Kako narediti bližnjico "sošolci" na namizju: štiri preproste metode

Spletni razred "sošolci" je ena izmed najbolj priljubljenih socialnih omrežij. Ni presenetljivo, da bi mnogi registrirani uporabniki te storitve vedno radi imeli pri roki in omogočili hitrejši dostop brez vnosa naslova v brskalniku. O tem, kako narediti bližnjico "sošolci" na namizju, in bo šel na naslednji jezik. Obstajajo vsaj štirje najlažji načini za to.

Kako narediti bližnjico "sošolci" na namizju prek brskalnika Yandex ali katerega koli drugega najlažjega načina?

Najlažji način je odstraniti naslov neposredno iz brskalnika. Naredite bližnjico »sošolci« na namiznem brskalniku Yandex ali kateri koli drugi spletni aplikaciji, kot je »Opera«, »Mozilla« ali »Chromium«, za nekaj sekund.

Najprej mora brskalnik vnesti naslov vira in po polni obremenitvi spletnega mesta zmanjšati okno brskalnika, tako da se prikaže vidni prostor namizja, označite naslovno vrstico in levi gumb na manipulatorju (miška, naslov povlecite na pravo mesto (v nekaterih primerih boste morda morali za to operacijo držati tipko Ctrl.) Potem se bo bližnjica, ki jo ustvarite, premaknila na drugo mesto in po potrebi lahko preimenujete ali spremenite ikono.

Ustvarjanje bližnjice neposredno na namizju

er poglej, kako narediti oznako "Discover" na namizju brskalnika brez prijave. Ta tehnika jezato za uporabo menija z bližnjico desnega klika na prostem, kjer je izbrana vrstica »Ustvari«, nato pa se v predlaganih možnostih delovanja uporabi »Bližnjica«.
V novem oknu morate vnesti naslov spletnega mesta tako, da ročno vnesete ali kopirate iz brskalnika, nato vnesete ime vira in kliknete gumb Done. Nato lahko ikono normalizirate. Vnaprej naložite ikono socialnega omrežja v formatu ICO, v meniju z desno tipko miške na ustvarjeni bližnjici izberite razdelek lastnosti, spremenite ikono in prek dejanj s tipko za iskanje poiščite preneseno ikono. Nato jo morate odpreti in klikniti gumb "Končano".

Kako narediti kratke "sošolce" na namizju "Winds 10" s pomočjo sistema?

Za ustvarjanje bližnjice ni manj učinkovite metode, odvisno od tega, kateri brskalnik, ki je nameščen v sistemu, odpre privzeto stran.
Problem, kako narediti bližnjico "sošolci" na namizju, ob upoštevanju takšnih posebnosti, je rešen preprosto. Če želite začeti, morate uporabiti meni z desnim klikom na bližnjici za zagon izbranega brskalnika, ki izbere točko lastnosti, nato pa v zavihku bližnjice kopirate celotno pot do izvršljive datoteke. Nato se na namizju ustvari bližnjica, kot je prikazano zgoraj, in kopirana pot se vstavi v oznako položaja za objekt z dodatkom prostora virov "sošolci" za prostorom, po katerem je ime podano in izvršeno.potrebni so nadaljnji ukrepi.

Uporaba poštne storitve Mail.Ru

Končno, vprašanje, kako narediti bližnjico "sošolci" na namizju, je mogoče rešiti z uporabo katere koli storitve, ki zagotavlja integrirano prijavo v to družabno omrežje. . Na primer, vzeli bomo poštno storitev Mail.Ru.
Na začetni strani na vrhu okna je povezava do nas, ki nas zanima storitev. Kot v prvem primeru morate samo pritisniti tipko LKM in jo povleči do prostega namizja, saj ste prej zmanjšali okno spletnega brskalnika. Samo v tem primeru je treba opozoriti, da če uporabljate različne prijave in gesla za prijavo in socialno mreženje, se bo na glavni strani "sošolcev" pojavilo avtorizacijsko okno in avtomatska prijava se ne bo izvedla.

Več dodatkov

Kot veste, ustvarite bližnjico za zgornjo storitev in jo preprosto postavite na namizje. Prav tako je treba opozoriti, da so zgoraj navedene metode enako primerne za druge strani, povezave do katerih bi morale biti postavljene na namizje ali katerokoli drugo mesto. Zaradi pravičnosti je treba povedati, da je ena preprosta rešitev naslov nasloviti kot začetno stran, ki se bo odprla na začetku programa. Katero metodo uporabimo, jo rešimo, vendar se zdi, da je prva možnost optimalna. Lahko povleče ne le naslov začetne strani, temveč tudi strani po potrditvi pooblastila, pod pogojem, da sta podana uporabniška in geslo ter da predpomnilnik in piškotki nese izbrišejo Če je bila zgodovina obiskov z navedenimi postavkami izbrisana, mora biti pooblastilo ponastavljeno. Dodati je treba, da so vse prikazane metode enako dobre. Tehnika, ki se lahko uporablja za povezovanje z določenim brskalnikom, je še posebej primerna, če je v sistemu nameščenih več.

Sorodne publikacije