Igra Sniper Elite 3: mimo

Sniper Elite 3 je priljubljena taktična streljačina, ki jo je razvil Rebellion Developments. Akcijske igre se odvijajo v Severni Afriki med drugo svetovno vojno. Igrali boste za agenta strateških storitev Carl Feberborna, katerega naloga je ubiti generala Franza Valena. Predpostavlja se, da dela na skrivnem orožju, katerega razvoj ni mogoče dopustiti.

Značilnosti Sniper Elite 3

Preden gremo naravnost do trenutka prehoda, je pomembno vedeti, da ta strelec zahteva, da poudarite slog igre. Tek na boj za sovražnika in uporaba sile ne bo delovala. Izjemno pomembno je, da izberete pravo mesto za streljanje. To je na splošno eden glavnih dejavnikov za uspešno odpravo cilja. Upoštevajte to pri prenosu Sniper Elite 3. Priporočamo, da uporabite naslednji postopek le, če ste v mrtvi točki in ne veste, kaj storiti. V nasprotnem primeru bo zabava igre malo.

Prehod v ostrostrelsko elito 3: 1. del

Prvo poglavje se imenuje "obleganje Tobruka". Ukrepi se začnejo v mestu Tobruk, ki se nahaja na severu Afrike in je strateška točka. Zato se bori za to. Tu se začnejo dogodki. Najprej vam predstavimo videoposnetek. Po tem, ko valj začne igro. Videli boste vojaka, ki vas prosi, da odstranite dva ostrostrelca. Pojdi na ulico, sedi zraven zidu in vidiš dva fašista. Označeni bodo s posebnim označevalcem. Ubij jih Potem papojdite dol, požar se bo začel. Če želite zaustaviti luščenje, morate najti in ubiti korektorja. On je na hribu. Ubijte ga, nato pa vas nacisti ne bodo mogli pripeljati do streljanja z malto. Po tem se bo začel majhen videoposnetek. Potem boste videli avtomobilsko puško sovražnika, ki jo lahko vidite na obzorju. Da bi ga uničili, je treba v rezervoar posebej vključiti vid, metati in streljati. Torej bo eksplozija prizadela vse sovražnike hkrati.
Zdaj iščemo blokado sovražnikov. Odprite zemljevid, kjer boste lahko videli lokacijo sovražnikov. Gremo na sever, gremo skozi sotesko in uničimo dva nemška vojaka. Zapustimo jamo in pogledamo zemljevid. Na voljo bodo 4 kontrolne točke, od katerih ima vsaka 3-4 fašiste. Morajo biti ubiti, toda molčite. V nasprotnem primeru vas bo zelo enostavno ubiti. Ko bodo vsi nacisti odpravljeni, boste videli film, kjer boste videli, kako letalo uničuje sotesko. To vam odpira pot. Nadaljujem z njim.

Gaaberun

Drugi del Sniper Elite 3 predvideva ukrepe v Haberunu. Tobruk je bil izgubljen in dejanja v oazi Haberoona so se zgodila po dogodkih v Tobruku. Ravno zaradi Haberoona sovražnikova inteligenca opravlja svojo pot. Igra se začne. Pojdite skozi grmovje in ubijte naciste. Po vsem bo odprta pred vami. Obstajata dve možnosti za nadaljnji razvoj dogodkov: ali popolnoma izločite taborišče iz višine ali po poti na levo. Tako se znajdete v središču fašistične zbirke. Ubijte vse in pregledajte telo glavnega cilja - častnika.
Naslednje moramo ubititrije častniki in spet iskati trupla. Sedaj se odpravite proti reki, nato pa pojdite. Videli boste majhno zbirko nacistov. Lahko jih pobijete skupaj, če vrgnete granato. Ena od žrtev bo častnik, preuči njegovo truplo. Zdaj pa skozi ruševine in cesto gremo v šotore. Gremo na desno, čakamo na častnika in ga tiho ubijemo, pregledamo telo. Potem gremo levo proti garažam. Na poti morate uničiti avtomobile s strelivom. V daljavi bo tempelj, v katerem je zadnji cilj. Pojdite levo vzdolž ruševin in se potopite v grm. Skozi v okno templja neopazno, tiho ubiti stražarje in sam namen. Tako boste prejeli sporočilo. Potem bo zgodba. Daleč se fašistični konvoj premika, položi bombe na cesto in jih načrtuje, ko se približujejo avtomobili. Potem zapustimo ozemlje skozi kontrolno točko.

