Telefon Highscreen Winjoy: funkcije, primerjava z analognimi in pregledi

Nizkocenovni pametni telefon Highscreen Winjoy je postal junak tega pregleda. V času izdaje se je zanimal za kupca, ki je delal na operacijskem sistemu Windows Phone. Seveda je bila ta rešitev videti precej sveža v primerjavi z Android-napravami, ki so bile njene tekmece. Mnogi kupci so bili presenečeni, da je samo približno $ 60 lahko kupil celoten Windows-pametni telefon, medtem ko je bila zamisel Microsofta vredna 100 $. Seveda se postavlja vprašanje: "Kakšna je značilnost tega stroja in kaj bi lahko rešil proizvajalec?" Na njem bo bralec prejel odgovor s pregledom pregleda Highscreen Winjoy. Za popolnost slike bomo vsekakor upoštevali izjave dejanskih kupcev. Na njihovi podlagi bodo poudarjene prednosti in slabosti pripomočka. Treba je omeniti, da se v omrežju ta model pametnega telefona razpravlja precej pogosto.

Preboj proračunskih modelov

Vodilni modeli so navdušeni nad svojo tehnično opremo, vendar mnogi kupci ovirajo s ceno. Na žalost, če upoštevate te pripomočke v podrobnosti, lahko ugotovite, da so opremljeni z velikim številom nepotrebnih možnosti. Seveda to vpliva na vrednost izdelkov. Ne potrebuje vedno večnamenske naprave. Večina kupcev raje uporablja telefone, ki lahko opravljajo vsakodnevne naloge. Praviloma gre za proračunski segment. To je v njej in tam je pametni Highscreen Winjoy. Njegova glavna prednost je nizka cena. Za ta denar kupec pridobi napravo, zahvaljujoč kateri je mogočekličete, družite se v družabnih omrežjih, posnemajte spomine, poslušate glasbo in še več. Zato se postavlja vprašanje: "Zakaj plačati več?" Seveda, če govorimo o produktivnosti, potem imajo vodilni sistemi velik potencial, vendar potrebuje običajnega uporabnika?

Pakiranje in embalaža

Vsi telefoni Highscreen se razlikujejo v embalaži z blagovno znamko. Na njem ne boste videli običajnih fotografij, ki oglašujejo izdelke. Namesto tega uporabljajo običajno risbo. Vendar je tisti, ki je nekakšen "čip". S svojo pomočjo se proizvajalec osredotoča na glavne parametre tega pripomočka. Material pakirne škatle je precej gost. Narejena je v naravni barvi kartona. Čeprav je paket videti nejasen, je zelo privlačen.

Kaj je telefon Highscreen Winjoy? Priročnik in drugo dokumentacijo je treba dodati pametnemu telefonu. Poleg tega bo uporabnik našel zaščitno folijo, napajalnik in USB kabel, ki se uporabljata za polnjenje baterije in povezavo z napravami za prenos podatkov. Večina kupcev je presenetila prisotnost slušalk. V takšni cenovni kategoriji so redki.

Oblikovanje

Opis Highscreen Winjoy mora začeti s pregledom zunanje zasnove ohišja. Telefon tehta samo 105 gramov, v roki, udoben, med pogovorom ni utrujenosti. Glede na sodobne standarde ima pripomoček dokaj veliko debelino, ki je skoraj 1 cm. Vendar pa ga sploh ne pokvari. Navzven pametni telefon izgleda dovolj kompakten. Vkakovost materialov razvijalci izbral poceni plastike. Od kupcev ni nobenih komentarjev. Ko pritisnete na hrbtni pokrovček, ni škripanja in zamud.

