Radio "Pioneer" 2 Din: Funkcije in pregledi

"Pioneer" - največji proizvajalec multimedijske opreme. Najbolj znan po svoji glavni enoti 1 Din in 2 Din, o čemer se bo razpravljalo. Pri izbiri sprejemnika 2 Dein mora upoštevati velikost zaslona, ​​funkcionalnost in videz. V modelih "Pioneer" je na najvišji ravni.

Kratek opis

Sprejemniki 2 Dean "Pioneer" najpogosteje imajo diagonalo 7 palcev, obstajajo modeli z diagonalo 6 palcev. Imajo modul Bluetooth, nekateri imajo možnost, da distribuirajo wifi. Na voljo je vgrajen navigacijski sistem, multimedijski predvajalnik in več.

Specifikacije Pioneer AVH-170Dimenzije vgradnje2 DeinPodprti formati
)


MP3 WMA, WAW, MPEG4 JPG, JPEGPodprti medijiCD, CD-R , DVD-R, DWD-RWKapaciteta kanala, W50Število kanalov4Radijske frekvenceFMŠtevilo ohranjenih radijskih postaj24diagonala zaslona, ​​palcev6Matrična tehnologijaTFTOsvetljenordeča

Opis

Pregled kasetnega predvajalnika 2 Dion Pioneer 170 (Pioneer AVH-170) se mora začeti z dejstvom, da je na voljo v dveh različicah - z rdečo osvetlitvijo in zeleno osvetlitvijo (AVH-170G). V dostavo je vključen sam snemalnik, gred za vgradnjo v karoserijo, okrasni okvir, daljinski USB kabel za bolj priročno uporabo.uporaba naprav USB, kabelskega priključka in priključka ISO. Priključitev predvajalnika 2 Din "Pioneer" ne bo delal. Rudnik je nameščen v luknji običajnega sprejemnika, nato pa preko priključka, ki je na voljo, priključen na moč avtomobila in žice zvočnikov. Na hrbtni strani naprave lahko priključite pomnilniško napravo USB, saj je priključek USB tam.


Dodatni vhod, priključek za zadnjo kamero, priključek za krmiljenje volana - vse na zadnji strani. Na sprednji plošči je velik 6-palčni zaslon na dotik. Nad njim je pogon, mikrofon. Na levi strani zaslona so gumbi za nadzor glasnosti, preklapljanje posnetkov, izklop zvoka in prikazovalnika. 2 Din sprejemnik "Pioneer" ima veliko nastavitev, svetel zaslon in lepo nasičenost. Uporabniku je na voljo 7 nastavitev izenačevalnika. Lahko jih tudi sami prilagodite.

Specifikacije Pioneer AVIC-F980BTMontažne dimenzije2 DinPodprti formati
)


MP3 WMA, WAW, MPEG4 JPG, JPEG, AACPodprti medijiVCD, CD , CD-R, CD-RW, DVD, DVD-R, DWD-RWProstornina kanala W50


Število kanalov4Radijske frekvenceFM

Število shranjenih radijskih postaj24diagonala zaslona, ​​palec6Tehnologija matrikTFT

Opis

Ta 2 Din prejel"Pioneer" z navigacijo je najbolj funkcionalen v celotni liniji "Pioneer". Ima lasten navigacijski sistem, ki vključuje 45 zemljevidov držav Evrope in Turčije. Mogoče je to najboljši 2 Dean snemalnik za danes. Zaradi svoje pokritosti bo kasetofon jasno in jasno prikazal vse, brez sončne svetlobe. S pomočjo radia lahko gledate filme dobre kakovosti, poslušate glasbo. Zahvaljujoč visokokakovostni zvočni kartici bo poslušanje zagotovilo le udobje. 2 Dean Pioneer AVIC-F980BT lahko predvaja večino avdio in video formatov, vključno z MPEG4 MP3 in številnimi drugimi. Do danes malo ljudi uporablja pogone, vendar je tiho glede njegove razpoložljivosti narobe. Tudi v kaseti je funkcija, ki lahko sinhronizira vsako "Apple" napravo z radijskim snemalnikom. Če dohodnega klica ne morete sprejeti, obstaja funkcija povezave Bluetooth. Mikrofon se nahaja na sprednji strani kasete, s katero lahko sprejemnik uporabljate kot prostoročno napravo.


Navigacija lahko deluje v povezavi s pametnim telefonom, ki prikazuje hitrost vozila, stanje na cesti, omejitev hitrosti in informacije o objektih, ob cesti. Lahko povežete kamero za vzvratno vožnjo in eno dodatno, da obvestite o približevanju oviri. Cena tega avtomobilskega sprejemnika je približno 40.000 rubljev (približno 600 dolarjev). Slika kasete 2 Dean "Pioneer" AVIC-F980BT je predstavljen spodaj.

