Tiskalnik 3 v 1. Tiskalnik, kopirni stroj, optični bralnik

MFP je digitalna večnamenska naprava, ki hkrati vključuje funkcije tiskalnika, fotokopirnega stroja in optičnega bralnika. To je standardni nabor funkcij. Naprava 3 v 1 je razdeljena na tri glavne parametre:

 • kakovost in količino sestavin v sestavi;
 • tehnologija delovanja: laser, inkjet, LED;
 • barva naprave: polna barva ali enobarvna.
 • Izbira tiskalnika za večnamenske naprave, optičnega bralnika, kopirnega stroja 3 in 1 za pisarno ali dom pogosto postane nepremostljiva naloga. Zdaj proizvajalci predstavijo več vrst podobnih naprav - inkjet, laser, s SNPC. Razumevanje njihovih prednosti in slabosti ni enostavno. Kateri MFU se bo odločil za opravljanje nalog?


  Razmislite o nekaj nasvetih za izbiro tiskalnika 3 v 1 na primeru nekaterih najbolj priljubljenih modelov.

  Večnamenski tiskalnik Canon PIXMA E404

  Kompaktna in elegantna večnamenska naprava za dom je opremljena s kakovostnim sistemom za brizgalne tiskalnike, zahvaljujoč kartušam FINE. Ta funkcija bo močno prihranila črnilo in je idealna za hitro dnevno tiskanje, kopiranje in skeniranje. Ta model tiskalnika 3 v 1 je namenjen tiskanju do 300 barvnih in 400 črno-belih strani standardnega formata. Kompaktna oblika FastFront omogoča minimalen prostor in enostavno zamenjavo črnila ter nalaganje papirja. Uporabniki upoštevajo naslednje prednosti tega modela:
 • Visoka kakovost tiska zaradi ločljivosti do 4800 dpi inTehnologija FINE.
 • Učinkovita uporaba črnila vam omogoča, da zmanjšate stroške tiskanja ene strani in povečate količino tiskanja.
 • Funkcija samodejne vključitve in izključitve.
 • Večfunkcijski tiskalnik HP 1515 (Deskjet Ink Advantage)

  Preprosta in cenovno ugodna večnamenska HP-jeva naprava za ravnilo. Zasnovan za tiskanje, kopiranje in skeniranje vsakodnevnih dokumentov. Zaradi hitre in enostavne konfiguracije je mogoče takoj začeti, kompaktna sprememba pa vam omogoča, da tiskalnik postavite 3 v 1 kjerkoli. Razpoložljivost črnila bo MFP omogočila uporabo po nižji ceni. HP 1515 se osredotoča na domačo uporabo z ekonomskim žigosanjem in hitro nastavitvijo.


  Zahvaljujoč visoki ločljivosti (1200 x 4800 slikovnih pik) se tiskanje dokumentov in fotografij opravlja v precej visoki kakovosti. Za tiskanje barvnih slik in fotografij je mogoče uporabiti fotografski papir ali druge posebne materiale. S tabličnim skenerjem se bodo v računalniku prikazali dokumenti in fotografije z visoko ločljivostjo 1200 x 1200 slikovnih pik. Intuitivne kontrole omogočajo tudi neznanemu pisarniški opremi, da brez težav povežejo in uporabijo kopirni stroj, tiskalnik in optični bralnik 3 v 1. Ta naprava zaradi skladnosti z zahtevami ENERGY STAR prihrani ne le stroške energije, ampak tudi čas in črnilo.

  Canon imageRunner Advance C3520i

  Ta laserski tiskalnik, optični bralnik, kopirni stroj 3 v 1 zagotavlja barvno enobarvno tiskanje, kopiranje in skeniranje, vključno z obojestranskim tiskanjem.način. Opremljen s funkcijo shranjevanja dokumentov na spremenljivke v pogonih USB ali v vašem pomnilniku, vključno s trdim diskom. In tudi pošiljanje na omrežne vire.
  MFU ima obliko osnovne enote z dvema izvlečenima pladnjama s kapaciteto 550 listov in univerzalno pladenj z ročnim podajanjem na 100 listov. Oprema vključuje le bloke bobnov za vsako od štirih barv, vse ostalo, vključno s tonerjem, pokrovom optičnega bralnika ali samodejnim podajalnikom, se kupi posebej. Seznam potrošnega materiala vključuje koš za toner in kaseto s sponkami za papir. Vse to lahko uporabnik enostavno zamenja. Zaslon z zaslonom diagonale 256 cm v kombinaciji z dobro strukturiranim in preglednim menijem za uporabnike omogoča preprosto uporabo. Meni je skupen številnim serijam imageRunner Advance in od zaposlenih ne zahteva, da bi obvladali vsak posamezen model. To je dodatna spodbuda za razširitev tehnološke flote, ki temelji na tej Canonovi platformi.
  Razpoložljivost dveh vmesnikov - in žične Wi-Fi - v standardni namestitvi - omogoča enostavno vključevanje IFI v omrežno infrastrukturo pisarne ali podjetja. Canonova večnamenska naprava 3520i lahko popolnoma zadovolji vse trenutne poslovne potrebe majhnega podjetja, medtem ko razširja poizvedbe, da postane del celotne flote naprav na tej platformi.

