odgovor: samo posušite glavo s sušilcem za lase, bodo škarje. Vzamemo jih in se vrnemo na hodnik z gorečim tunelom. Ta prostor zahteva mehansko oko. Uporabite ga za napravo, ki bere podatke iz očesa. Vstopimo v vrata, ki se odprejona levi strani Tu preberemo noto za razumevanje igre "Sindrom Doriana Graya". Nato vzemite topilo in enega od fragmentov mozaika. Skupno so po vsej igri razdrobljeni 7 kosov. Zdaj s pomočjo izvijača odvijte vijake na plošči in škarje izrežite dve žici. Gremo v sobo z dvigalom. Tukaj vzamemo pero iz radia in se povzpnemo na površje.

Na površini

pridemo do vodnjaka in vzamemo lopato. Skupaj z lopato gremo do uničenega loka. Pred nami je.
Na naslednji lokaciji najdemo drugi del mozaika in drugi peresnik z radia. Po tem se vrnemo v tehnično sobo, kjer je treba popraviti radio. Da bi to naredili, preprosto namestite dva najdena peresa. Obrnite gumbe, dokler ne zasveti rdeči gumb. Vzemi ključ in se vrni v vodnjak. Tam najdemo vrata desno od vodnjaka in jih odpremo s pomočjo ključa. V kleti začnite mini igro z iskanjem predmetov. Za bivanje vseh predmetov boste dobili tračni pogon.
Pojdimo naprej in vstopimo v lokacijo z vhodom v garažo. Da ga odprete, namažite pokrov s topilom. Ko rje izgine, odprite pokrov in namestite novo najdeni trak. Pojavil se bo rdeč gumb. Pritisnemo ga in vstopimo v garažo. Nato se začne drugi del igre.

Zaključek

Igra "Sindrom Doriana Graya" je namenjena občinstvu, ki želi razmišljati in razmišljati v igrah. Če želite to narediti in prišli do žanra iger. Najprej morate poskusiti rešiti uganke sami, vendar samopo tem se vrnite k igri "Sindrom Doriana Graya".

Sorodne publikacije