Specifikacije Pioneer AVH-190GMontažne dimenzije2DeanPodprti formatiMP3 WMA, WAW, MPEG4 JPG, JPEGVklop Kanal W50Število kanalov4


)
Radijske frekvenceFMŠtevilo ohranjenih radijskih postajne
219)

Zaslon diagonalno, palci6Tehnološka matrika) TFT

Opis

Paket radijskega sprejemnika 2 Din "Pioneer": navodilo, magnetofon, montažna gred, dekorativni pokrov, priključek za priključitev. Značilnosti tega snemalnika so podobne zmožnostim različice AVH-170. Na sprednji plošči je tudi zaslon, pogon, glasnost navzgor /navzdol, stikalo za vklop /izklop zaslona, ​​stikalo za sledenje in menijska tipka, ki se nahaja na sredini krmilne enote.
Prednosti tega snemalnika 2 Dean "Pioneer":
 • dobra zasnova;
 • odlična kakovost zvoka pri visokih frekvencah in nizka;
 • nastavitev izenačevalnika;
 • Zmogljiva FM antena, ki lovi postaje v polmeru 300 kilometrov;
 • pregledovalnik videov.
 • Spojnik kamere za vzvratno gledanje in adapter za gumbe na volanu.
 • Slabosti niso bile odkrite niti po ceni. Konec koncev, to stane v povprečju 180 $ (12.000 rubljev), kar je precej malo v primerjavi z drugimi 2 Dean snemalniki družbe "Pioneer".

  Specifikacije Pioneer AVH-A200BT  Dimenzije vgradnje  2 Deine  Podprtoformati  MP3 WMA, WAW, MPEG4 JPG, JPEG  Podprti mediji  R, CD-RW, DVD-R, VCD  Moč na kanal W.  2250 (odvisno od različice)  število kanalov  4

  )

  Radijske frekvence  FM  Število shranjenih radijskih postaj  ni  diagonala zaslona, ​​cm  6  matrična tehnologija


  )
  TFT

  Opis

  V tem snemalniku je bil zasnovan 2 Din "Pioneer" na najvišji ravni. Podpira skoraj vse priljubljene formate, tudi WAW format, ki praktično ne zavzema prostora na vaši napravi. Za razliko od prejšnjih modelov, ta sprejemnik podpira sinhronizacijo z napravami v operacijskem sistemu Android, na voljo pa je tudi karaoke funkcija, ki ni v nobeni drugi različici. Namesto starega izenačevalnika je tu 13-band, katerega kakovost zvoka je mogoče prilagoditi za vsakega poslušalca. Prilagodite lahko vsak zvočnik, prilagodite tudi raven nizke frekvence.
  Podpira ta sprejemnik in naprave s sistemom IOS, pri tem pa predvaja svoje medijske formate (AAC). Z modulom Bluetooth lahko povežete 2 napravi brez izgube na vsaki funkciji upravljanja kaset. Z oddaljenim mikrofonom, ki ga lahko pritrdite na telo za volanom, lahko napravo uporabite kot slušalko za pogovore. Zaslon na dotik, diagonala 6 palcev, zavzema celotno območje, obdano z okvirjem zaslona. Kontrolni gumbi so označeni zeleno na levi strani zaslonabarve Priključek za vzvratno kamero, adapter za krmiljenje gumbov na volanu, glavni priključek, kot tudi USB in RCA vhodi, se nahajajo za sabo. Prav tako se nahaja in priključek za anteno, ki poveča vgrajeni signal.

  Zaslon je zelo svetel, prekrit z antibakterijskim premazom, ima več kot 200 tisoč barv. Funkcionalnost tega snemalnika je precej trdna: od nastavitev izenačevalnika do gledanja filmov in poslušanja internetnega radia s pametnim telefonom, ki je z njim povezan. Meni je jasen tudi brez priročnika, takšen radijski sprejemnik bo na mnogih strojih izgledal odlično, ne da bi uničil njihov videz. Cena za ta snemalnik se giblje od 17 do 20 tisoč rubljev (250-300 dolarjev).

  Recenzije

  Pri izbiri lastnikov kaset so lastniki pozorni na svoj videz, tehnične komponente, nekatere njihove želje, na primer kakovost zvoka, mejno dovoljeno moč na kanal in še veliko več. Kot navajajo vozniki, je linija 2 Din "Pioneer" sprejemnik bogata s cenovnimi napravami: od proračuna do premije, z zaslonom na dotik in normalnim, z navigacijskim sistemom in brez. Zato bo vsak lastnik avtomobila našel zase odličen avtomobilski sprejemnik.

  Sorodne publikacije