Racing na PS3 za dva: pregled najboljših aplikacij

Igralna konzola PS3 je zanimiv prosti čas za prijatelje. Za platformo je bilo izdanih 200 prijav za dve osebi. Najbolj razburljiv žanr je rasa. V njih tekmujejo tekmovalci, ki bodo dosegli cilj prej. Tudi dirke na PS3 za dve osebi imajo realistično fiziko. Grafika v igrah na visoki ravni. Zahvaljujoč temu se ljudje počutijo kot pravi tekmovalci.

Gran Turismo 6 na PS3

Način simulatorja igre je razdeljen zaslon. Zaslon je razdeljen na dva dela. Gran Turismo 6 je kultni simulator za dvoje. Igra je izšla leta 2013. To je ekskluzivno za predvajalno postajo Play Station. Prednosti programa:
 • Za razliko od pete igre v tem simulatorju ni sistema nivojev in točk. Razvijalec jih je spremenil v zvezde. Zahvaljujoč temu lahko oseba kupi kateri koli avto.
 • Igralcu je na voljo 1200 različnih strojev. Med njimi so legendarni avtomobili, kot je Nissan GTR.
 • Tehnična ocena. Igralec ne more vzeti avtomobila, ki presega moč tekmečega stroja. Zaradi tega je v igri ravnovesje.
 • Znane poti. Med njimi so Nürburgring Ring, Azurna obala, Brands Hatch in mnogi drugi.
 • Simulator nenehno dodaja nove avtomobile. Obstaja poseben način "Expedition Moon". V takih vožnjah lahko oseba ponovi podvige astronavtov Apolla. Celotna dirka poteka na luni. Izpolnjeni so pogoji nizke gravitacije. Enota lahko pogosto leti v zrak.


  Igra z zamegljenostjo

  To je arkadna dirka, ki združuje elemente simulatorja. V njej je parcelaiti moramo do konca. Predvaja se s prejemanjem e-poštnih sporočil, ki so poslana iz družabnih omrežij. Ta igra prihaja v prvih petih najboljših PS3 dirkah na dveh na enem zaslonu. Kot v Blurju, dinamičnem igranju, risanju in dobri grafični komponenti. V floti so: BMW, Ford, Dodge Viper in mnogi drugi. Vsak stroj je uničen in ima svojo raven varnosti. V tej dirki na PS3 za dva igralca morate sodelovati na tekmovanjih, izvajati različne kaskade, skočiti iz skokov in ovir ter razbiti avtomobile. Dirke potekajo hitro in dinamično. Med njimi mora igralec tekmovati z drugimi tekmovalci. Lahko jih snemamo s ceste in zabijemo.


  Kovinska PS3

  Prevajanje imena igre je "twisted metal". Akcija poteka v Los Angelesu. Na ulicah je bilo veliko roparjev, morilcev in duševno nezdravih ljudi. Vendar pa se je tekmovanje začelo v mestu - "Mreža železa". Organizator teh tekmovanj je znan kot Calypso. Njegov obraz je bil v prometni nesreči močno poškodovan. Na začetku igre mora igralec izbrati svoj lik. Vsakdo ima poseben avto s posebnimi značilnostmi: orožje, hitrost, rezervacija, teža. 12 avtomobilov je bilo izbranih. Igra se začne v areni. Naloga igralca - uničiti vse nasprotnike s kakršnimi koli metodami. Če želite to narediti, morate zbrati orožje, ki se pojavi na spletnem mestu. Nasprotniki so lahko zabodeni. V areni so vedno ljudje in psi. Služijo kot okras.
  Aplikacija prevzame vodilno vlogorating "Dirke za PS3 za dva" iz revije "Igromania". Ker lahko igralci v njem uničijo drug drugega. Igranje prinaša veliko zabave. Zanimivo je, da podjetje z enim prekine avtomobile.

  GRID 2 igra

  Žanr te aplikacije je dirkalna arkada. Razvijalci so združili dva žanra v GRID. Uspelo jim je ohraniti realizem v arkadnem načinu igre. Vsi avtomobili, sponzorji in skladbe obstajajo v resničnem svetu. Tekme potekajo v Parizu, Dubaju, Hong Kongu, Chicagu in drugih krajih. Poleg tega je PS3 dirkaška igra izvedena v načinu delitve zaslona. Zato je zelo priročno tekmovati med seboj. Igralci imajo veliko floto vozil. Na teh tekmovanjih so sodelovali znani avtomobili: BMW, Mersedes Benz, Ford in drugi. Igralec lahko ponovi dirke znanih dirkačev. Poleg tega je v prilogi realistična fizika razvila umetno inteligenco in sodobno grafiko.

  Sorodne publikacije