Kdo ima največ naročnikov "Utube"? Na katerem Youtube kanalu je večina naročnikov

Yutub je zabavno mesto, ki je bolj ciljno usmerjeno na občinstvo do 18. leta starosti. Skupno število videoposnetkov na storitvi je preprosto neverjetno. Čez minuto se na spletno mesto prenese približno 60 ur videoposnetkov. Zdaj obstaja težnja po uporabi storitve kot iskalnik. Toda mnogi od vas verjetno imajo vprašanje: kdo ima več naročnikov na Uttube in koliko zaslužijo? Najdemo odgovore na ta vprašanja in ne samo.

Pomoč

YouTube ponuja storitve gostovanja video posnetkov od leta 2005, njegovo ime pa lahko prevedemo kot »TV«. Je hčerinska družba Googla. Po številu obiskovalcev se uvršča na tretje mesto v svetu, takoj za Googlom in Facebookom. Yutub je postal izhodišče za zvezde, kot so PSY, Kazaky, Justin Bieber.
Če postavite vprašanje "kako si ogledate naročnike na Uttube, preberite informacije v tem članku in dobite odgovor na to zanimivo vprašanje."

Naročniki

So zelo pomembni, saj gledajo videoposnetke dlje kot drugi in so bolj vključeni v proces brskanja. Na primer, pogosto pustijo komentarje in gredo na kanal, da si ogledajo nov videoposnetek. Občasno gledalec bo pogledal vašo vsebino in se premaknil na drugo, naročniki pa so bolj zainteresirani. Pridejo k vam znova in znova, delijo vašo vsebino in razvijajo kanal.

Če so tako potrebni, koliko plačujejo za naročnike na "Utube"? Odgovor je precej preprost - storitev za njih ne plača več. Vendar je odvisno od njihvaš zaslužek v "Utube". Obstaja več načinov za pridobitev naročnikov. Prvi je redno nalaganje vsebin v enem slogu. Sledite načrtovanemu urniku, nato pa bo gledalec vedel, kdaj naj počaka na nove videoposnetke. Na glavni strani kanala lahko postavite tudi priklopnik, ki bo razumel, zakaj je kanal namenjen in zakaj se je vredno naročiti nanj. Ne pozabite ponuditi gledalcem naročnine. Ne vedo vsi o tej priložnosti. Ni odveč opominjati na koncu videa. Dodajte namige za naročanje in mnogi bodo to storili.
Real Followers on Uttube bodo cenili vaša prizadevanja in vas bodo pogosteje obiskali na kanalu. Zdaj priljubljenost umetnega zvitka gledalca postaja vse bolj priljubljena. Vodstvo YouTuba se aktivno bori s ponarejenimi pogledi in redno preverja števce. Če poskušate prevarati podjetje, bo vaš videoposnetek izbrisan, v nekaterih primerih pa je lahko tudi vaš račun »zamrznjen«.

Umetniški zapisovalci

Zanimivo je, kdo ima največ naročnikov na "Utube"? Če želite izvedeti te informacije, obiščite spletno mesto Vidstatsx. V reviji kanalov so prvi 3 kanali (Glasba, Igre, Šport) uradni kanali storitve "Utub", ki jih ne upoštevamo.
Vsakdo se sprašuje, kje so Youtube kanali večina naročnikov in koliko lastnik kanala zasluži. Torej je ta rekorder Felix Chelberg, v sistemu pa je registriran pod vzdevkom PewDiePie. Felix je mladi sončni igralec iz Švedske, za največje število naročnikov je bil razglašen za "Utuba King".V zadnjih letih Chelberg vodi seznam najbogatejših uporabnikov portala. Število njegovih naročnikov je preseglo 50 milijonov in še naprej raste. Videoposnetek Felixove predstave temelji na prehodu različnih iger, ki jih dopolnjuje z zaslonskimi šalami, vročimi in edinstvenimi izrazi obraza. V letu zasluži približno 20 milijonov evrov.
Ugotovili smo, kdo ima največ naročnikov na "Utube". Toda srebro v naši oceni dobi kanal FunToyzCollector z razpakiranjem igrač Disney, ne osvoji srca enega otroka. Lastnik kanala raje ostane brez beleženja zgodovine. Toda za glas za kulisami in manikuro se lahko domneva, da je to ženska. Ta kanal ima 9 milijonov naročnikov in zaslužek se giblje od 1 milijona do 15 milijonov evrov na leto. Častni bron pripada kanalu, ki se imenuje Blues Toys Club Surprise. Kdo je rekel, da igrajo igrače in zaslužijo milijone - dve nezdružljivi stvari? Neznan uporabnik tega kanala je postal bogat na ta način. Ustvari video posnetke z različnimi igračami. Na kanalu je več kot 5 milijonov naročnikov. Največji zaslužek kanala je 10 milijonov evrov na leto. Kdo ima največ naročnikov na "Utube" med glasbeniki in zvezdami sodobnega šovstva? Dlan prvenstva pripada Justinu Bieberju. Na kanalu ima 28 milijonov naročnikov. Kaj naredi Biber "Utub" storitev s svojim vrtoglavim uspehom. Sledijo mu kanali znanih osebnosti, kot so Rihanna, Katy Perry, Taylor Swift, One Direction in Eminem.

