Chevrolets Pickups: Model Range, specifikacije in pregledi

Prvi pickupi "Chevrolet" so se pojavili pred več kot 100 leti. Sprostili so se v prodajo. Uporabljali so jih na ozemlju avtomobilske tovarne za udoben prevoz raznovrstnega blaga. Zasnova se je razvijalcem zdela slaba, tako da je v dveh letih začela množična proizvodnja teh avtomobilov. Že tako dolgo ni bilo, toda Chevroletovi avtomobili za prevzem se izdelujejo in veljajo za najboljše iz mnogih razlogov. Modeli, seveda, drugi, pa tudi njihove značilnosti. O tem bi rad govoril več.

Chevrolet Silverado

Zgodovina tega modela se je začela leta 1998. In ta avto se lahko celo šteje za kult. Navsezadnje je bil Silverado izbran za snemanje filma "Kill Bill" Quentina Tarantina kot Pussy Wagon. Kasneje se je ta avto še vedno pojavljal v posnetku Lady Gaga Telephone in v filmu "Sabotaža".

Skupaj Silverado ima tri generacije. Modeli zadnjih so izdani in v našem času. Poleg tega je bila novost predstavljena ne tako dolgo nazaj. Ni šlo brez nekaterih sprememb. Pickup je dobil LED tekoče luči, podporo za Apple Car Play in Android Auto, rešetko hladilnika s kromiranimi prečkami v High Country. Različice 5.3-litrskega motorja so bile dodane 8-stopenjske "avtomatske". Mimogrede, na voljo so trije motorji: 435,3 in 6,2 litra. Proizvajajo 285355 oziroma 420 "konj". Takšni pickupi "Chevrolet" prejmejo preglede odobritve. Plus teh strojev - v praktičnosti, in v zvezi s tem Silverado na visoki. Lastniki zagotavljajo: če prenesete platformodimenzijske in težke stvari, potem to ne bo vplivalo na upravljanje. Avto bo vozil gladko, mehko in udobno. Mimogrede, Silverado se ponaša z odličnim prehodom, ki zagotavlja odlično geometrijo podvozja, dobro uteževanje, prisotnost diferenciala, ki se samodejno zaklene. Off ceste, jame, brezna in celo dolga globoka forda za njega niso problem.

Chevrolet S10

In ta avtomobil je vreden pozornosti, ki pripoveduje o "Chevroletovih" pickupih podjetja. Serija modelov vključuje ne samo velike, ampak tudi kompaktne avtomobile, in S10 je bil izdan do leta 2004, je eden takih. Najmočnejša različica je znana kot redna kabina 2.4. Pod njenim pokrovom je motor s 147 konjskimi močmi, ki ga poganja 5-stopenjski "mehanik". Toda tudi pri tem modelu je zelo skromen "apetit", da je prva stvar, ki jo opazijo ljudje, ki imajo ta avto. To porabi 8,6 litrov goriva na 100 "mestnih" kilometrov, in ob poti - okoli 6,6 litrov.

Še posebej dobre pozne različice. Imajo bolj udobno nizko pristajanje, izboljšano stabilizator stabilnosti, moderno krmilno napravo. Leta 2001 so bile popolnoma različice z dvema vrstama sedežev, ki so hitro postale priljubljene med ljudmi, ki so v avtu potrebovali čim več sedežev. Tudi za lastnike prednosti so preprostost in nezahtevnost tega avtomobila, njegova odlična prepustnost, visoka razdalja in seveda zmogljivost. Čeprav, kot smo že omenili zgoraj, prevzem spada v kategorijo kompaktnih.

Chevrolet Colorado: prva generacija

To je ena najbolj znanihsodobnih modelov. Pickup "Chevrolet Colorado" je izdan od leta 2004. Prva generacija je bila izdana do leta 2012. Dizajn so razvili strokovnjaki ameriškega podjetja skupaj s strokovnjaki iz Isuzu. Podlaga je bila sprejeta odločitev, da sprejme platformo Hummer H3, ki je bila priljubljena sredi leta 2000 v SUV. Pobiranje je bilo izdano v več različicah. Lahko ima zadnji ali polni pogon, avtomatski ali mehanski menjalnik. Ponudili so tudi različne različice kabine. Na voljo so bili trije - standardni, podolgovati in 4-vratni.
Kar zadeva značilnosti, je bil standardni motor 2,8-litrski 175-trdni štirikolesnik. Ponujena je bila tudi verzija z agregatom, ki je proizvedel 220 litrov. z To je bila 3,8-litrska enota, ki jo poganja 4-stopenjski "avtomatski". Stroji s tem motorjem so manj pogosti, saj se hitro ustavijo. Kasneje je bil avtomobil podvržen faceliftingu, v seriji motorjev pa je bila dodana enota 293,7 in 5,3 litra.

Naknadna proizvodnja

Trenutno se pickupi Chevrolet Colorado še vedno proizvajajo. Vendar predstavljajo drugo generacijo. Prepoznavni profil moči ostaja, vendar so oblikovalci spremenili videz. Nekdanja skladnost in ergonomija sta ohranili notranjost. Naslanjači so postali širši, krmiljenje je več, volan pa je debelejši. Izboljšana zvočna izolacija.