  MFU Xerox WorkCentre 5335

  MFU z enobarvnim laserskim žigom v formatu A3. Ta model sodi med tiskalnike povprečne produktivnosti. Zasnovan za srednje in majhnedelovne pisarne in po potrebi lahko razširite možnosti: nakup pladnjev za papir, namestitev zaključnih modulov in orodij za nadzor dostopa. Obstajajo pomembne zahteve za kakovost tiskanja in učinkovitost. Laserski tiskalnik 3 v 1 Xerox WorkCentre 5335 natisne pri 600 dpi v standardnem načinu in 1200 dpi v načinu visoke kakovosti. Pri štiri-sekundnem izhodu prve strani je zmogljivost naprave 35 strani na format A4 na minuto. Gostota papirja je 60-215 g /m2.
  Tisk A3 je povpraševanje v številnih organizacijah, ker omogoča izdelavo velikih preglednic, vezij, razmikov strani. Obojestransko tiskanje vam omogoča, da prihranite le papir, pa tudi čas za tiskanje. Standardni pladnji za dostavo omogočajo nalaganje do 3090 listov formata A4. Vzporedno je pladenj za ročno podajanje. Kapaciteta izhodnega pladnja je 500 listov. Konstrukcija Xerox 5335 omogoča uporabnikom, da neodvisno zamenjajo potrošni material brez pomoči servisnega inženirja. To bo zmanjšalo možne zastoje.
  Xerox 5335 poenostavlja vsakodnevne pisarniške naloge. Na primer, lahko skenirate barvne dokumente in jih po e-pošti pošljete izbranim e-poštnim sporočilom. Tudi ta MFU ima barvni vmesnik v ruskem jeziku z velikimi ikonami. Najpogosteje uporabljene funkcije so prikazane na začetnem zaslonu, kar poveča udobje in prihrani čas. Xerox 5335 je zmožen nadgraditi pisarniški potek dela na trenutno raven in povečati poslovno produktivnost.

  MFP Lexmark CX725

  Barvni laserVsestranski Lexmarkov model združuje visoko zanesljivost in zmogljivost z enostavno uporabo. Zagotavlja možnost integracije v obstoječi sistem poslovnega nivoja MFI podjetja. Model je zelo priročen in enostaven za uporabo. Ta tiskalnik 3 v 1 v svojem razredu je najhitrejši. Pri hitrosti tiskanja 47 strani na minuto je izhod prve strani 5 in 55 sekund v črno-belem in barvnem načinu. Bralnik samodejnega podajalnika dokumentov omogoča hitrosti optičnega branja do 55 slik na minuto. Naprava je opremljena s programsko opremo za prepoznavanje besedila. Naprave, ki jih ustvari naprava, so homogene, jasne in nasičene slike izgledajo dobro in impresivno. Zaradi vgrajenega glajenja kontur pisave so dokumenti jasni in dobro berljivi.
  Tiskalnik 3 v 1 ima visok standard:
 • Vgrajen trdi disk.
 • Pomnilnik 2 GB.
 • Quad-core procesor s frekvenco 1,2 GHz.
 • Lexmark CX725 podpira ločljivost 4800 slikovnih pik pri največji hitrosti tiskanja. Zahvaljujoč temu, naprava enostavno obdeluje najbolj zapletene dokumente. Naprava ima maksimalno kapaciteto 2300 listov (z dodatnimi pladnji). V procesu intenzivnega tiskanja to prihrani čas za nalaganje papirja. Poleg tega je za 100 listov na voljo posebna naprava za ročno pisanje za posebne tiskarske materiale.

  Sorodne publikacije