Kenwood Dlančniki: Opisi in pregledi najboljših modelov

Ta članek bo razpravljal o omejevanju Kenwooda. Imajo odlično vrednost za denar. Prav tako dobil dobro funkcionalnost. Zdaj na trgu lahko najdete veliko dodatkov, ki jih proizvajajo tako izvirno podjetje kot tudi tujci. Zaradi velikega števila dobrih modelov v asortimanu ni enostavno izbrati najbolj udobne možnosti, ki se lahko uporabljajo ne le v gorah, ampak tudi v drugih krajih. Zdaj je najbolj priljubljena serija Kenwood TH, Kenwood TK. O njih uporabniki pišejo le pozitivne ocene v primerjavi z drugo opremo te družbe. Večina modelov, ki jih ponuja opisani proizvajalec, so preizkušeni za trajnost, zanesljivost, vzdržljivost. V skladu s tem prejmejo potrdila. Primer tega je Kenwood TK-3207. Preživela je najtežje delovne pogoje, ki ustrezajo posebnemu ameriškemu standardu. Dolgotrajno testiranje naprave je potekalo s konstantno vlažnostjo, temperaturnimi nihanji, slanim okoljem, potresi in drugimi impulzi.

Radijski aparati so opremljeni s polnilnim kablom, ki ima tip "stekla". Vgrajen samodejni nadzor baterije. Lahko se zaračuna posebej. Zato so taki radijski aparati lahko koristni za tiste, ki se ukvarjajo z gorskimi športi. Če želite kupiti napravo, morate uporabljati storitve internetnih omrežij in rednih trgovin. Ta tehnika se prodaja v številnih specializiranih trgovinahtočk

Kenwood TK-F8 Dual

Delovanje porabi 8 vatov. Ta radijska postaja je čim kompaktnejša, deluje z dvojnimi frekvencami. Ima dober akumulator. Njegova moč je 3 tisoč čarovnik. Tako kot drugi Kenwood TK-ji ima ta model pomembno funkcionalnost. Lahko prilagodi ime radijskih postaj. Vgrajeno spremljanje kanalov, možnost bliskavice, kodiranje in tako naprej. Mere 58 x 11 x 32 cm. Istočasno lahko uporabljate 128 kanalov pomnilnika in 25 omrežij radia. Vsaka frekvenca lahko da svoje ime. Obstaja 9 stopenj občutljivosti.

Kaj je mogoče videti na dokaj dobrem in velikem zaslonu? Beleži polnjenje baterije, prejeto frekvenco, aktivirane funkcije. Če želite, lahko neodvisno spremenite osvetlitev ozadja, kar je še posebej prijetno za kupce. Strošek 3 tisoč rubljev.

Turbo razmerje Kenwood TH-F5

Razmerje velja za enega najboljših. Preizkušen je, tako kot mnogi strokovnjaki in navadni potrošniki. Oba se pozitivno odzivata na ta model. Ta odbor je eden najboljših primerov dobre vrednosti za denar. Naprava lahko deluje v območju od 400 do 470 MHz. Moč je 8 vatov. Dimenzije so majhne. Ni boljše plošče Kenwood F5, kot menijo mnogi potrošniki. Naprava ima dobro baterijo, katere zmogljivost znaša 2300 mAh. Tip litij-ionske baterije. Radio je sposoben delovati s 128 kanali, najpogosteje uporabljene frekvence pa lahko shranite v pomnilnik naprave. Poleg tega ima naprava precej dobro funkcionalnost. Tipkovnico lahko zaklenete, geslo lahko nastavitena določenih frekvencah. Obstaja tudi razširitev obsega sprejema in tako naprej. Če primerjamo s prejšnjo spremembo (osnovno različico), potem moramo reči, da ni razlike v povezavi in ​​njenem obsegu.
Povprečni strošek približno 3 tisoč rubljev.

Kenwood TH UVF1 Turbo Dual Band

Kot mnogi drugi Kenwood Dual Band radijski sistemi, je ta radijski sistem prenosni oddajnik. V kratkem je mogoče izpostaviti glavne prednosti, ki so jih kupci opazili v svojih pregledih. Obstaja dobra baterija z zmogljivostjo 3000 mAh, precej prilagodljiva antena dolžine 20 cm, povečana izhodna moč, dobra zasnova in odlična ergonomija oddajnika. Ohišje je izdelano iz odlične in varne plastike, osnova je iz aluminija. Zaradi tega je zasnova precej vzdržljiva in zanesljiva. V notranjosti ohišja so vidne tesnilne mase, ki ščitijo pred vlago in vodnim curkom. Transceiver je sposoben zajeti veliko amaterskih frekvenc. Obstaja poseben dušilec, ki zlahka omogoča boljši sprejem različnih omrežij, tudi če imajo motnje. To je posledica posebnega 9-stopenjskega sistema. Baterija ima zmogljivost 3000 mAh, zaradi česar lahko radijska enota deluje dolgo časa. Vgrajena funkcija varčevanja z energijo omogoča uporabniku, da prilagodi obliko in prilagodi moč oddajnika. Poleg tega obstaja možnost priznavanja naročnikov. Razmerje je sposobno prikazati kličočega naročnika, ko kliče že znani sistem. Naprava ima takšne možnosti, kot so štoparica, časovnik, funkcija je taomogoča zaklepanje tipkovnice.