Stroški plačilnih storitev

Evtrofikacija na "Utube" je od 1000 ogledov, v povprečju je $ 2. V resnici pa YouTube ne plačaštevilo ogledov in število napotitev, kliki na oglas. Kot veste, se oglas, ki je prikazan pod video, plača. Aritmetika je preprosta: število konverzij se deli s številom ogledov tega videoposnetka. Na ta način boste vedeli, koliko ste zaslužili na tisoč prikazov.
Večina plačuje za kanale, katerih vsebina je povezana z avtomobili, video igrami in igračami. Pomembno: Denar za oglaševanje bo vaš, ko ga bo pregledal eden od vaših naročnikov. Če je vaš videoposnetek dosegel milijon ogledov, vam lahko prinese 10.000 dolarjev na mesec. Mimogrede, najlažji način, da vidite naročnike na "Utube": pojdite na vaš kanal in v zgornjem levem kotu je prikazano število vaših naročnikov.

Najpogostejše napake začetnike Bloggers

Želite dobiti milijon naročnikov na Uttube, in morda še več? Ne ponavljajte teh napak.
 • Starost. Dejansko je to definicija vaše izkušnje. Mnogi gledalci vaših videoposnetkov ne bodo vzeli resno, če niste stari 16 let.
 • Zamisli za video. Ne ustvarjajte nesmiselnega in neumnega videa. Sledite zlatemu pravilu blogerjev: "Če ne veste, kaj fotografirati, ga ne odstranite."
 • Slaba priprava ali spontani videoposnetek. Slabo zasnovan scenarij, desinhronizacija zvočne in slabo izpostavljene svetlobe bo ustvarila grozno vzdušje in ni verjetno, da bo vaš videoposnetek izgledal do konca.
 • Velike premore v govoru. Videoposnetek gledalcev slabo dojema in ustvarja vtis vaše negotovosti.
 • Odziv na kritike. Zanima me, kaj je na njejžaljivci, ki so jih vpletli blogerji mlajše starosti. Ne morejo razlikovati med konstruktivno kritiko in destruktivno. Obstajata dve vrsti kritike: konstruktivna in gledališka. Heyters so ljudje, ki v vašem videu pišejo nerazumne nesmisle. Ni vam treba reagirati. Toda za konstruktivno kritiko je treba prisluhniti. Primer takšne kritike: »Ta videoposnetek imate na videoposnetku. Glasba v ozadju igra preveč in skoraj ne slišite. "
 • Štancanje. Napolnite svoj kanal z visoko kakovostno, edinstveno vsebino in uživajte v njem.
 • Oblikovanje vašega kanala ima ključno vlogo. Zato ustvarite svoj slog in se ga držite. Ne pozabite, da je utuba občinstvo ogromno. Ne glede na vsebino, ki jo ustvarite, bodo vedno ljudje, ki jo potrebujejo in so resnično zanimivi. Glavna stvar je, da se prijavite.

  Zanimivo

  Več zanimivih dejstev o "Utube":
 • Vsi uporabniki vedo, da ne plačajo za "Uttubi" za radi.
 • Najdaljša dolžina valja je 596 ur.
 • Obstajajo številni partnerji YouTube, kot so Rutube, Clipshack, Revver in mnogi drugi.
 • Aprila 2005 je Youtub prenesel prvi video z naslovom "Jaz sem v živalskem vrtu".
 • Dostop do območja je blokiran v državah, kot so Kitajska, Pakistan, Čečenija, Dagestan. Tudi v Egiptu, Rusiji in Turčiji je bil nekaj časa nedostopen.
 • Zaključek

  Zdaj veste, kdo ima največ naročnikov na "Utube". Šved PewDiePie je presegel vse blogerje na svetu. Njegov kanalje posvečena ne le prehodu različnih iger, temveč je predvsem zabavni kanal. Po statističnih podatkih gledalce privlačijo kanali ličil in kozmetike, sonca, šaljivih videov, paketov, kognitivnih in izobraževalnih videov. Vsi lahko ustvarijo svoj kanal v YouTubu. Toda za njegov napredek in uspeh je treba vložiti veliko truda. Ne ponavljajte napak začetnikov, ustvarite edinstvene in zanimive videoposnetke.

  Sorodne publikacije