Hoja ostrostrelec Elite 3: 3. del. Kanjon dolin

Moramo še naprej iskati Valen. Da bi zavezniki lahko napredovali, moramo uničiti protitankovske instalacije in taborišča fašistov. Med to nalogo morate narediti točno to. Pojdimo na prvo točko, pogledamo daljnogled in vidimo rdečo cev ob pištoli. Ustreli ga boste. Tako bo prvi cilj uničen. Sedaj hodite skozi naselje. Priporočljivo je, da skale držite levo. Ko pridemo do križišča, gremo levo, nato pa desno po poti in gremo navzgor. Luknja bo imela drugi cilj in drugo rdečo cev ob njem. Kot ste že razumeli, ustreli v ta sod in uničili drugo pištolo.

Zdaj gremo desno in sledimona levi strani gora se povzpnite, nato naravnost. Boste šli ven na hipoteko s 4 Nemci, morate jih odpraviti. Vzamemo raketo, uničimo zadnji cilj na seznamu - je v naslednji soteski. Po uničenju bo prikazan video. Nato pojdite do izhoda in si oglejte tank v mestu. Sprehodite se in streljajte v sredinske luknje. Po štirih natančnih zadetkih bo rezervoar uničen. Pojdi v odred. Tako se konča 3. del igre Sniper Elite 3.

Fort Rufigio

Na tej ravni je veliko sovražnikov, zato je najbolje, da ga spregovorite tiho. V najboljšem primeru je bolje, da nikogar ne ubijete. Torej nadaljujemo s Sniper Elite 3 v Forte Rufigio, kjer sovražniki držijo talce kot talca. Prvo dejanje je priti do utrdbe. To je najbolje, če sledite hiši neposredno. Ščitniki proti telesu so bolje ubiti v gužvu. Nato pojdite v sobo na levi strani, pojdite na valj. Od fašistov na desno vržemo granato, gremo naravnost in vstopimo v stolp. Ubijemo telesnega stražarja v pravo sobo in iščemo njegovo telo. Moramo priti do najbolj oddaljenega stolpa. Najbolje je priti do njega brez hrupa. Če opazite, boste morali streljati zelo natančno in veliko.
prišel do stolpa? Odlično, povzpnite se, odprite kletko in se pogovorite z zapornikom. Odpeljemo ga na kraj, od koder smo prišli, tam vzamemo ogenj in ubijemo nasprotnike, da lahko naš tovariš mimo.

Prečkanje oaze Siwe v Sniper Elite 3

Morate priti v izolirano mesto. Pojdite skozi grmovje vzdolž trate. TiV osrednjem delu boste našli višino, kjer je zelo priročno gledati Nemce. Spustimo se in sledimo labirintom. Tam boste našli veliko sovražnikov, vendar jih je težko ubiti zaradi velikega števila koridorjev. Vzpnemo se po stopnicah, igralec bo igral. Na tej stopnji je treba takoj opaziti mimo oaze Siva v oficirju Sniper Elite. Videli jih boste po vzponu po stopnicah. Ne ubijte jih takoj, gledajte jih v daljnogledu. Ko eden od njih prejme dokumente, ga ubijte in poiščite truplo. Tam boste našli mapo, jo dvignite. Zdaj prehod Sow v Sniper Elite 3 spet vključuje uničenje rezervoarja. Ko vzamete mapo z dokumenti, pojdite na desno in si oglejte posodo. Uničite in združite se s svojimi četami. Ubij vse preživele in zapusti mesto. Na tej potezi bo končana Oasis in Sniper Elite 3.