Najbolj priljubljene različice so turbo dizelsko gorivo z močjo 2,8 litra. Različica s to enoto je novost lanskega leta. V zvezi s pregledi, avtomobili Chevrolet Colorado, ljudje, ki jih govorijo, običajno govorijo samoje dobro To velja za obe generaciji. Posebna pozornost je namenjena motorjem. Moč vsakega od njih je dovolj vedno in povsod. Zaradi motorja in lahkega zadnjega dela se avto odtrga, komaj voznik pritisne na plin. Tudi dobra okretnost, ne glede na dimenzije. Seveda pa je glavna prednost praktičnost. In v tem Chevrolet Colorado je res boljši od tega, da si lahko ogledate vse povratne informacije o tem modelu.

Lupina

Tega avtomobila ni mogoče prezreti, ko gre za pickupove Chevrolet. Obseg modela, seveda, vključuje polne velikosti strojev SUT. In Avalanche je ena izmed njih. Zgrajena je bila na platformi Cadillac Escalade EXT. Ta avto je poseben, vsaj zato, ker je mogoče zadnjo vrsto svojih sedežev zložiti, del bremena pa se prilega v kabino.
Najmočnejša različica je 604WD. To je dvosed s petimi sedeži s 6-litrskim motorjem s 366 konjskimi močmi, kolutnimi zavorami in 4-stopenjskim "avtomatskim". Ljudje z modelom Avalanche pravijo, da je to zelo zanesljiv, fantastično udoben, fit tuning in popravilo avtomobila. Nekateri pravijo, da je to najboljši avtomobil za potovanje po dobrih cestah in zmerno neprehodnost, ki se pogosto spreminja v ekstremne. Lavina je polna priložnosti in to je tisto, kar privlači večina voznikov.

C-4500 Kodiak

To je zelo nenavaden pickup "Chevrolet". SUV - prešibek označuje njegovo besedo. Če pogledate sliko zgoraj, na kateri je upodobljena, potem nič ne moremo sumiti. Ampak morate vedeti za toin vse takoj postane jasno. To je največji pickup na svetu. Platforma temelji na platformi srednje velikih tovornjakov Chevrolet Kodiak. Osnova kolesa je 4293 mm, dolžina 6248 mm, višina pa 2418 mm (širina brez ogledal je približno enaka). Ta pickup izgleda kot tipičen ameriški traktor. Toda njegova oprema ni nič slabša od sodobnega crossoverja. To jasno kaže na usnjene fotelje z ogrevanjem, aluminijasto in leseno oblogo, 10-palčni monitor, TV-sprejemnik in druge ugodne možnosti. Pod pokrovom tega modela je nameščen bencin 325-konjskih Vortec 8100 ali turbo dizelsko gorivo Duramax 6600 za 520 konj. V Rusiji je skoraj nemogoče najti ta avto, tako kot v Evropi, in v ZDA uživa izjemno popularnost. Še posebej različica s turbodizelom. Vse zaradi tega motorja obstajajo številni tuning kiti, ki povečujejo moč. In lastniki tega velikana so zadovoljni, da jih uporabljajo.

SSR

Pod tem imenom poznamo zelo nenavaden avto. "Chevrolet" pickup-cabriolet, natančneje. Edini na svetu. Zgoraj je podana njegova fotografija in težko se je prepirati z dejstvom, da je avto res neverjeten. Pojavil se je leta 2003 in končal proizvodnjo v letu 2006. Kratica za ta model pomeni "Super Sport Roadster". Prvi modeli so bili opremljeni s 5,3-litrskim motorjem s 300 konjskimi močmi. Avto je dovolil pospešiti do 100 km /hv samo 7,7 sekundah. Kasneje je bilo 6-litrskih 390-močnih motorjev, katerih zmogljivost po rafiniranju leta 2006 se je povečala na 400 litrov. z Prodanih je bilo približno 25.000 izvodov. InTudi na ruskih cestah lahko najdete ta zanimiv model. In ljudje, ki imajo ta stroj, najbolj radi večnamensko. V 25 sekundah električni pogon pretvori 2-tonski pickup v eleganten kabriolet z odprtim vrhom in razkošno notranjostjo.

Tahoe

Mnogi ljudje omenjajo ta model, ko gre za "Chevrolet" pickupi. Cena novega avtomobila polne velikosti se zdaj začne od 3-3,5 milijona rubljev. Za to ceno, oseba dobi močan terenski avto na pickupu z razširjeno medosno razdaljo, 409-močnim 6,2-litrskim motorjem, polnim pogonom in "avtomatskim". Ljudje veliko govorijo o tem avtu. Njegova glavna prednost je v prostorni notranjosti, visoki zanesljivosti, trajnosti, kot tudi sposobnost za dolgo časa za vožnjo pri visoki hitrosti. In seveda je zelo pomembna visoka raven varnosti in bogata oprema. Po zaključku je ta avto podoben elitni crossover. Ima vse, kar potrebujete za začetek - z zabavnim multimedijskim kompleksom z ducatom funkcij, ki se konča z mesti za polnjenje elektronskih naprav v višini 12 kosov. Ni presenetljivo, da je danes Tahoe tako priljubljen.

Niva

Vsi sovjetski avtomobilisti so znani po tem modelu. Le malo jih ve, da je obstajalo v tovornjaku. In je bil znan kot VAZ-2323. "Chevrolet Niva" je pickup, katerega cena ni znana, saj je bilo izdanih le nekaj poskusnih izvodov. V seriji model ni izšel. In tiste različice, ki so bile na svetu vidne, so bile opremljene z 1,7-litrsko močjo 82 konjskih močimotor in 5-stopenjska "mehanika". Avto bi lahko pospešil do 140 km /h in porabil nekaj več kot 9,5 litrov na 100 "mestnih" kilometrov. Praktičen dober pickup bi verjetno bil uspešen, vendar ni prišel do transporterja.

Sorodne publikacije