Motorji brez goriva: pregled, načelo delovanja. Motor na magnetih

Sposobnost pridobivanja brezplačne energije za mnoge znanstvenike na svetu je ena od ovir. Danes se taka energija proizvaja z alternativno energijo. Naravna energija se pretvori v alternativne vire energije v toploti in električni energiji, ki je običajna za ljudi. Hkrati pa imajo ti viri glavno pomanjkljivost - odvisno od vremenskih razmer. Takšne slabosti so prikrajšane za motorje brez pogona, in sicer za motor Moskvina.


Motor Moskvine

Moskvinin motor je mehanska naprava, ki pretvarja energijo zunanje konzervativne sile v kinetično energijo, ki vrti delovno gred brez porabe električne energije ali kakršnega koli goriva. Takšne naprave so pravzaprav večni motorji, ki delujejo za nedoločen čas tako dolgo, dokler se napor ne nanaša na ročice, in se deli ne prenašajo v procesu pretvorbe proste energije. Pri delovanju motorja brez goriva se tvori prosta energija, katere poraba pri priključitvi na generator je zakonita. Novi motorji brez goriva so univerzalni in okolju prijazni pogoni za različne mehanizme in naprave, ki delujejo brez škodljivih emisij v okolje in atmosfero. Izum ne-gorivnega motorja na Kitajskem je pripeljal znanstvenike-skeptike k izvedbi vsebinskega strokovnega znanja. Kljub dejstvu, da so številni podobni patentirani izumi zaradi svojihDelovanje zaradi določenih razlogov ni bilo preizkušeno, model brez motorja z gorivom je popolnoma delujoč. Vzorec naprave je dovoljen za sprejem proste energije.


Neuporaben motor na magnetih

Delo različnih podjetij in opreme, ki je, tako kot vsakodnevno življenje sodobne osebe, odvisno od razpoložljivosti električne energije. Inovativne tehnologije omogočajo praktično popolno opustitev uporabe takšne energije in odpravo vezave na določeno mesto. Ena od teh tehnologij je omogočila izdelavo motorja brez goriva na trajnih magnetih.

Načelo delovanja magnetnega generatorja

Stalni motorji so razdeljeni v dve kategoriji: prvi in ​​drugi vrstni red. V prvi vrsti so oprema, ki lahko proizvaja energijo iz zračnega toka. Motorji drugega reda za delo zahtevajo vnos naravne energije, vode, sončne svetlobe ali vetra - ki se spremeni v električni tok. Kljub obstoječim fizikalnim zakonitostim so znanstveniki uspeli na Kitajskem ustvariti večni motor brez goriva, ki deluje na račun energije, ki jo proizvaja magnetno polje.

Sorte magnetnih motorjev

Trenutno obstaja več vrst magnetnih motorjev, od katerih vsak zahteva magnetno polje. Edina razlika med njimi je zasnova in načelo dela. Motorji na magnetih ne morejo obstajati večno, ker vsi magneti izgubijo svoje lastnosti po več sto letih.
Najenostavnejši model je motor Lorentz, ki ga je mogoče resnično sestaviti doma. To je značilno za njegaantigravitacijsko lastnost. Zasnova motorja temelji na dveh diskih z različnimi naboji, ki sta povezana z napajanjem. Namestite ga v polkrožni zaslon, ki se začne vrteti. Takšen superprevodnik omogoča enostavno in hitro ustvarjanje magnetnega polja. Bolj kompleksna zasnova je magnetni motor Searl.

Asinhroni magnetni motor

Ustvarjalec asinhronega magnetnega motorja je bil Tesla. Njegovo delo temelji na rotirajočem magnetnem polju, ki vam omogoča, da pretočni tok energije pretvorite v električni tok. Pri maksimalni višini je pritrjena izolirana kovinska plošča. Podobna plošča je zakopana v zemeljsko plast na precejšnji globini. Kondenzator prehaja skozi vod, ki po eni strani poteka skozi ploščo, na drugi strani pa se pritrdi na njegovo podlago in se poveže s kondenzatorjem na drugi strani. V taki izvedbi kondenzator služi kot rezervoar, v katerem se nabirajo negativni energetski naboji.