Potnik Casserin

Tu je skrivna baza generala Franza Valena. Moramo priti do nje in ukrasti pomembno dokumentacijo iz splošnega varnega. Po valjčku gremo v sotesko, sledimo ji neposredno do baze nasprotnika. Na poti uničimo tri točke zbiranja Nemcev. Vzpenjamo se na goro, streljamo v rdeče sode, ki vsebujejo naciste. Potem gremo proti severu in gremo na sedež Valena. Prvič, poglej dokumente na mizi, kasneje pa se izkaže, da so vsi pomembni dokumenti v sefu. Nazaj, poiščimo policista, ga ubijmo in preiščemo. Pridobite kode, pojdite nazaj na sedež in odprite sef. Preden morajo biti vsi fašisti ubiti. Zdajsrečati se morate s partnerjem. Gremo na kraj, kjer so bila mesta prej uničena. Oglejte si film, ki ubije našega prijatelja. Zdaj bomo uničili rezervoar. Olajšajte se s premikanjem iz ene hiše v drugo. Tako ga lahko obkrožite. Po uničenju rezervoarja ubijamo fašiste, skrijemo enega.

Letališče Pon du Fa

Smo zadnji napad. Vendar pa moramo predhodno oslabiti sovražnika, mi pa bomo v tem delu pesnika prisiljeni prikrajšati fašiste za podporo. Spustimo se, zavijemo desno in gremo do koče. Tiho prehodite hodnike, zavijte levo in odprite vrata v podnožje kleti, ki je pod zemljo. Mi prodremo skozi nekaj vhodov.
Vredno je tiho ubiti vojake (zaželeno je, da to storite tiho, lahko pa tudi streljate, ker podpora še vedno ne bo). Če pridemo do centra, sprostimo zaveznike in vidimo skrivno dokumentacijo. Pojdimo nazaj tja, kjer smo začeli. Tam vidimo prav na pljuvaju skavta in vojakov. Premikamo volje mreže, vzpenjamo se na goro in iščemo ugodno točko ognja. Oglejte si video, ki prikazuje prihod prijaznih vojakov. Sovražniki jih bodo poskušali uničiti, naša naloga je, da jih ubijemo. Po tem bo naslednji video posnetek sledil z vojaško podporo. Zdaj morate uničiti dve strojnici in dve tanki. Eden od stolpov je raketni lansirnik. Uporabite ga za uničenje tankov. Po zmagi gremo v hangar in sedimo v tovornjaku.

Tovarna Ratte

Zdaj smo v glavni tovarni, kjer je Chris ustvarjen in general je samValen Ko se premikamo po soteski, ubijemo dva fašista na poti. Prešli smo malo bolj enostavno. V sobi na levi strani so sovražniki - vsi morajo ubiti, po možnosti tiho. Gremo na desno stran in ubijamo fašiste na dveh nadstropjih. Zdaj je zaželeno, da počistite hangar, ki se nahaja tik pred nami. Kot vi to storite, pojdite naravnost do njega, nato pa desno in desno. Pridemo do stopnic, gremo tja in tam spodkopavamo električno enoto. Zdaj ubijamo vse v hangarju na desno in gremo po železniški poti, ki leži skozi brezno. Nato pojdite na levo in nato naravnost. Na tej cesti je zaželeno, da se pazite nacistov. Ko z generatorjem dosežemo sobo, v njem vržemo granato in tečemo po mostu na levo, ubijamo po poti fašistov. Aktiviramo dvigalo in vidimo valj z Valenom. Spustimo se po dvigalu in razumemo, da je treba za popolno uničenje tega kompleksa položiti 5 bomb. Sledite levi strani, tiho položite dve bombi. Pojdimo nazaj v dvigalo, ubijemo dva stražarja, se povzpnemo, ubijemo še dva fašista in položimo naslednja dva eksploziva. Spet se spustimo, pridemo do cisterne na desno, se pomaknemo po stopnicah, ne da bi ustvarjali hrup in mimo straže. Položimo zadnji eksploziv, gremo dol in bežimo do izhoda. Torej se znajdemo na ulici, ubijemo fašiste tukaj, se povzpnemo na goro in spodkopamo bombe. Prikazal se bo zadnji videoposnetek. Preživel si igro.

Končno

Ni treba igrati, kot je opisano v tem odlomku. Eksperimentirajte in fantazirajte. Torej boste uživali v igriprocesu. Ta odlomek uporabite le, ko se zataknete in ne morete najti izhoda. Lepa igra.

Sorodne publikacije