Povprečni strošek za to radijsko napravo je približno 5 tisoč rubljev.

Kenwood TK-F8

Ta model, znan tudi kot TK UVF8. To je baterija 3000 mAh. Naprava je primerna za delo z mnogimi napravami tega proizvajalca. Podpira ga tudi Kenwood TK-F8. Njegov povprečni strošek je 1500 rubljev. Ocene so večinoma pozitivne, ker je postopek zaračunavanja dovolj hiter.

Kenwood TK-F8 Dual Band Scrambler

Ima drugo ime za Kenwood TK-UVF8 Max. Mnogim uporabnikom je znana, kot je TK-F8 Dual Band Scrambler. Radijska postaja je opremljena z vgrajenim skremblerjem. Ta funkcija vam omogoča, da prekrijete jezik, da bi povečali tajnost pogajanj. Poleg tega obstaja priložnost, da hkrati delamo na dveh frekvencah. Izhodna moč je 8 vatov. Antena se lahko poveže z močnejšimi ojačevalniki, kar zagotavlja raven komunikacije. Kenwood TK-F8 ima dve pomnilniški banki. Vsak od njih vsebuje 128 kanalov. Zato je možno istočasno delati na več frekvencah iz različnih posod.
Funkcionalnost naprave uporabnikom omogoča veliko lažje prilagajanje različnim delovnim pogojem, ki jih opazijo v svojih pregledih. Obstaja časovnik, sposobnost za skeniranje ozemlja, izbiro izhodne moči, kot tudi vgrajene in druge funkcije. Z lahkoto bodo naredili delovanje naprave čim bolj priročno. Na zaslonu lahko vidite posebne zapise. Gre za moč signala, aktivne funkcije, raven napolnjenosti baterije. Obstajamožnost spreminjanja osvetlitve zaslona. Povprečna cena je 3 tisoč rubljev.

Kenwood TH-K4AT Turbo

Ta radijska postaja ima široko paleto aplikacij in odlično izbiro frekvenc. Izhodna moč je 6 vatov. Dimenzije naprave so majhne, ​​zato veljajo za kompaktne. Kot večina Kenwood radijskih postaj ima ta naprava svoje lastne funkcije. Na primer poiščite frekvenco s pomočjo tipkovnice. Zaradi uporabe posebnih kod je mogoče delati z drugimi modeli, na račun širokega frekvenčnega območja pa je dovoljeno izkoriščati pravico do brezplačne komunikacije. Naprava lahko skenira in preveri signale in jih poveča. Porabo energije lahko prilagodite. To zmanjša obremenitev baterije. Zaslon ima osvetljeno ozadje, ki ga je prejel, in tipkovnico. Zaradi tega je naprava enostavna za uporabo ponoči. S funkcijo zaklepanja tipk lahko preprosto vstavite v žep ali torbo. Na zaslonu se prikaže prikaz napolnjenosti baterije, kot tudi nekatere druge oznake. Naprava za odstranjevanje hrupa deluje dobro, zato imajo potrošniki najboljšo povezavo. Povprečna cena naprave je 4500 rubljev.

Kenwood PTK-03M

Obrok je eden najbolj kompaktnih proizvajalcev. Lahko se odstrani tudi v prsnem žepu. Ne bo opazna. Tehnika je dobila najnovejši montažni sistem. Izhodni oddajnik je 15 Art. Ta kazalnik velja za enega najvišjih. Radio lahko deluje na 4 kanalih. Zaradi odličnega upravljanja, ki ga imajo lahko uporabite tudi v rokavicah. Zato napravo pogosto uporabljajo ljudje, ki počivajo na smučiščih. Posebni gumb PTT se nahaja na sprednji plošči. Tu lahko najdete tako tipko za glasnost kot tudi vklop. Obrok je na dlani. Tudi če so njegove dimenzije tako majhne, ​​ima vgrajeno svetilko. To bo koristno za mnoge popotnike. Baterija ima majhno zmogljivost 1430 MAG. Ta indikator je za mnoge Kenwood obroke drugačen. Polnjenje litij-ionske baterije je možno preko priključka microUSB. Če je potrebno, je dovoljeno uporabljati napajalnike. Lahko je računalnik, omrežni vmesnik, telefon. Zaradi tega lahko vsaka oseba brez težav zaračuna pravico v vseh ekstremnih pogojih. Če želite, lahko uporabite poseben vhod velikosti 35 mm (tako imenovani "mini-jack"). Z njo so povezane slušalke za pogajanja. Tudi pri uporabi se povezava prenaša po istem kanalu, postopek pa se ne razlikuje od običajnega. Povprečna cena na napravo je 7 tisoč rubljev.

Kenwood KNB-15H

Gre za baterijo. Ima zmogljivost 2100 čarovnikov. Njegova napetost je 72 vatov. Ta baterija velja za napravo z visoko zmogljivostjo. Uporablja se samo za naprave, kot je Kenwoodova serija TK. Spada v obliko nikelj-kovinskega hidrida. Njegov povprečni strošek je 1500 rubljev.

Kenwood TK F9 USF

Ta baterija se uporablja samo za isto ime. Z drugimi napravami jeni združljiva Kapaciteta je 1.650 čarovnikov. Stroški - malo manj kot 1 tisoč rubljev.

Sorodne publikacije