Telefon tovarniške montaže je opremljen z zaščitno folijo. Sijajna je. Žal je ločevanje tega filma od zaslona težko. Tudi slabosti visoke stopnje dodatka. Sijajna površina hitro nabira prstne odtise. Zadnji pokrov je prav tako nepopoln. Čeprav je izdelan iz mat plastike, se hitro kopiči tudi onesnaževanje. Spodaj je baterija, zunanje reže za shranjevanje in kartice micro-SIM. Na sprednji plošči je poleg 4-palčnega zaslona tudi "okno" sprednje kamere. Ob njem je luknja za zvočnik. Pod zaslonom lahko vidite standardno nadzorno ploščo. Sestavljen je iz treh tipk na dotik. Drugi mehanski gumbi. Eden od njih je odgovoren za prilagajanje glasnosti, drugi za blokiranje naprave. S slednjim lahko vklopite in izklopite telefon Highscreen Winjoy, ga pritisnete za nekaj sekund. So na desni strani. Za lokacijo avdio priključkov so razvijalci izbrali zgornji konec. Vrata USB so na levi strani. Po mnenju večine uporabnikov je postavitev kontrol zelo priročna.
Uporabnik na zadnji strani ne bo našel nobenih posebnih elementov. Poleg leče glavne kamere, ki se nahaja v sredini, utripa in logotip podjetja ni nič več. Na prvi pogled na pametni telefon takoj vidne funkcijeminimalizem. Na primeru ni odvečnih podrobnosti, zaradi česar ni le privlačna, temveč tudi priročna. Čeprav je zunanji telefon precej preprost, izgleda prvotno.

Značilnosti zaslona

Zaslon Highscreen Winjoy ima 4 "diagonalo. To je povsem dovolj za udobno delo z pripomočkom. Na žalost so značilnosti zaslona postale dokaj pričakovane za proračunski sistem. Temelji na TFT matriki. Domačemu kupcu že pozna druge modele. Ta naprava se ne more pohvaliti s širokimi koti gledanja. Če napravo nagnete vodoravno in navpično, bo slika zelo različna. Ostrina slike se izgubi pod velikim kotom, svetlost se zmanjša, barva postane temna. Kaj pa dovoljenje? Je le 800 x 480 px. Načeloma je za 4-palčni zaslon dovolj, da slika ni razdeljena na "kvadrate". Po mnenju večine uporabnikov je vmesnik Windows Phone na tem zaslonu odličen. Edina stvar, ki lahko prinese neprijetnosti, je uporaba naprave na neposredni sončni svetlobi. Informacije v takih pogojih postanejo praktično neberljive. Da bi na zaslonu lahko videli vse, morajo lastniki pokriti roke.

Kar je zares zasluženo, je senzor. Precej občutljiv je. Hitro in natančno reagira na dotik. Naprava zagotavlja funkcijo umerjanja. Uporabite ga za nastavitev zaslona.

Programska oprema in nastavitve Highscreen Winjoy

Kot je že biloomenjeno zgoraj, ta pripomoček temelji na operacijskem sistemu Windows Phone 8.1. Vmesnik nima lastne lupine. Sistem je uporabniku na voljo v izvirni obliki. Na zaslonu so prikazani vsi programi v obliki ploščic, ki zapolnijo ves prostor. Po mnenju nekaterih uporabnikov je videti veliko bolj privlačno kot "prazen" Android. Na žalost so nameščeni programi na Winjoyu za razliko od pametnih telefonov Nokia zelo majhni. Toda to ima tudi svoje prednosti. Uporabnik lahko po lastni presoji izbere programe, ki jih resnično potrebuje. Vse nastavitve so standardne. Lastniki, ki že imajo izkušnje z operacijskim sistemom Windows Phone, ne bodo občutili neprijetnosti. Vmesnik je intuitiven, ni dodatnih funkcij. Edina stvar, ki je dodana v tem modelu, je program za upravljanje druge sedem kartice.
Pametni telefon Highscreen Winjoy ni primeren za računalniške navdušence. V trgovini aplikacij je izbor zelo slab. Tukaj so podstyky programi in različni kurirji. Najdete lahko tudi igre, vendar so precej nižje od tistih, razvitih za Android in iOS.