Lazarev motor

Edini delovni VD2 je danes močan rotacijski obroč - motor, ki ga je ustvaril Lazarev. Izum znanstvenika se razlikuje po enostavni zasnovi, tako da jo je mogoče zbrati doma s pomočjo improviziranih sredstev. Po shemi je motor, ki se uporablja za izdelavo, razdeljen na dva enaka dela s posebno pregrado - keramično ploščo, na katero je pritrjena cev. V notranjosti rezervoarja mora biti tekočina - bencin ali navadna voda. JobElektrični generatorji tega tipa temeljijo na prehodu tekočine v dno posode skozi pregrado in njeno postopno sprejemanje navzgor. Gibanje raztopine poteka brez vpliva okolja. Obvezni pogoj oblikovanja - kapljico tekočine je treba dati majhno kolo. Ta tehnologija je bila osnova za najenostavnejši model elektromotorja na magnetih. Konstrukcija takšnega motorja vključuje prisotnost kolesa pod kapalko z majhnimi magneti, nameščenimi na nože. Magnetno polje nastane le, če tekočina, ki jo črpa kolo pri visoki hitrosti.

Shkondijev motor

Pomemben korak v razvoju tehnologije je bila izdelava linearnega motorja Shkodin. Njena zasnova je kolo v kolesu, ki se pogosto uporablja v transportni industriji. Načelo sistema temelji na absolutnem odbijanju. Takšen motor na neodim magnetih se lahko namesti v vsak avtomobil.

Motor Perendeva

Perendev je ustvaril alternativni visoko kakovosten motor, ki je uporabljal samo magnete za proizvodnjo energije. Zasnova takšnega motorja vključuje statične in dinamične kroge, na katere so nameščeni magneti. Notranji krog se nenehno vrti na račun lastne sile. V zvezi s tem se smatra, da je motor, ki ne uporablja goriva, na magnetih tega tipa najbolj koristen pri delovanju.

Ustvarjanje magnetnega motorja doma

\ tMagnetni generator lahko sestavite doma. Za izdelavo so uporabljene tri jaške, ki so med seboj povezane. Nahaja se v sredini gredi nujno vrne na druga dva pravokotno. Do sredine gredi je pritrjen poseben 4-palčni diamant. Drugi diski manjšega premera so pritrjeni na druge gredi. Na njih so nameščeni magneti: osem na sredini in štiri na vsaki strani. Osnova za oblikovanje je lahko aluminijasta palica, ki pospeši motor.

Prednosti magnetnih motorjev

Glavne prednosti takšnih konstrukcij so naslednje:
 • poraba goriva.
 • Popolnoma samostojno delo in ni potrebe po viru energije.
 • Lahko se uporablja kjer koli.
 • Visoka izhodna moč.
 • Uporaba gravitacijskih motorjev za njihovo polno obrabo s konstantno največjo močjo.
 • Pomanjkljivosti motorjev

  Kljub prednostim imajo generatorji, ki nimajo goriva, svoje pomanjkljivosti:
 • Pri dolgotrajni prisotnosti v bližini delovnega motorja lahko oseba opazi poslabšanje stanja.
 • Za delovanje številnih modelov, vključno s kitajskim motorjem, je treba ustvariti posebne pogoje.
 • Pripravljenost za priključitev motorja je v nekaterih primerih zelo težka.
 • Visoki stroški kitajskih motorjev brez goriva.
 • Motor Alekseenko

  Patent za motor brez goriva Alekseenko, ki ga je leta 1999 prejela od Ruske agencije zablagovnih znamk in patentov. Motor ne potrebuje goriva - ni olja, plina. Delovanje generatorja temelji na energiji magnetnih polj, ki jih ustvarjajo trajni magneti. Navaden kilogramski magnet lahko privabi in odbije okoli 50-100 kilogramov mase, medtem ko lahko analogi oksid-barij vplivajo na pet tisoč kilogramov mase. Izumitelj ne-gorivnega magneta ugotavlja, da taki močni magneti za generiranje generatorja niso potrebni. Najbolj primeren je običajno eden - ena do sto petdeset. Magneti takšne moči zadostujejo, da motor deluje pri 20 tisoč vrtljajih na minuto. Moč bo odkupljena na račun oddajnika. Na njem so stalni magneti, katerih energija povzroči premik motorja. Zaradi lastnega magnetnega polja se rotor odmakne od statorja in pride v gibanje, ki se postopoma pospeši zaradi vpliva magnetnega polja statorja. To načelo delovanja vam omogoča, da razvijete ogromno moč. Analog motorja Alekseenko se lahko uporablja, na primer, v pralnem stroju, kjer bo njegova rotacija zagotovljena z majhnimi magneti.

