Avtomobilski alarm Pandora DXL 3500: opis, značilnosti in pregledi

Vstop novih tehnologij v avtomobilski segmentu varnostnih sistemov širi seznam varnostnih funkcij, vendar hkrati močno vpliva na cenik. Zato mnogi proizvajalci alarm izbralo uravnotežen pristop, ki prodaja svoje izdelke v najbolj inovativnih uporabnih funkcij. To je strategija uporablja kompleksne razvijalci Pandora DxL 3500 ponujajo voznikom izhodiščna telematika. Uporabnik prejme tega modela alarm na voljo večnamenska daljinsko upravljanje ključnih parametrov zaščitne opreme, in sposobnost uporabe digitalnih avtobus, ki odpravlja motnje z omrežjem na krovu.


signalne zmogljivosti

Glede tega modela je lahko neposredno perspektive zaščitne funkcije in komunikacijsko opremo. Glede prvega vidika, sistem je celoten nabor orodij za zaščito najbolj pomembna območja dostopa, vključno z električnimi in sistemi vžiga. lastnik avtomobila na daljavo spremljajo stanje vrata, okna, prtljažnik in kapuco stroj. V tem delu predloga je zelo moderno in nudi maksimalno zaščito pomeni za proračun razred. Sporočilo programska avto alarm Pandora DXL 3500 temelji na radyosyhnale, s katero uporabnik komunicira le s centralno enoto. Proizvajalec je zagotovil avtomatsko krmiljenje pogovornem zaščita komunikacij kodo pred krajo, ampak tudi čeRazširitev obsega signala v primeru alarma. Hkrati pa je sistemu odvzeta možnost uporabe satelitskih navigacijskih sistemov GPS in GLONASS. Ta omejitev izraža tudi značilnost pozicioniranja modela kot popolnega telematskega kompleksa, vendar še vedno rešitev za proračunski razred.


Ključne značilnosti Pandore DXL 3500

Glede na to, da je ta sistem tipičen modul varnostne storitve, ga lahko postavimo kot vmesnega predstavnika. Glede na glavne parametre interakcije z uporabnikom in pokritost varnostnih točk je ta rešitev zelo primerna za večino lastnikov avtomobilov. V nadaljevanju so predstavljene posebne značilnosti modela:
 • Število programljivih komunikacijskih kanalov - 12.
 • Poraba energije - 18 mA.
 • Vrsta procesorja - 32-bitna ARM.
 • Zmogljivosti pomnilnika dogodkov - do 100 vnosov.
 • Območje nadzora komunikacijskega kanala - radijska frekvenca od 4331 do 4349 MHz.
 • Število varovanih območij je 11.
 • Število ključavnic motorja - do 5.
 • Polmer obeska za ključe do avtomobila je 650 m. do nakita - 1800 m.
 • Treba je opozoriti, da so bile zadnje spremembe sistema razširjene zmogljivosti upravljanja. Zlasti Pandora DXL 3500 keychain z LCD zaslonom v novi različici vam omogoča prenos obvestil senzorjev. Na voljo je tudi funkcija prikazovanja informacij o stanju motorja, temperaturnem načinu in napolnjenosti akumulatorja.

  Funkcija samodejnega zagona

  Za razliko od večineAlarmni sistemi, ki so na trgu predstavljeni kot telematični, ta različica ponuja neobvezni, temveč polni oddaljeni zagon motorja v osnovni konfiguraciji. Uporabnik Pandora DXL 3500 lahko to funkcijo uporabi za vnaprejšnje segrevanje, ohladitev ali polnjenje akumulatorja. Vendar pa obstajajo razlike pri uporabi te funkcije glede na vrsto menjalnika avtomobila.
  Če je naprava opremljena z ICE, se samodejni zagon izvede samo, če je aktiviran varnostni način. Enforce bo samodejno zaklenil vse dostopne točke. Če se funkcija uporablja pri modelu z avtomatskim menjalnikom, mora biti ročna zavora vnaprej vključena. V obeh primerih inženirji signalizacije Pandora DXL 3500 priporočajo preverjanje zanesljivosti vozila, preden uporabite avto. Dejstvo je, da delovni motor razširja potovalne možnosti stroja, zato je treba aktivirati mehanska sredstva za blokiranje položaja opreme.

  Pozitivne povratne informacije o signalizaciji

  Med prednostmi modela so mnogi, ki opozarjajo na večfunkcionalnost, uporabnost vmesnika in kakovost montaže. Glede neobvezne podpore so tudi pozitivne izjave v zvezi z možnostjo priključitve centralne enote na drugo opremo na vozilu. Spomnimo lastnike in poznavalce Pandore DXL 3500. Ocene poudarjajo njeno stabilnost in domet. Vendar pa se lahko razdalja sprejema zmanjša glede na pogoje radijskega modula.
  Tudi kakovost gradnjekritika ne povzroča. Proizvajalec ima bogate izkušnje pri razvoju proračunskih, a kakovostnih sestavnih delov avtomobilskih alarmov, zato je vprašanje tehnične zanesljivosti za njega bistveno pomembno. Hkrati pa Pandora DXL 3500 ne izgubi svojih tekmecev in ergonomije. Lastniki pravijo, da je oprema enostavna za upravljanje in prilagojena za posebne potrebe.

  Negativni odgovori

  Kot navajajo izjave lastnikov te različice signalizacijske oddaje, je nekaj pomanjkljivosti. Večinoma so posledica pomanjkanja dodatnih komunikacijskih kanalov - na primer GSM. Vendar pa je ta modul lahko dodatno opremljen s Pandora DXL 3500. Pregledi dela avto točke na konfliktih z imobilizacijo sistema. To je pogosta težava takih alarmov, ki jih je treba rešiti z namestitvijo posebnih predpomnilnikov.

  Zaključek

  V tem segmentu je ta kompleks eden izmed najbolj privlačnih predlogov za niz funkcij. V tej niši lahko najdete variante z navigacijskimi sistemi in modele, ki omogočajo uporabo pametnih telefonov za komunikacijo. Toda Pandora DXL 3500 ima prednost samodejnega zagona in splošne kakovosti izdelave. Druga stvar je, da lahko veliko potencialnih potrošnikov zamenjati visoko ceno, ki je v povprečju 20 tisoč rubljev. Za primerjavo, telematske signalizacije s celotno paleto sodobnih funkcij lahko kupite za 25 do 30 tisoč evrov, v takšnem sistemu pa bodo prisotne tudi izboljšane komunikacijske in servisne zmogljivosti proizvajalca v smislu dodeljevanja ločenih varnih prenosnih kanalov motečihsporočila

  Sorodne publikacije