Kamera

Ali si lahko predstavljam sodoben pametni telefon brez kamer? Vsak uporabnik bo na to vprašanje odgovoril negativno. Danes je vsak navajen, da z mobilnim telefonom ohrani nepozaben trenutek kadarkoli in kjerkoli. Highscreen Winjoy ima osnovno kamero z modulom s 5 milijoni slikovnih pik. Za boljšo zmogljivost je na voljo fotografiranje z bliskavico, ki omogoča fotografiranje pri nizki osvetlitvi. Prav tako močno poveča kakovost funkcijesamodejno ostrenje Z njim ni težav. Fotoaparat se hitro osredotoči, fotografije so jasne. Highscreen Winjoy izdeluje visoko kakovostne fotografije za svoj cenovni razred visokega cenovnega razreda. Uporabniški video način ima opombo, saj je največja ločljivost samo 864 x 480 slikovnih pik. Pri snemanju videa se kakovost zvoka odkrito zamegli. Izkazalo se je, da je monofonska in mehka zaradi dejstva, da je naprava opremljena z nizko kakovostnim mikrofonom. Sprednja kamera, tako kot številni proračunski modeli, ima zelo majhno ločljivost. Senzor s 3 milijoni slikovnih pik se lahko uporablja samo za video komunikacijo. Dobre slike z njim ne bodo delovale.

Strojna oprema in pomnilnik

Telefon Highscreen Winjoy je opremljen s quad-core procesorjem. Proizvaja ga znana blagovna znamka Qualcomm. Model Snapdragon 200 MSM8212 lahko pri nalaganju generira frekvenco 1200 MHz. Za zaposlene v proračunu je to precej dober kazalnik. Pri delu z aplikacijami in nezahtevnimi igrami pametni telefon deluje brez težav, hitro se spoprime z vsemi nalogami. Količina RAM-a je 512 MB. Seveda, za naprave, ki se izvajajo v Androidu, je ta kazalnik kritično nizek. Toda za model, ki deluje na Windows Phone, je povsem dovolj. Spomnimo se, da aplikacije, razvite na tem sistemu, niso bile posodobljene približno 4 leta. Za igralce, da igrajo 3D igre, ta pametni telefon ni primeren. Njegov vir ni dovolj za zagon aplikacije s podobnimi zahtevami. Za delo je proizvajalec lastniku zagotovil 4 GB integriranega pomnilnika.Za polno nalaganje filmov ali glasbe niso dovolj. V ta namen naprava podpira delovanje zunanjih pogonov. Vsak uporabnik lahko namesti pomnilniško kartico, ki na telefonu ne presega 32 GB. Zahvaljujoč tej rešitvi bo dovolj prostora za shranjevanje programov in drugih datotek.

Komunikacijski moduli in baterija

Highscreen Winjoy je opremljen z dvema režama za sedem kartic. Delujejo izmenično, saj se v napravi uporablja samo en radiomodul. Ko pokličete eno od sedmih kartic, se prijatelj samodejno izklopi. Ta pripomoček je tovarniško opremljen z modulom Wi-Fi in Bluetooth. Naprava podpira tudi GPS /GLONASS. Hitro najde ameriške in ruske satelite. Baterija Highscreen Winjoy je odstranljiva. Njegova zmogljivost je majhna - samo 1700 čarovnik. Načeloma je ta kazalnik značilen za vozila v ekonomskem razredu. Na prvi pogled se zdi, da pripomoček ni sposoben dolgoročnega samostojnega delovanja. Ampak v tej zadevi ni tako slabo. V primerjavi z napravami Android, pametni telefon Winjoy s tako povprečno življenjsko dobo baterije traja približno dva dni. "Long-živeti", da ga ime, seveda, je mogoče, vendar ne zanesljiv zaslon shrani življenjsko dobo baterije. V načinu predvajanja videa, ko je aktivirana maksimalna svetlost, bo naprava delovala približno 4 ure, če jo igrate, se bo baterija izpraznila po 2 urah. To je seveda precej šibko, vendar Winjoyjev model ni zahtevalnaslov igralnega pripomočka. V vsakem primeru je proizvajalec poskrbel, da uporabnik ne more ostati brez stika. Naprava omogoča način varčevanja z energijo. Ko je aktivirana, se taktna frekvenca nabora čipov zmanjša na minimum, prenos podatkov in internetna povezava se samodejno izključita, kar lahko znatno shrani življenjsko dobo baterije. Edina stvar, ki zamenjuje kupce, je, da v tem načinu pametni telefon postane najlažji mobilni telefon, "Ringer".

