FARO LS: Kaj je ta program in ali ga potrebuje?

V našem članku bomo opisali FARO LS. Kaj je ta program, bo povedal v podrobnosti. Prav tako poskusite razumeti načelo njegovega dela. FARO LS je samo gonilnik (programska oprema) za lasersko skeniranje laserskega skenerja FARO Photon.

Kakšna je ta tehnika?

FARO Photon Laser Scanner je posebna tehnika za skeniranje velikih objektov. To je zelo potrebna naprava za različne vrste znanstvenega dela. Tehnika ima visoko natančnost skeniranja, ohranjanje volumna subjekta. To vam daje veliko možnosti, ko ga preučujete in ustvarjate druge, bolj izpopolnjene naprave.

Kaj je ta program?

FARO LS je programska oprema za zgoraj opisano napravo za skeniranje velikih objektov. Ta program je nameščen tudi za reševanje težav z običajnim skenerjem, ki se uporablja za različne vrste papirnih dokumentov. Dejstvo je, da lahko skeniranje subjekta sistematično vzpenja napako formata FARO. V tem ni nič strašnega. Za odpravo te vrste napak se uporablja program FARO LS. Ne skrbite za ta program, ga preprosto prenesite z uradne spletne strani, namestite na računalnik. Po tem boste pozabili na pop-up napako FARO pri delu z dokumenti.


Prav tako je treba omeniti, da se napaka lahko pojavi tudi pri delu z laserskim optičnim bralnikom FARO Photon. Za odstranitev uporabite tudi programsko opremo FARO LS. Kaj je ta program, smo definirali nekoliko višje. Prenesite ta pripomočekizključno iz uradne strani. Tako boste preprečili vstop zlonamernih datotek v vaš računalniški sistem.

Napaka FARO pri delu z optičnim bralnikom skozi Abode

Kaj je program FARO LS, v večini primerov bo uporabnik vedel, ko bo delal s skenerjem točno skozi program Abode. Pri pregledovanju lahko sistemsko prikažete napako FARO. Uporabnik začne iskati rešitve na internetu s svojo nevednostjo. Za odpravo napake je treba uporabiti program FARO LS. Prenesite ga iz uradne strani programa in ga namestite v računalnik. Nato lahko nadaljujete delo z optičnim bralnikom s programom Abode. Nobene napake v formatu FARO vam ne bodo več povzročale težav, če ste vse pravilno naredili pri namestitvi programa FARO LS. Ta storitev je za vaš računalnik neobvezna, če ne uporabljate laserskega optičnega bralnika FARO Photon.

Zaključek

V našem članku smo ugotovili, kaj je s programom FARO LS. Ali jo potrebuje? Odgovor na to vprašanje mora najti vsak sam. Če uporabljate zgoraj navedene naprave, imate napako FARO, potem potrebujete ta pripomoček. V nasprotnem primeru (brez te tehnike) ni potrebno namestiti gonilnika.

Sorodne publikacije