Privlačne strani ali O tem, kako ustvariti vrstico v HTML-ju

Ravnovesje izpostavljenosti med pritegnitvijo pozornosti obiskovalcev in animacijo strani spletnega mesta je bistvenega pomena. Sodobni uporabnik interneta je precej izkušen in sledi svojim specifičnim načrtom, ki so zaprti v določene oblike podajanja. Da so številne oglaševalske tehnologije razvijalcev in oblikovalcev mest oblikovale ustrezen odziv obiskovalcev. To je pomembno upoštevati. Če načrti nimajo namena ustvariti resnično aktivno spletno mesto, ki se lahko individualno odzove na vsakogar, ki obišče stran z nudenjem dialoga, ki ga šteje, potem je najbolje, da ne izvajamo nepotrebne skrbnosti na področju oglaševanja na splošno in predvsem dinamike strani.


Objektivna animacija, kot je nepričakovan zvočni klic ali predlog "napiši telefonsko številko in minutni klic k vam", ne pritegne obiskovalca in v večini primerov zmanjša zanimanje za vir, medtem ko je v HTML kodi mogoče izvesti vrstico, ki se lahko izvaja, da se Bodite pozorni na potrebne elemente spletnega mesta.

javascript ali html

Zmožnosti HTML in CSS vam omogočajo, da hitro dobite različne prvotne učinke premikajočih se predmetov, pogosto pa lahko to storite tudi brez preproste javascript kode, saj delate sliko, ki teče po liniji in teče, omogoča označevanje oznak in brez stroškov. Najprej se je pojavil v Internet Explorerju, nato pa je bil implementiran v drugih brskalnikih.
Zanimanje za preprosto animacijo se je pred kratkim zmanjšalo, različice, ki opisujejo, kako narediti tekočo vrstico v HTML, so se začele obravnavatirelikvija preteklosti. Čeprav ni znano, da je čas, da se nanašamo na zgodovino in opustimo pozabo. Še en zgodovinski relikvija je mogoče dati sodobnikom, da bo obresti višje kot iz zelo namige dragih pametnih telefonov ali inteligentnih nanorobotov.


Oznaka oznake

Oznaka za označevanje omogoča premikanje navzgor /navzdol, od leve proti desni ali, nasprotno, znotraj celotne strani ali posameznega bloka. Obstajajo lastnosti barvne velikosti, hitrosti. Razvijalec ima na voljo celovito orodno vrstico, ki omogoča videz in pretok vsebine na strani, ki je smiselna, privlačna in nevsiljiva. Preden zaženete vrstico v HTML-ju, morate razumeti, da je to predvsem posledica zanimanja razvijalca za obiskovalca, njegove želje, da bi slednjega potegnil z dobro vsebino, ki jo ponujajo pravilno. Vendar pa se sploh ne gibljejo v vrsticah, temveč v načinu, kako se stran izvaja in njeni elementi med seboj povezani.
Zamisel o tem, kako na enostaven način ustvariti vrstico v HTML-ju, da bi stran živela, pride na glavo vsakega razvijalca. V takem elementu lahko zabeležite dejanske informacije, prikažete gibanje delnic, spremembe cen, pojav popustov itd.

Glavni atributi Marquee

Marquee ne ponuja posebej velike izbire možnosti, ki opisujejo, kako ustvariti vrstico v HTML-u:
 • atribut vedenja določa premik med elementi elementa (nadomestnega);
 • pomikanje, pri katerem vsebina v krogu presega en element in gre v drugo (pomik);
 • Lahko prikažete besede in jih "držite" drug do drugega (diapozitiv).
 • Smer gibanja določa atribut smeri, ki jeomogoča določanje gibanja levo /desno ali navzgor /navzdol.
  Meje območja, v katerem se premika vsebina, določajo atribute širine in višine, ki jih je mogoče nastaviti na "tanke" učinke. Konec koncev, zamisel o tem, kako ustvariti vrstico v HTML-ju, ni nujno samo prenos informacij. Nastavite lahko zelo majhne meje za en znak (na primer, "o", "x", "!",) In dobite popolnoma nepričakovane in privlačne sestavine elementov, ne da bi morali porabiti kodne bajtove za javascript.

  Vstavi sliko

  Premikate lahko ne samo informacije, temveč tudi druge elemente oznake HTML. Ustvarite lahko izvirne gibajoče učinke, na primer slike * .gif. Za razliko od formatov PNG in JPG lahko GIF animirate sami. Na primer, lahko narišete vrtljivo kolo avtomobila ali padec, ki se spremeni, ko leti na tla. Z nastavitvijo vodoravnega gibanja kolesa, ki se vrti, lahko ustvarite iluzijo gibanja. No, in štiri kolesa so že živi avtomobil brez ene vrstice javascript kode. Podobno lahko nastavite gibanje padca od zgoraj navzdol. Medtem ko slika "pade", če njena sprememba ustreza aerodinamiki procesa, bo želeni učinek dosežen z absolutno malomarnimi dejanji.
  Kako narediti tekočo vrstico v HTML-u neobvezno, pomeni enostavno in učinkovito? Lahko dobite zanimive načine za uporabo netradicionalnih načinov. Znano je, da je sprememba barve znakov, ozadja, nalaganje slik, manipulacija velikosti elementov dovoljena na straneh v dinamiki. To omogoča ustvarjanje premičnih vrstic,na primer v obliki zaporedja elementov, ki se pojavijo na zaslonu z različnimi stopnjami preglednosti, spremenite njihovo velikost ali položaj na strani. Hipertekst in programiranje: vse formalno in jasno poslikane, vendar tudi stroge formalne konstrukcije ne omejujejo možnosti za priročno, učinkovito in dinamično predstavitev informacij.

  Sorodne publikacije