Tekmovalci

Čas je, da vidite, kateri konkurenti na trgu mobilnih naprav imajo telefon Highscreen Winjoy. Prvi in ​​najpomembnejši je Nokia Lumia 530 Dual Sim. Ta naprava, tako kot Winjoy, deluje na Windows Phone. Velja za naprave ekonomskega razreda. Finski telefon presega stroške ruskega samo za 200 rubljev. Opremljen z dvema režama za mobilne kartice operaterja. Za razliko od Winjoy nima sprednje kamere. Kot je za glavno, njegova resolucija je 5 MP, vendar pa zaradi odsotnosti samodejnega ostrenja, kakovost glitters odkrito. Če primerjate ti dve napravi, lahko veliko kupcev raje izbere finsko. Zakaj? Razlog je lahko boljši prikaz, dobra življenjska doba baterije, široka paleta vnaprej nameščene programske opreme. Na žalost vse to govori v prid finskega aparata. V okolju naprav, ki delujejo na Androidu, iščemo konkurenta, nato pa je najbolj presenetljivo Fly IQ 4004 Era Life 4 Quad. Ta model privlači kupce z visoko kakovostnim zaslonom, na podlagi katerega se uporablja matrika IPS.Seveda je nepraktično primerjati ga z zastarelo tehnologijo TFT. Zaslon pametnega telefona podjetja Fly vam daje priložnost, da uživate v barvi in ​​ravni svetlosti pri kateri koli svetlobi, tudi pri močni sončni svetlobi. V paket je vključena odlična kamera z enako ločljivostjo kot telefon Winjoy, vendar je sposobna snemati video v polni HD kakovosti. Raven zmogljivosti Fly IQ 4409 na glavi je višja kot v ruski napravi. Model procesorja MT6582M ponuja uporabnikom široko paleto funkcij. Toda ta model ni bil brez pomanjkljivosti. Večina uporabnikov je nezadovoljnih z majhno življenjsko dobo baterije. Treba je omeniti, da je to problem za mnoge naprave Android. Tudi proizvajalec ponuja veliko število nameščene programske opreme, ki ne predstavlja nobenega interesa. Težava je, da uporabnik ne more odstraniti nepotrebnih programov iz telefona, ne da bi prejemal pravice Root.

Highscreen Winjoy: Pregledi lastnikov in strokovnjakov

Zato je čas, da se seznanite z mnenji lastnikov in strokovnjakov. Ta model telefona, nedvoumno, ima glavno prednost - nizko ceno. Nakup pametnega telefona, ki deluje za Windows Phone za takšen denar, se zdi nerealen. Za tiste, ki so že utrujeni od državnih uslužbencev na Androidu, bo pametni telefon Winjoy odlična alternativa. Večina recenzij pravi, da je pripomoček kot nalašč za nizko porabo, se odlično pokaže in vloga telefona za otroka. Je dovolj kompaktna. Vmesnik je priročen in preprost: operacijski sistem vam omogoča hitro razumevanje vsehnastavitve Za to cenovno kategorijo ta model upravičuje vsa pričakovanja kupcev. Po mnenju uporabnikov prednosti vključujejo nizke stroške, dokaj dober glavni fotoaparat, kompaktne dimenzije. V Highscreen Winjoy pa obstajajo slabosti. Nizko ločljivost zaslona z nizko ločljivostjo in rahel akumulator sta očitno poškodovala ugled tega telefona.

Sorodne publikacije