Satelitska TV brez jedi: čudež sodobne tehnologije

Ljudje, ki so daleč od tehnologije in niso močni v odtenkih sodobne tehnologije, lahko takoj in ne razumejo, kako je - gledati satelitsko TV brez tablice. Tudi neinformirani vedo, da je tako imenovana plošča antena, ki sprejema signal iz satelitov iz vesolja.

Možnosti televizorja brez plošče

Kljub temu je danes mogoče gledati televizijske kanale brez paraboličnih anten. Sodobne tehnologije ponujajo več načinov za namestitev satelitske televizije:
 • Kabelska televizija je še vedno razširjena, priljubljena in ekonomična pot. Uporabljajo veliko več. Povezan s celimi hišami. To storite tako, da kabel postavite na televizor gostitelja.
 • Sprejem signala na anteno z digitalnim standardom DVB-T2. Z drugimi besedami, signal se v sprejemnik posreduje posredno prek repetitorjev, ki so na tleh. Kakovost sprejete slike in zvoka na ta način sprejemanja signala sta različni. Antena zahteva najpreprostejši decimeter.
 • Sodobne tehnologije in metode za prenos informacij z uporabo WIFI omogočajo povezavo televizijskih sprejemnikov z internetom.
 • Poleg tega je veliko uporabnikov interneta v bližini jedi za ogled kanalov neposredno z računalniških zaslonov.
 • Kaj je brezplačno in kako ga uporabljati

  Satelitski operaterji vedno ponujajo brezplačne paketekanalov Poleg tega so zagotovljene za prebivalstvo in državo. Za operaterja gre za oglaševalsko kampanjo za privabljanje kupcev. Brez kodiranja nekaterih kanalov operaterji motivirajo namestitev satelitske televizije in plačilo za ogled številnih plačanih satelitskih kanalov.


  Kako se satelit oddaja brez namestitve posode

  Priznati je treba, da je vzpostavitev tako imenovane jedi in vzdrževanja takšne satelitske televizije problematična. Poleg tega skoraj vsi operaterji ponujajo preprostejšo različico namestitve satelitske televizije-brez jedi prek interneta. Če želite to narediti, morate kupiti posebno opremo, kabel je priključen na domači internet usmerjevalnik in dohodni sprejemnik operaterja. Takšna povezava je precej dostopna po ceni večine prebivalstva. Konkurenca na tem trgu storitev je zelo velika. Obstajajo že operaterji, ki ponujajo možnost priključitve na satelitsko televizijo brez jedi, ki ne vključuje, vključno z uporabo sprejemnika. Preprosto nalaganje posebnih operacijskih programov in povezovanje storitev prek osebne pisarne.

  Kakšna oprema je potrebna

  Če se sprejme odločitev o namestitvi satelitske televizije brez posode, potem operater, ki zagotavlja take storitve, ponavadi zagotovi ali priporoči potrebno opremo. Glede na to, katera možnost je izbrana, bo potrebno:


 • Sprejemnik.
 • Uglaševalnik za satelitsko televizijo (s podporo za DVB-S2).
 • Programska opremazagotavljanje
 • Nakup sprejemnika je dejanski in ni lahko, čeprav ne zelo drag. Cena različnih naprav se razlikuje od poceni (manj kot 20 $) do dragih (200 $). Vse je odvisno od njihovega delovanja:
 • prisotnosti ali odsotnosti čitalnika kartic;
 • možnost snemanja prenosov na flash pogone;
 • zmožnosti gledanja videa;
 • funkcija prekinitve prenosa prenosov;
 • digitalni standard;
 • število drugih funkcij (priključki za tipkovnico in miško, možnost ogleda datotek in fotografij, ogled vsebine iz drugih zunanjih naprav, vgrajeni predvajalnik)
 • Skoraj sodoben sprejemnik - prefinjen elektronski računalnik sistema.

  Frekvenčni pasovi za satelitsko televizijo

  \ t
  Tisti, ki uporabljajo satelitsko televizijo, vedo, da se frekvenčni razponi za brezplačne kanale zelo pogosto posodabljajo. Še posebej v HD kanalih. Takoj lahko ostanete brez vaše najljubše opreme. Zato je pomembno spremljati in posodabljati frekvence satelitske televizije. Vsi kanali bodo vedno na mestu, če se njihovi parametri pravočasno spremenijo na sprejemniku in DVB kartici. Če ste seznanjeni s spremembami frekvence satelitske televizije, lahko spremljate pojav novih. Vendar pa je veliko kanalov šifriranih in te informacije je mogoče dobiti v odprtem dostopu.

  Kateri televizor mora prejeti standard DVB-T2

  Gledajte televizijo brez posode in operaterjev, prav tako pa lahko brezplačno. Vlada je konec lanskega leta razglasila popolno pripravljenostpreklop na digitalno omrežje. Danes obstajata dva brezplačna paketa po vsej Rusiji, ki oddajajo 20 zveznih kanalov. Pomembno je razumeti, da je gledanje možno le ob prisotnosti televizorja z določenimi parametri. Skratka, potrebujete napravo s sprejemnikom in podporo za standardni DVB-T2. Če nameravate kupiti nov televizor v vašem domu ali pisarni, potem je smiselno, da se posvetujete s prodajalci in kupite napravo, ki bo brez kabelske televizije, jedi in interneta omogočila brezplačno gledanje dveh paketov digitalne televizije. Običajno vsi televizorji, ki so bili izdani po letu 2016, podpirajo standard DVB-T2. Veliko teh televizorjev je bilo kupljenih pred tem datumom. So zelo v vrsti znanih blagovnih znamk in manj priljubljenih blagovnih znamk. Če nakup nove televizije še ni predviden, boste morali kupiti sprejemnik. Kateri določen tuner za satelitsko televizijo je pravi za vas, lahko izveste v specializiranih trgovinah. Če želite to narediti, morate le poznati model in znamko vašega televizorja.

  Sorodne publikacije