  Ustvarjalci generatorjev brez goriva

  Posebna oprema za avtomobilske motorje, ki omogoča avtomobilom, da se premikajo samo po vodi brez uporabe dodatkov ogljikovodikov. Takšne predpone so danes opremljene z mnogimi ruskimi avtomobili. Uporaba takšne opreme omogoča voznikom, da prihranijo na bencinu in zmanjšajo količino škodljivih emisij v ozračje.Bakaev je moral odpreti novo vrsto delitve, ki je bila uporabljena v njegovem izumu. Bolotov - znanstvenik XX. Stoletja - je razvil avtomobilski motor, ki zahteva dobesedno eno kapljico goriva za zagon. Konstrukcija takšnega motorja ne vključuje valjev, ročične gredi in drugih tornih delov - zamenjata jih dva diska na ležajih z majhnimi režami med njima. Gorivo je običajen zrak, ki se pri visokih hitrostih razdeli na dušik in kisik. Dušik pod vplivom temperature 90 ° C gori v kisiku, kar omogoča motorju, da razvije moč 300 konjskih moči. Ruski znanstveniki so poleg sheme motorja brez goriva razvili in predlagali spremembe mnogih drugih motorjev, ki zahtevajo popolnoma nove vire energije - na primer vakuumsko energijo.

  Mnenje znanstvenikov: ustvarjanje generatorja brez goriva je nemogoče. Ustvarjalci generatorjev so poročali o prvih uspehih v zgodnjih fazah testiranja. Kljub temu je znanstveno okolje še vedno skeptično do zamisli o motorjih brez goriva in mnogi znanstveniki glede tega izražajo dvome. Eden od glavnih nasprotnikov in skeptikov je znanstvenik z Univerze v Kaliforniji, fizik in matematik Phil Plate. Znanstveniki iz nasprotnega tabora menijo, da sam koncept motorja, ki ne potrebuje goriva za delo, nasprotujeklasični zakoni fizike. Ravnovesje sil znotraj motorja je treba ves čas vzdrževati, kar ustvarja hrepenenje v njem, in v skladu z zakonom o gibanju to ni mogoče brez uporabe goriva. Phil Plate je večkrat opozoril, da bodo pogovori o ustvarjanju takšnega generatorja morali zavrniti celoten zakon o ohranjanju impulzov, kar je nerealno. Preprosto povedano, ustvarjanje brezhibnega motorja zahteva revolucionarni preboj v temeljni znanosti, raven sodobne tehnologije pa ne pušča nobene možnosti, da bi se sam koncept generatorja te vrste resno obravnaval. Podobno mnenje kaže tudi na splošno stanje v zvezi s to vrsto motorja. Delovni model generatorja za danes ne obstaja, teoretični izračuni in značilnosti eksperimentalne naprave pa nimajo pomembnih informacij. Meritve so pokazale, da je vleka približno 16 milijonov. Pri nadaljnjih meritvah se je ta kazalnik povečal na 50 milijonov. Britanac Roger Schoer je leta 2003 predstavil eksperimentalni model motorja EmDrive brez goriva, ki ga je razvil. Za ustvarjanje mikrovalovnega generatorja potrebujete elektriko, ki jo pridobivate s sončno energijo. Ta razvoj je spet pretresel govor o stalnem gibanju v znanstvenem okolju. Razvoj znanstvenikov je bil nejasno ocenjen s strani NASA. Strokovnjaki so opozorili na edinstvenost, inovativnost in izvirnost zasnove motorja, vendar so trdili, da je mogoče doseči pomembne rezultate in učinkovito delo.samo v primeru, da bo generator deloval v pogojih kvantnega vakuuma.

  Sorodne publikacije